gandalftw
חבר משקיען
- מעורבות
- 456
- נקודות
- 83
לאחרונה החלטתי לרכוש נגן יעודי, למי ששם לב קניתי Sonore ultrarendu , לאחר שהגיע המוצר כמובן בדקתי כמה ימים ונהנתי מאוד מהאיכות, האם זה נשמע יותר טוב ממחשב ושומעים הבדל במידי? בהחלט כן. מהצד של הסאונד והביקורות כולם אומרים שווה את המחיר , דרך אגב מחיר ללא ספק 1000 יורו, מהצד של מי שמבין כמה באמת עולה המוצר לחברה יגיד שזה גנבה לאור יום
לאחר שאיפשרתי גישה לנגן בחיבור מרחוק וחקרתי לעומק מה יש שם באמת החלטתי להחזיר את המוצר. מכאן עלה רעיון למה אני לא ייצר בעצמי מוצר וימכור במחיר הוגן. מפה לשם יצרתי קשר עם עם אותם יצרנים שמהם אותה חברה קונה מה שקונה ויצא לי המוצר הבא. נגן בגודל 13cm על 8cm פחות או יותר. למוצר יהיה יציאה usb ללא רשת אלחוטית וללא BT. יציאת רשת 1GB RJ45 ויציאת רשת אופטית SFP זיכרון 2 גיג מעבד 4 ליבות.ו- emmc לגבי תוכנה הכל פתוח. הרעיון בגדול
MPD
Roon bridge
Sqeezlite את מי שזה מעניין
Mqplayer
כל התוכנות הם חינם ולכן לא הבנתי מה כל הרעש במערכת שנתנו sonore , למי שלא מבין מחרטטים אותו שזה מערכת הפעלה sonicorbiter ומי שמכיר ובודק מדובר ב- fedora לינוקס
מתכנן גם להוסיף מתג אופטי תיקני של חברה מכובדת שתתן 4 יציאות אופטיות ויציאה RJ45. בתוספת של כמה שזה עולה לצרכן 60 יורו בערך
מבטיח שהמוצר לא יעלה את ה-600 יורו לצרכן כולל מתאם ה- SFP.
חשבתי להעלות את זה קודם ולראות אם זה מוצר שמעניין מישהוא בכלל
כמובן שיהיה מוצר להדגמה (כחודש מהיום) אפשר לתת לביקורת
רציתי לציין למי שיש ספקות, אין פה שום דבר מ- AliExpress או ספק/חברה סינית. הכל מחברות מובילות בתחום הזה
לגבי פתרון של ספק אין בינתיים
רק לציין שלדעתי לפחות 50% מאיכות הסאונד היא הספק כח
לאחר שאיפשרתי גישה לנגן בחיבור מרחוק וחקרתי לעומק מה יש שם באמת החלטתי להחזיר את המוצר. מכאן עלה רעיון למה אני לא ייצר בעצמי מוצר וימכור במחיר הוגן. מפה לשם יצרתי קשר עם עם אותם יצרנים שמהם אותה חברה קונה מה שקונה ויצא לי המוצר הבא. נגן בגודל 13cm על 8cm פחות או יותר. למוצר יהיה יציאה usb ללא רשת אלחוטית וללא BT. יציאת רשת 1GB RJ45 ויציאת רשת אופטית SFP זיכרון 2 גיג מעבד 4 ליבות.ו- emmc לגבי תוכנה הכל פתוח. הרעיון בגדול
MPD
Roon bridge
Sqeezlite את מי שזה מעניין
Mqplayer
כל התוכנות הם חינם ולכן לא הבנתי מה כל הרעש במערכת שנתנו sonore , למי שלא מבין מחרטטים אותו שזה מערכת הפעלה sonicorbiter ומי שמכיר ובודק מדובר ב- fedora לינוקס
מתכנן גם להוסיף מתג אופטי תיקני של חברה מכובדת שתתן 4 יציאות אופטיות ויציאה RJ45. בתוספת של כמה שזה עולה לצרכן 60 יורו בערך
מבטיח שהמוצר לא יעלה את ה-600 יורו לצרכן כולל מתאם ה- SFP.
חשבתי להעלות את זה קודם ולראות אם זה מוצר שמעניין מישהוא בכלל
כמובן שיהיה מוצר להדגמה (כחודש מהיום) אפשר לתת לביקורת
רציתי לציין למי שיש ספקות, אין פה שום דבר מ- AliExpress או ספק/חברה סינית. הכל מחברות מובילות בתחום הזה
לגבי פתרון של ספק אין בינתיים
רק לציין שלדעתי לפחות 50% מאיכות הסאונד היא הספק כח
נערך לאחרונה ב: