חורף ואודיו!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כן. זו התקופה שכולנו יותר בבית. כשבחוץ גשם זלעפות אני חש צורך עז לשמוע מוסיקה. וזה אומר שהמערכת בחורף עובדת שעות נוספות.

ישנה גם טענה, לפחות מצד היבואנים בישראל, שבחורף קונים יותר רכיבי אודיו. יכול להיות שזה בגלל שמתפנה תקציב שהוא אינו לטיולים בחו"ל, חגים או סתם האנרגיה והברירה של להישאר בבית מביאה אודיופילים לשדרג או לשחק קצת עם המערכת.

בקרוב, כנראה שכבר ניכנס לשיא הסתיו, אני למשל, אתחיל במסע חיפוש אחר אלקטרוניקה חדשה למערכת. אלקטרוניקה שתתאים יותר לרמקולים שלי.
התפנה תקציב, התפנה זמן והמסע יכול להתחיל ברוגע.

אני יכול לגלות לכם שכולי התרגשות לקראת החיפוש. מה אתכם? אתם הולכים לעשות איזה צעד "אודיופילי" בקרוב?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זהו, ירדו כמה טיפות אז התחלת להתרגש?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
משהו כזה.

ישנם שני מועדים שגורמים לי להיות מאושר.

יום הכיפורים - אין טלפונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חורף - יותר מוסיקה.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
חורף זה ה-זמן להוציא את ה- פול קלס A מהאחסון ואז אחרי שעה אחת של הרצה אפשר לכבות את החימום ולהתענג על 2 באחד... לקיץ אני מתכוון להמציא מגבר שמשתמש בחום של הסביבה לצורך ההפעלה.. לש-ון

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
עדיין מזיעים בחוץ ,ואלה כבר אם מדליקים את התנורים של CLASS-A :עצוב:

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אצלי התנורים עובדים גם בקיץ :).

ואת הרכישות לשנה הקרובה עשיתי לפני שהגיע הגשם אך הם יגיעו אחרי שכבר היה טפטוף :משתומם:.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תתחדש, משהו מעניין?...

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
אצלי החורף הקרוב הולך להיות שופע שינויים ושדרוגים.
לא אפרט עכשיו את הכל, אבל בגדול זה חשמל, מעמד עצבני, אקוסטיקה וכל מיני צעצועים חדשים.
מספיק?

נערך לאחרונה ב:

Alberto

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
נמר, אתה לא נח לרגע .
בס"כ זה תחביב, והשינוי הוא בעצם גורם לנו להתרגשות, כמוון שינוי שמביא שיפור מהותי בסאונד.
בזמנו היה לי מגבר של חבר במהלך חודש ימים.
המגבר הוא פליניוס 8200 גרסה ראשונה. מאוד אהבתי אותו,איך בסוף לא קניתי מכל מני סיבות
היום התחלתי לחשוב על 8200 MK II , הגרסה יותר מוצלחת, איך כמאט ולא נמצא בלוחות אפילו בחו"ל.
גם המחיר מאוד קורץ לי, בחו"ל ביד 2 בסביבות 1500$.
השילוב בין רמקולים שלי לבינו היה הטוב ביותר, ומאוד מאוד לטעמי.
עם הגשם הראשון הגיע חורף ,והמחשבות :)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
נמרוש,

מגבר הספק זו המטרה הבאה שלי. מספיק כזה עם 100-150 לערוץ, ב-8 אוהם. אבל זה, אחרי הנסיעה לחו"ל בנובמבר.

ראית ישנם בלוחות מארק לויסנון 436 ומונובלוקים אודיו ריסרץ 210? שניהם מכובדים. כמה זול שתקנה...אין כמו יד שניה (עם אתה קונה במחיר הנכון...).

תומר

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
נמרוש,

מגבר הספק זו המטרה הבאה שלי. מספיק כזה עם 100-150 לערוץ, ב-8 אוהם. אבל זה, אחרי הנסיעה לחו"ל בנובמבר.

ראית ישנם בלוחות מארק לויסנון 436 ומונובלוקים אודיו ריסרץ 210? שניהם מכובדים. כמה זול שתקנה...אין כמו יד שניה (עם אתה קונה במחיר הנכון...).
תומר

מצטרף להמלצה של תומר על המארק לוינסון
ככל שאני שומע את המגבר (לא ה 436) כך אני מבין איזה עבודה מדהימה הם עשו פה
אלו מגברים שיש להם הכל

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
אצלי מדגדג נושא של כבילה,ואמרה למק,גרסה חדשה המכילה רום קורקשיין.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
ואני אומר - תבדקו שהמערכת מוגנת מספייקים של חשמל או כל מני צרות מהסוג הזה, שנלווה לברקים והפסקות חשמל.

הייתי אומר שהדבר חשוב במיוחד אם עברתם דירה אחרי החורף האחרון. הדבר תקף גם אם רק הזזתם את המערכת למיקום חדש - למשל ליד חלון. גשם וחשמל לא חברים טובים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור