חוזר לצילום ומחפש מצלמה

dutchy18

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכם.
לפני כ5 שנים הייתי צלם חובב נלהב. יש ברשותי Nikon d70s עם עדשת הקיט שלה (18-70) ועדשת Sigma 70-300

לצערי עקב חוסר זמן עמוק בשנים האחרונות די נטשתי את התחביב, אבל אני מעוניין לחזור.

כעת אני מתכנן טיול ארוך לארה"ב וחשבתי שזה זמן טוב להשתדרג בציוד ולחזור לתחביב.
אני מחפש מצלמה (Nikon) שתשקף את העידן המודרני :) הd70s הייתה מעולה בתקופתה אבל חוסר היכולת שלה להתמודד עם ISO גבוה, האיטיות שלה, כרטיסי ה CF, ודברים נוספים שהפריעו לי, הם נראה לי סיבה טובה להשתדרג.

נתקלתי בחיפושיי אחרי d5300 , ובאופן קצת מוזר עושה רושם שהמחיר שלה בארץ זול יותר מבארה"ב?
בכל אופן, אשמח להמלצות. מניח שהתקציב לגוף המצלמה הוא עד סביבות ה2000 ש"ח

תודה רבה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא יודע איפה אתה בודק מחירים אז קשה לי להגיב כך, אבל בדרך כלל המחיר בארץ הוא מחיר חול פלוס מע"מ ואולי קצת פחות. מה שאומר שאם זה לא מבצע מדהים אז בדרך כלל שווה לרכוש בארץ

הניקון D5300 מצלמה נהדרת עם חיישן מודרני ויכולת פוקוס טובה ובפרוש אופציה אפשרית מומצלחת להתקדמות, המחיר שלה כעת יחסית זול כי לניקון יש כעת את D5500 שהחילפה אותה (אין D5400 היפנים לא אוהים את המספר 4)

dutchy18

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
הבנתי. תודה. בדקתי באתר של b&h מול זאפ.

האם יכולה להיות בעיה עם העדשות הקיימות שלי מול d5300/5500? הבנתי שאין בהן מנוע פנימי לפוקוס, האם זה משפיע עלי?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה יכול לספק את הדגמים של העדשות שיש לך ?
ואז צריך לבדוק באתר של הסיגמא

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
למה לא מירורלס?
לדעתי לטיול שהוא לא טיול ספארי , אין מה ללכת עם יותר ממירורלס היום.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור