חוות דעת על המסך C450 של סמסונג

Kitt0s

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום חברים,

אחרי חיפוש לא קטן אחר טלויזיה לסלון, החלטתי ללכת על הדגם C450 של סמסונג בגודל של 42".

השימוש העיקרי הוא SD, עם 20% HD. המיקום הוא בסלון והמרחק צפיה הוא כ-3-3.5 מטרים. התקציב הוא כ-4K.

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת מעמיקה על הפלזמה הנ"ל. ואם ישנם הצעות נוספות אשמח לשמוע אותן.

האם אני עושה טעות שאני הולך על פלזמה? ודבר נוסף, נראה לי קצת מצחיק שבכלל לא ניתן למצוא עליה חוות דעת ברשת..

תודה מראש לכל העוזרים !

ערב טוב.

נערך לאחרונה ב:

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אני מכיר את ה 50 אינטש . ממה שאני יודע הדגם הקודם ה B450 היה להיט בשוק ונמכר טוב . הוא מכשיר HDREADY אבל מסוגל להציג שיגורי FHD . חוות דעת מעמיקה אני לא אתן לך אבל אומר לך שאם אין לך בעיה עם הרזולוציה של המכשיר אז מבקורות של אנשים שקנו אותו אתה יכול להיות רגוע . וכן לדעתי עשית בשכל שאתה הולך על פלאזמה ולא על LCD.

Kitt0s

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אוקי קודם כל תודה רבה על התגובה !

דבר שני, מה הכוונה אם הרזולוציה של המכשיר לא מפריעה לי? יש משהו שאני מפספס? היא לא פורפורציונלית? או לא מתאימה לדברים מסוימים?
אשמח אם תוכל להסביר לי תנושא..

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אני מתכוון לעובדה שמדובר במסף HDREADY שזה אומר 720 שורות ולא FHD שזה אומר 1080 שורות . מנסיוני עם התחום המקום היחידי שבו תראה הבדל אמיתי ברזולוציות יהיה בחיבור מחשב לטלוויזה . בחיבור סטרימר או ממיר יס/הוט לא תרגיש הבדל משמעותי לדעתי ( כמובן שאתה חייב לראות בעיין כדי להחליט ) .

מאידךתבין שבמסך FHD שהוא יותר חד תראה שידורי טלוויזה רגילים למשל הרבה פחות טוב ממסך HDREADY. יש כאן עליה וקוץ בה ..

הכל תלוי בשיקולים שלך ..

Kitt0s

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אבל לדוגמא אם אני משדר 1080p או אפילו 720p דרך סרימר/ממיר/מחשב (מדובר על סרט..) עדיין יראו מצוין.. אני לא ירגיש בהבדל נכון? תקן אותי אם אני טועה..
ואם כן אז מצויין, כי גם שידורי טלויזיה רגילים (SD) יראו מצוין.. לכן זו מרגישה לי בחירה מצוינת..

עכשיו לעוד משהו ששמעתי לאחרונה, על זמן חיות של מסך פלזמה (של סמסונג במיוחד) - שמעתי שיש להן מספר מסוים של שעות שהן עובדות ואחרי זה - פוףף הלכה הטלויזיה - או משהו בסגנון... הבנתי שזה יוצא לערך 3 שנים בשימוש יומי של הטלויזיה..
שאלתי היא האם זה נכון?? הגיוני? מה פשוט נגמר הגז פלזמה אחרי זמן מסוים?? אולי בעצם עדיף LCD? בילבל אותי קצת העסק הזה.. אשמח אם מישהו יעשה סדר בנושא הזה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור