חוות דעת בקשר לפרוססורים או רסיברים קולנוע ביתי

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
שלום לכולם .
פעם ראשונה שלי בפורום ,אני צריך ייעוץ ועזרה רצינית בקשר לבחירה של מערכת שהיא גם קולנוע ביתי וגם סטריאו טוב.
תחילה עליי להבין נקודה אחת פעם אחת ולתמיד, האם שילוב של פרוססור + מגבר כוח ברמה טובה תיתן לי סאונד טוב יותר מרסיבר קולנוע ביתי מתקדם סטייל ימאהה וכל החברות הללו .או שיותר מקצועי ונכון לקבלת סאונד טוב יותר זה שילוב של פרוססור + מגבר כוח .
אם כן או לא אשמח לקבל יתרונות וחסרונות .

יש ברשותי רמקוליים קדמיים של b&w 704 די חדשים ,מלבד זאת רסיבר של ימאהה 2092 בלי dts וכו.. . יש לי תקציב של 15k אני רוצה לקבל מקסימום תמורה לכסף בשביל לקבל קולנוע ביתי טוב וסטריאו איכותי .
יש לי הצעה של פרוססור של aragon stage 1 +שני מונו בלוק של denon 6600 שיורדים עד לרמה של 1 אום (לפי הסבר מקצועי שנתנו לי הרמקולים של b&w הם מפונקים וצריכים מגבר hicurrent אבל לא סתם היי קוראנט אלא שיודע לרדת גם מתחת ל4 אום ונותן יותר מ400 וואט לערוץ) כך שאולי תתפלאו לשמוע אבל הנתונים של הדנון הזה הם יורדים עד לרמה של אום 1 עם 1100 וואט ומחירם 8500.
מה אתם אומרים על השילוב של ארגון פרה פרוססור + מגבר הכוח דנון 6600 2מונובלוק ???
או האם כדאי לי לחפש מגבר כוח אחר למשל המגבר של אודיו פידלאטי אייל פור מציגה ADVANCE ACOUSTIC MAA 406 משהו צרפתי אבל נאמר לי שהוא לא יורד מתחת ל 4אום אז מה כדאי לי מבחינת מגבר כוח?
או האם כדאי בכלל לקחת רסיבר של ימאהה עם כל האלמנטים של סאונד ווידאו +מגבר אינגרייד סטייל אודיופידלאטי a5 או arcam a38 ?

אשמח לקבל חוות דעת למי שמכיר את המוצרים על בוריין אני בדילמה לא יודע מה לעשות אשמח לקבל הרבה דעות מקצועיות אובייטיביות בעניין

תודה והמשך יום טוב לכולם ,סליחה על אורך ההודעה פשוט אין לי דרך לקצר . ביי:)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום,
ענין אחד שרצוי להקפיד עליו כיום בעת רכישת מגבר / פרוססור או רסיבר קולנוע ביתי היא תמיכה בפורמטים החדשים של אודיו HD שמתאים ל- Blu-ray.
איכויות העיבוד של רסיברים מדגמים סביב 10,000 ש"ח הן מעולות וגם ההגברה משובחת, דווקא הפרוססורים הנפרדים נמצאים בפיגור בתחום זה בשנתיים האחרונות.
אני מאמין, כי רסיבר איכותי, יוציא תוצאה טובה מאוד מהרמקולים שלך ואם ההגברה לא תספק, תמיד תוכל להוסיף מגבר הספק לשני הרמקולים הקדמיים.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
למיטב הבנתי אתה מציע לקחת רסיבר במקום פרה+מגבר כוח

לפי מה ששמעתי מאנשים מקצועיים בתחום אמרו לי שבבסיס ככל שיש יותר הפרדה אני יקבל איכות טובה יותר , כך שאם אני לוקח פרוססור של ארגון stage 1 אם אתה מכיר ושמעת? הבנתי שהרכיבים וכל המעגלים בפנים הרבה יותר מקצועיים בסאונד מרסיבר נניח של ימאהה 3800 לצורך העניין שמחירו נע באזור 10-13K החסרון שהוא פחות עדכני בפורמטים אבל ניתן לחבר לו בלוריי אפשר לשדרג בעתיד למיטב הבנתי ,כמובן שמגבר כוח עם נתונים של הדנון שהציעו לי לרמקולים הקדמיים 250 ל8 אום ו500 ל4 אום ו1אום ל1000 וואט יתן סאונד טוב יותר מרסיבר ימאהה לא משנה איזה דגם ? וכמובן חזק יותר ואיכותי ?
אך אני עדיין מבולבל אשמח לקבל יותר פרטים טכניים ומקצועיים למה שאתה מציע או שאתה לא מכיר את הדגמים שצינתי תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בדקת אם הפרוססור הזה מסוגל לפענח או ניתן לשדרוג לפיענוח עתידי של בלוריי ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור