genvirt
חבר משקיען
- מעורבות
- 815
- נקודות
- 113
היי חברים, אין לנו השנה תערוכה, אך זה לא אומר שלא ניתן לקבל חווית הסאונד.
היום יצאה לי לראשונה לבקר וגם להכיר את גיא רג׳ואן, הרבה דיברו כאן עליו ועל סט אפ אצלו. היום לא עמדתי בפיתוי(במיוחד שאני בקטע של חיפוש הגברה) והבוקר קבענו ביקור.
אחרי שלום, היכרות ראשונית והקפה הנפלא של הבוקר, ירדנו לחדר האזנה.
וואלה, באמת היתי מאחל אחת כזה לעצמי אך לא שם לצערי - חייבים בית לזה.
טיפול אקוסטי, סדר דברים, אינטימיות - בקיצור אחלה לאזנה מהנה.
בסט אפ היה רמקולים קייזר, מקור ראפטור, דאק פיליאום, הגברה פיליאום לאונידאס (אנטגרייתד).
ע״פ בקשה של גיא הבאתי מספר דיסקים שבאי לי לשמוע.
אני לא מגדיר את עצמי כאודיאופיל ע״פ ספר, לכן בחרתי מגוון דברים שיכולים לעזור להבין את המערכת (לפי טעמי כמובן).
מה שמענו מצרף כצילום העטיפות.
החוויה:
ממש נהנתי, חתימת הסאונד לטעמי בהחלט - נשמע נקי מאוד, מפורט ברמות שלא תמיד ניתן לשמוע (ואת מה שהבאתי אנימכיר די טוב). במה מקדימה - מוזיקה מאחורה , הפרדה מעולה והכול מאוזן.
בקיצור סאונד מהטובים ששמעתי, אין ממה ״לסבול״ או לשים איזה דגש, אני איש של פוקאל לא עברו דרכי הרבה רמקולים שיוכל לתת כאן איזה דגשים או ציונים וגם זו לא המטרה.
בקיצור חווית אמת מסט אפ בהשקעה לא זניחה (במילים העדינות).
יש לי עכשיו המון חומר למחשבה
גיא - תודה על האירוח, הכירות והענקת חווית הסאונד!
היום יצאה לי לראשונה לבקר וגם להכיר את גיא רג׳ואן, הרבה דיברו כאן עליו ועל סט אפ אצלו. היום לא עמדתי בפיתוי(במיוחד שאני בקטע של חיפוש הגברה) והבוקר קבענו ביקור.
אחרי שלום, היכרות ראשונית והקפה הנפלא של הבוקר, ירדנו לחדר האזנה.
וואלה, באמת היתי מאחל אחת כזה לעצמי אך לא שם לצערי - חייבים בית לזה.
טיפול אקוסטי, סדר דברים, אינטימיות - בקיצור אחלה לאזנה מהנה.
בסט אפ היה רמקולים קייזר, מקור ראפטור, דאק פיליאום, הגברה פיליאום לאונידאס (אנטגרייתד).
ע״פ בקשה של גיא הבאתי מספר דיסקים שבאי לי לשמוע.
אני לא מגדיר את עצמי כאודיאופיל ע״פ ספר, לכן בחרתי מגוון דברים שיכולים לעזור להבין את המערכת (לפי טעמי כמובן).
מה שמענו מצרף כצילום העטיפות.
החוויה:
ממש נהנתי, חתימת הסאונד לטעמי בהחלט - נשמע נקי מאוד, מפורט ברמות שלא תמיד ניתן לשמוע (ואת מה שהבאתי אנימכיר די טוב). במה מקדימה - מוזיקה מאחורה , הפרדה מעולה והכול מאוזן.
בקיצור סאונד מהטובים ששמעתי, אין ממה ״לסבול״ או לשים איזה דגש, אני איש של פוקאל לא עברו דרכי הרבה רמקולים שיוכל לתת כאן איזה דגשים או ציונים וגם זו לא המטרה.
בקיצור חווית אמת מסט אפ בהשקעה לא זניחה (במילים העדינות).
יש לי עכשיו המון חומר למחשבה
גיא - תודה על האירוח, הכירות והענקת חווית הסאונד!
תמונות מצורפות
נערך לאחרונה ב: