קיימת קבוצת ווטסאפ בלי לעשות פרסום של חברים שרובם כנראה גם בפורום המצויין הזה של אוהבי התחום.
יום חמישי הגיעו אליי 2 חברים מהקבוצה לשפר את המצב של הסאונד אצלי.
חשוב לי להגיד שהסאונד בביתי טוב פלוס פלוס.
בחור הראשון שמו ליאור והבחור השני זה רועי שגרר איתו ציוד רב מאוד כדי לשחק ולשלב עם הציוד שלי .
בשלב זה נדבר על הסטראו ,יש לי מגבר קמברידג ,רמקולים מדפיים של חברת neat סטרימר של אונקיו, וחיוות זול מאוד.
תחילה שמענו שירים קבועים במערכת הקיימת...
ואז הוספנו משכחים שלא ברור אם לי אישית שינו או לא אבל נתנו תחושה שכן שינו משהו לטובה.
חיברנו במקום הrca הסיני הקיים ,כבל של חברת chord דגם קוברה פלוס, מיד קפיצה באיכות .
חיברנו כבל חשמל של פורמן למגבר ...אני ורועי הרגשנו שוני קטן ,כמו נקי יותר,ליאור לא חש את השינוי.
החלפנו rca לכבל כסף יקר יותר ,סאונד חוזר אחורה לרמה של הכבל הסיני.
מחברים לרמקולים monster z1r שמיד מקפיץ את האיכות בשילוב עם rca chord cibra plus.
עולים ברמת הכבל רמקולים לכבל של חברת oehlbach סאונד חוזר לאיכות של הכבל הסיני.
עושים משחקים עם כבלים rca של חברת טלריום סאונד לא מרגש .
מחליפים כבלים של רמקולים במחירים של 7000 זוג כבלים....מוסיפים כבל חשמל גם לסטרימר ועוד מלא משחקים.
בסוף אחרי 4 שעות של משחקים ושילובים השילוב הטוב ביותר היה בציוד הפחות יקר,שמענו כבלים של 7000 שקלים,2500 גם rca וגם כבלי רמקולים ,חלקם נשמעו כמו הכבלים הסינים שרכשתי בזול יחסית.
חשוב לציין שרועי לא עובד בתחום אבל הוא פאנט כמו רוב חברי הפורום,ויש לו אוזן רגישה מאוד.
בסוף הגענו למה ששלושתנו אהבנו, צמרמורת,שקט,הפרדה עומק...חלום של סאונד.
תודה ענקית לליאור ורועי שבזבזו חצי יום של ויכוחים ,ניסיונות ,גרירת ציוד רב ועוד...
עכשיו אני מנסה להשיג את הציוד השונה כי רובו כבר לא מיוצר.
בקולנוע ביתי הקפיצה הייתה גדולה יותר
חזרה למעלה
יום חמישי הגיעו אליי 2 חברים מהקבוצה לשפר את המצב של הסאונד אצלי.
חשוב לי להגיד שהסאונד בביתי טוב פלוס פלוס.
בחור הראשון שמו ליאור והבחור השני זה רועי שגרר איתו ציוד רב מאוד כדי לשחק ולשלב עם הציוד שלי .
בשלב זה נדבר על הסטראו ,יש לי מגבר קמברידג ,רמקולים מדפיים של חברת neat סטרימר של אונקיו, וחיוות זול מאוד.
תחילה שמענו שירים קבועים במערכת הקיימת...
ואז הוספנו משכחים שלא ברור אם לי אישית שינו או לא אבל נתנו תחושה שכן שינו משהו לטובה.
חיברנו במקום הrca הסיני הקיים ,כבל של חברת chord דגם קוברה פלוס, מיד קפיצה באיכות .
חיברנו כבל חשמל של פורמן למגבר ...אני ורועי הרגשנו שוני קטן ,כמו נקי יותר,ליאור לא חש את השינוי.
החלפנו rca לכבל כסף יקר יותר ,סאונד חוזר אחורה לרמה של הכבל הסיני.
מחברים לרמקולים monster z1r שמיד מקפיץ את האיכות בשילוב עם rca chord cibra plus.
עולים ברמת הכבל רמקולים לכבל של חברת oehlbach סאונד חוזר לאיכות של הכבל הסיני.
עושים משחקים עם כבלים rca של חברת טלריום סאונד לא מרגש .
מחליפים כבלים של רמקולים במחירים של 7000 זוג כבלים....מוסיפים כבל חשמל גם לסטרימר ועוד מלא משחקים.
בסוף אחרי 4 שעות של משחקים ושילובים השילוב הטוב ביותר היה בציוד הפחות יקר,שמענו כבלים של 7000 שקלים,2500 גם rca וגם כבלי רמקולים ,חלקם נשמעו כמו הכבלים הסינים שרכשתי בזול יחסית.
חשוב לציין שרועי לא עובד בתחום אבל הוא פאנט כמו רוב חברי הפורום,ויש לו אוזן רגישה מאוד.
בסוף הגענו למה ששלושתנו אהבנו, צמרמורת,שקט,הפרדה עומק...חלום של סאונד.
תודה ענקית לליאור ורועי שבזבזו חצי יום של ויכוחים ,ניסיונות ,גרירת ציוד רב ועוד...
עכשיו אני מנסה להשיג את הציוד השונה כי רובו כבר לא מיוצר.
בקולנוע ביתי הקפיצה הייתה גדולה יותר
חזרה למעלה