חוויה האדיופילית הכי גדולה שחווית

עומרי מן

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
3
היי לכולם,
זה הפוסט הראשון שלי בפורום הזה לעולם לא נכנסתי לשום פורום אני קצת מתרגש...
השאלה שרציתי לשאול הינה מה הייתה החוויה האדיופילית הכי גדולה שאתם זוכרים ומה הציוד שהיה כרוך בחוויה זו?
אני מצידי אספר בקצרה מה הייתה החוויה הכי טובה שלי- לפני כ 12 שנה כאשר הייתה לי הזדמנות לשמוע את המגבר mbl 9008
עם הרמקולים vienna acoustics beethoven לא הדגם הגראנד המקור היה טרנספורט של metronome עם ממיר של wadia מחובר עם כבל קואקציאלי של siltech golden eagle xlr.
הפרה היה משולב של plinius 8200 שעבד כפרה. טוב מה אני יכול להגיד?. כשעליתי לקומה 11 איפה שהיה גר הבן אדם שהיה לו את הציוד ויצאתי מהמעלית שמעתי את בתו של בעל הציוד מנגנת בגיטרה בתוך הדירה חשבתי לעצמי איזה יופי היא מנגנת לרגע לא חשבתי שזה לא היה גיטרה אמיתית! צילצלתי הבן אדם פתח לי את הדלת נכנסתי, ולא ראיתי אף אחד מנגן בגיטרה ראיתי קופסא יפיפיה שחורה זה היה המגבר mbl 9008. הייתי שעתיים אצל הבחור כמעט לא דיברנו לא היה על מה לדבר רק העברנו מבטים בינינו על כל מה שהתרחש שם שמענו מוזיקה קלאסית סימפונית- הסימפוניה מספר 5 של בטהובן עם קלייבר סונטה מספר 29 עם ריכטר ומוזיקה קאמרית מאז שמעתי הרבה מערכות, לא הייתי בתערוכות אך לא שמעתי שום דבר דומה לזה.
שמעתי את המערכת הזאת ללא המגבר אך זה היה משהו אחר לגמרי הייתי רוצה גם שכל אחד יספר על החוויה הבלתי נשכחת באדיו ואנחנו יודעים שזה לא קורה כל יום.
תודה רבה לכל מי שקרא את הפוסט שלי ועוד יותר למי שהגיב.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
ברוך הבא עומרי.
אחלה פוסט.
ספר קצת על הסט אפ שלך.
מזמין אותך אלי. תאם איתי בפרטי.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ברוך הבא ! תרגיש בנוח ,פינינו לך הרבה מקום כאן .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ברוך הבא עומרי.
אחלה פוסט.
ספר קצת על הסט אפ שלך.
מזמין אותך אלי. תאם איתי בפרטי.
מה אתה כל הזמן מזמין? רק הגיע הבן אדם.למה כמעט כל פוסט שלך נגמר במשפט״ דבר איתי בפרטי״ , הרי הפורום איננו צינור להזמנה לערוץ הפרטי , לא? רוצה פרטיות , כתוב לו מייל , הודעה ,DNS , יא שוחר פרטיות שכמותך.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
אני מזמין כל הזמן...???
הבחור ירוק, תזמין אותו גם אתה לפני שיקלקלו אותו.

עומרי מן

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
3
היי גיא תודה על שקראת והגבת בפוסט שלי. בקשר לסט אפ שלי נתחיל מהסוף מהקיר אני מחובר ללא שקעים ישר עם כבלים של dh lab. טרנספורט של roxan attesa, כבל coax של stealth varidig sextet, ממיר של orelle da- 188 ש שודרג עם קבלים של mundorf. מגבר משולב של hegel h 1 , אינטרקונקט של virtual dynamics david, כבלים רמקול של orb japan innova 7 מעולים, רמקןלים vienna acoustic beethoven הדגם לפני ה grand.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אך אתה מחובר מהקיר ללא שקעים\תקעים ?
תראה תמונה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כנראה מולחם ,זה באמת יותר טוב מקונקטור.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אני מחובר בקו נפרד לקונדישונר עם לוסטרה קלמרה. כמעט חיבור ישיר.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
ברוך הבא עומרי לפורום,
אכן החוויה שתיארת הרשימה גם אותנו,
ורואים שיש לך אהבה לתחום,
כרגע מגדירים אותך "ירוק",
אבל לפי תחושת בטן שלי,
לא ירחק היום,ואתה תשלוט בכל רזי האודיו,
חן חן.

BooBoo

אוהב את התחום
מעורבות
74
נקודות
28
לא ירחק היום,ואתה תשלוט בכל רזי האודיו

רזי האודיו עליק...
"תורת הקבלה" היחידה שאני מכיר באודיו זאת התורה שמאפשרת לעוסק בתחום/יבואן לגרום לבן אדם נורמטיבי
להוציא פא@#ינג 1,000$ על חתיכת חוט באורך מטר ולתת לו על זה קבלה.

נ.ב.
ברוך הבא לפורום עומרי :אצבע מורמת

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
רק תשים לב שתודע לכל אותם סודות שמורים,השייכים למתי מעט,יחידי סגולה,לא תשכח את אוזנייך....כי בסוף בסוף,זה באמת מה שחשוב.

אין לי ספק שניסיון והאזנה תורמים ליצירת טעם מוזיקלי,העדפות לכיוון כזה או אחר.
יש רק לשים לב שלא נכנסים ללופ אין סופי של החלפות הן מגחמה,והן משכנוע של חברים ובעלי עיניין.

ובכל זאת,לעניין השירשור,
החוויה שהכניסה אותי בכלל לתחום,שנתנה את הדחיפה האחרונה,היתה בהדגמה של סטריאוטיפ,בתצוגה בתערוכת סטריאו בבית מלון בתל אביב
הציגו שם מגבר אינטגרייטד של אנסמבל B 50 טייגרדך לזוג רמקולים של Rega,חוויה שבה הבנתי,שאפשר לשמוע גם אחרת.
שיהיה בהצלחה,וכמובן ברוך הבא.
איתן

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
רזי האודיו עליק...
"תורת הקבלה" היחידה שאני מכיר באודיו זאת התורה שמאפשרת לעוסק בתחום/יבואן לגרום לבן אדם נורמטיבי
להוציא פא@#ינג 1,000$ על חתיכת חוט באורך מטר ולתת לו על זה קבלה.

מי כמוך יודע,שרבים וטובים מחברי הפורום,
התנסו ב"תורת הקבלה "
והוציאו כמה אלפי ירוקים לרכישת חוטים(כפי שאתה מכנה)
אני לא רואה בזה פסול !

boazj

אוהב את התחום
מעורבות
50
נקודות
18
איכשהו נראה לי שלמרות המון ציוד, תערוכות ושמיעת מערכות שונות, החוויה שהכי נחרטת, זו המערכת הראשונה. כמו האהבה הראשונה.
עד היום זוכר שחיפשתי לקנות מערכת ראשונה (גיל 25, חצי ממה שאני היום), וברוב החנויות הסבירו לי שהכל נשמע דומה. גם אבא של חבר טוב, מהנדס אלקטרוניקה, הסביר לי שהסאונד אותו סאונד.
ואז במקרה הלכתי לשמוע מערכת שמצאתי ביד 2 יחד עם חברתי דאז (אשתי דהיום, אבל המעבר מחברה 0.8 לאישה 1.0 לא עזר לביקורים האודיופילים ...;-)).
בחור מדליק בשם דני, שעבד בפיצה פינו ובנה מערכת מדהימה. עד היום זוכר שהרמקולים היו musical fidelity (מסתבר שהיתה להם הבלחה בתחום הרמקולים), פרה של hafler ומגבר carver cube.
מאז שמעתי די הרבה מערכות, גם אני השתדרגתי, ובטוח שרבות מהן היו טובות מאותה מערכת של דני. אבל איכשהו, עד היום, זוכר את ההלם הראשוני, עוצמת הגילוי והחוויה. ברוך הבא לעולם האודיופילי. אין כמו אהבה ראשונה.

עומרי מן

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
3
שלום לכולם! תודה על ההתיחסות לפוסט. כמו כן תודה על עצות . למרות שאני חדש בפורום, אני ותיק בתחום. כל אדיופיל מנוסה יודע היטב כי לא משנה מה, רמת הציוד שהוא רוצה להשיג יבדק לאורך הזמן ולכן נהייתי עם השנים מאוד שמרני בהחלפת ציוד בלי שום קשר לאילוצים כספיים. ברור לכולנו כי לא כל כך פשוטה המשימה, לא קל להשיג ציוד ולהשאיר אותו בבית לזמן ממושך .אפשר גם להבין את האינטרס הלגיטימי של היבואנים שרוצים לשמור על הציוד שלהם ולכן יש לגבש דעה לאט ובאופן מבוקר. אני מקווה שבתערוכה הקרובה בכפר המכביה נוכל לחוות חוויות גדולות. אגב, רציתי לדעת אם מישהו יודע מי ישתתפו בתערוכה? האם הבחור של קארן אדיו יגיע?
תודה רבה!!!

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
עומרי, אפשר כמה מילים על המערכת הנוכחית שלך ?

עומרי מן

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
3
כפי שאתה יכול לראות בתגובות שלי יש פירוט של הציוד הנוכחי.
אני שומע בעיקר מוזיקה קלאסית 90% מהפעמים והרמקולים שלי הם מצטיינים בז'אנר הזה.
עד כמה שאני יכול להגדיר אותה, היא מערכת מאוזנת בלי שום הקצנה בתדרים מסויימים. המערכת נמצאת בחלל די גדול והמערכת יכולה להתמודד איתו. לא הייתי מתנגד להביא הביתה את הhegel-H 30 אבל גם במצב הנוכחי המערכת נשמעת לטעמי מצויין המגבר שלי המשולב עושה עבודה פנטסטי הוא מאוד משובח אני מקווה לשמוע את הH 160 בתערוכה הקרובה.

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
יפה, אני מאזין לקלאסית 95% ואולי אף יותר.
אגב, אלו מלחינים / יצירות אהובים עליך ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור