באדיבות תומרצין.:) הכינו את הממחטות!! http://blog.audiovideointeriors.com/208great/
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,099 מעורבות 4,253 נקודות 113 9/2/08 #1 באדיבות תומרצין. הכינו את הממחטות!! http://blog.audiovideointeriors.com/208great/
zs חבר משקיען הודעות 4,923 מעורבות 1,601 נקודות 113 9/2/08 #2 זה מה שקורא שציודיופיל זוכה בלוטו. למה לו? שיהנה. מחכה לשידרוג הבא שלו.
Ozen חבר משקיען הודעות 854 מעורבות 2 נקודות 18 9/2/08 #3 ראיתי את זה ואני עדיין חושב שזה מוגזם!!! :מה??????????: תחשבו כמה חם במעגל המגברים הזה...
Lazy Boy אוהב את התחום הודעות 210 מעורבות 5 נקודות 18 9/2/08 #4 זה מה שנקרא חלוקת תקציב לא נכונה. אני היתי משקיע יותר ברכיב האישה. כל כך הרבה כסף יש לו, מה זה החרטה הזה?
זה מה שנקרא חלוקת תקציב לא נכונה. אני היתי משקיע יותר ברכיב האישה. כל כך הרבה כסף יש לו, מה זה החרטה הזה?
Ozen חבר משקיען הודעות 854 מעורבות 2 נקודות 18 9/2/08 #5 נכתב ע"י Lazy Boy: זה מה שנקרא חלוקת תקציב לא נכונה. אני היתי משקיע יותר ברכיב האישה. כל כך הרבה כסף יש לו, מה זה החרטה הזה? לחץ כדי להרחיב... קודם כל, לא יפה חוץ מזה, אולי הכסף ממנה?
נכתב ע"י Lazy Boy: זה מה שנקרא חלוקת תקציב לא נכונה. אני היתי משקיע יותר ברכיב האישה. כל כך הרבה כסף יש לו, מה זה החרטה הזה? לחץ כדי להרחיב... קודם כל, לא יפה חוץ מזה, אולי הכסף ממנה?
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,099 מעורבות 4,253 נקודות 113 9/2/08 #6 אני מוכן להבטיח לכולכם שהחוויה שם שונה מכל חווית צפיה ושמע שאתם מכירים. אם היה לי את הכסף הייתי משקיע כמוהו אבל בסטריאו.
אני מוכן להבטיח לכולכם שהחוויה שם שונה מכל חווית צפיה ושמע שאתם מכירים. אם היה לי את הכסף הייתי משקיע כמוהו אבל בסטריאו.
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 9/2/08 #7 אם מפריזים בווליום, מערכת כזו יכולה להרוג אותך...
ofir-harlev אוהב את התחום הודעות 212 מעורבות 0 נקודות 16 9/2/08 #8 זה שגעון אימים הדבר הזה!! אבל מה הסיפור עם כל כך הרבה רמקולים? רק עכשיו נכנסים הפורמטים החדשים שיש בהם יותר מ5.1, ומעניין כמה מקרים של קידודים כאלה יש... ANYWAY זה חלום, ללא ספק!
זה שגעון אימים הדבר הזה!! אבל מה הסיפור עם כל כך הרבה רמקולים? רק עכשיו נכנסים הפורמטים החדשים שיש בהם יותר מ5.1, ומעניין כמה מקרים של קידודים כאלה יש... ANYWAY זה חלום, ללא ספק!
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,099 מעורבות 4,253 נקודות 113 9/2/08 #9 מי יודע אולי עיבדו במיוחד בשבילו כמה סרטים. לקוח כזה? שווה להם.
exupgh12 חבר משקיען הודעות 5,071 מעורבות 3,078 נקודות 113 9/2/08 #10 רגע אחד, ה 6$ זה הערך לפני שהדולר התרסק או אחרי - בערך של היום זה לא כול כך הרבה כמו רוב האמריקאים - גדול יותר מידי, אין לי ספק שלראות סרט בכזו מערכת זו חוויה מיוחדת אהל ר'אבק זו כבר הגזמה שעוברת את טעם הגבול הטוב. תחשבו מה אפשר היה לעשות עם 6 מיליון$ - רמז, להחליף את האישה שלו...
רגע אחד, ה 6$ זה הערך לפני שהדולר התרסק או אחרי - בערך של היום זה לא כול כך הרבה כמו רוב האמריקאים - גדול יותר מידי, אין לי ספק שלראות סרט בכזו מערכת זו חוויה מיוחדת אהל ר'אבק זו כבר הגזמה שעוברת את טעם הגבול הטוב. תחשבו מה אפשר היה לעשות עם 6 מיליון$ - רמז, להחליף את האישה שלו...
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,099 מעורבות 4,253 נקודות 113 9/2/08 #11 עם איך שהוא נראה 6 מליון דולר לא יצליחו לקנות לו אישה חדשה. אבל עם איך שהחדר שלו נראה אני מכיר כמה שהיו מוכנים להיות לו לבעל
עם איך שהוא נראה 6 מליון דולר לא יצליחו לקנות לו אישה חדשה. אבל עם איך שהחדר שלו נראה אני מכיר כמה שהיו מוכנים להיות לו לבעל
gtr חבר משקיען הודעות 1,062 מעורבות 473 נקודות 83 10/2/08 #12 אני חושב,שלפני הדלקת המערכת-הוא שולח הודעה בכתב לחברת חשמל,(30 מגברי מקינטוש...)