רסיבר חדש+ צריך עזרה בבקשה :-)

barakor123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום שמי ברק ואני חדש בפורום !!

ויש לי בעיה עם רסיבר ימאהה rx-v463 כעיקרון הוא עובד טוב אבל כשאני מגיע לתכונות של שימוש בפונקציות הנתונות בו הוא לא מאפשר לי זאת.
ראשית הוא מחובר לטלויזית סוני חיצוני בכבל HDMI וכן לממיר HD של הוט וראיתי שיש אפשרות של שליטה דרך שלט הרסיבר בטלויזיה וזה לא ניתן כמו כן הסתבכתי אם הדבר שנקרא MULTI CH שהבנתי שמאפשר צפייה בטלוויזיה ונגיד שמיעת שירים מהמחשב .

הדבר האחרון הוא שקניתי תחנת עגינה לאייפוד של ימאהה וחיברתי בחיבור של DOCK וכתוב שניתן לראות אותה בטלוויזיה אבל אני לא מצליח וזה נורא מתסתכל תודה לעוזרים ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם רסיבר של ימאהה ואפילו כמו שלי שיוכלו לעזור תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובבקשה עזרו לי :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
1. מה בדיוק כתוב? יש כל מיני שיטות של שלטים אוניברסליים.
2. נראה לי שאתה מתכוון למולטי ZONE.
3. לגבי IPOD DOCK, מה בדיוק אתה אמור לראות על המסך, את הממשק? מה כתוב בחוברת?

barakor123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
פשוט הבנתי שדרך השלט וקוד מסויים אפשר להשתלט על הטלויזיה דרך השלט של הרסיבר וכאשר אני עושה את הפעולה הוא כל הזמן לא מאפשר לי אותה וחשבתי שאולי בגלל שהשליטה היא כבר על ידי הממיר.
ויש משהו בחיבור ובאפשרות שניקר multi chanel שהבנתי שניתן לצפות במשהו ולשמוע על הדרך שירים אך לא מצליח לי השאלה אם זה אפשרי נגיד לראות ממיר בטלויזיה אבל שהיציאת קול תיהיה מהמחשב.

ובdock יש אפשרות לכך שאני מחבר ואני אשמע הכוב ויפה אבל גם אראה את התפריט בטלויזיה ואני לא יודע למה זה לא פועל לי תודה!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור