חדש בעולם הHDTV, כמה שאלות ועזה בנוגע לקניית מסך LCD חדש

tomeryona

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז החלטתי שאני רוצה לקנות מסך LCD לחדר השנה, בתקציב די מוגבל של עד 3500 שקל בערך, בגודל 32INCH לצפייה בפחות מ3 מטרים, ישמש בעתיד הקרוב לPS3, מדי פעם BLUE RAY וYES HD, וביתר הזמן לשידורים רגילים..
התחלתי לעבור בחנויות ולהסתכל בזאפ, ויש לי כל כך הרבה התלבטויות שאני לא יודע מאיפה להתחיל..
הדגמים שנראים לי רלוונטים הם
Samsung la32a450 שמעתי הרבה דברים טובים
Sony Kdl32s400 קצת מעבר לתקציב, אבל עם שווה את המחיר יכול להיות אפשרות
בקשר לLG אני ממש לא בטוח בדגמים כי הם ממש דומים
32lg60r, 32lg60ur, 32lg80r, 32lg80ur, מה ההבדל בכלל בין הR לUR, וההבדל בין ה60 ל80 הוא רק ברמקולים? האמת שלמרות שפה שמעתי שאנשים די אוהבים אותה בהרבה מקומות אחרים וחנויות אחרות ממש לא המליצו עליה למרות הנתונים הגבוהים (ויש עוד דגמים כמו ה32lg10r שבאמת כבר אין לי מושג מה יותר טוב ומה עדיף)
toshiba 32cv500, קראתי את הסקירה של הגרסה הגדולה יותר באתר, חוץ מזה לא שמעתי דברים מיוחדים עד המסך הזה.
ויש את הTX-32LX800 של panasonic שמעתי עליו דברים ממש טובים באתר מחו"ל, אבל לא מצאתי למכירה בארץ חוץ מזה שהוא מופיע כדגם חדש באתר של יורוקום, גם אין לי מושג לגבי המחיר (אם מישהו יודע אשמח לשמוע)

אז זהו, זאת ההתלבטות הגדולה שלי, סליחה שיצא כזה ארוך..
אני ממש אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות ודעות מאנשים שמבינים יותר ממני ובעלי נסיון עם הטלוויזיות הנ"ל, או רעיונות לדגמים אחרים בטווח המחירים שלי.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ה- 800 של פנסוניק הרבה יותר יקר מהתקציב שלך (לכיוון ה- 6000).
האם ראית משהו מהדגמים במציאות?

mei00

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
32lg60r, 32lg60ur, la32a450 מאוד דומים מבחינת נתונים החדשה יותר היא 32lg60ur

32lg10r - דגם הישן של LG עדיף להשקיע קצת יותר ולקנות משהו יותר מתקדם.

כל שאר הדגמים יותר גבוהים מהתקציב שלך.

לי אישית יש את הסקארלט והיא מצויינת, אבל גם בסמסונג רואים יפה הכי טוב שתלך לראות בחנות
אך רואים וכמובן את העיצוב עצמו.

tomeryona

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי,

ראיתי את הla32a450, 32lg60ur ואת הkdl32s4000 וכולם נראו לי די אותו הדבר בשידורים בחנות, ומבחינתי המחיר סביר בשלושתם, אז מי מהם הכי עדיף?
או משהו אחר בטווח המחירים של שלושתם?

mei00

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני מקווה שאתה לא מסתכל רק על מחירים ברשת, הכי טוב תלך לראות את שלושת הדגמים
האלה באחת החנויות ותראה במה אתה רואה הכי טוב, קיים באתר מדריך טוב של מה לבדוק
כאשר הולכים לקנות LCD תבדוק את הדברים על שלושת הדגמים שמצאת.

אם תחפש עוד דגם זה לא יגמר שלושתם בתקציב שלך הם טובים מאוד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור