אלדר חמודי, תחזיר את החץ וקשת למזוודה, את הגטקעס וחליפת היער הירוקה לארון,
ולהבא, את החצים המורעלים שאתה נוהג לפלוט באופן תדיר, תכוון רק על מי שאתה בטוח שלא יכול להגיב.
ואם בכל זאת החלטת להישאר בתחפושת, אז אתה יודע, "נאה דורש, נאה מקיים"
מן הראוי לראות פעולות רובין הוד נוספות גם בפוסטים שאינם קשורים אלי.
ובכל מקרה, לעולם אינני מבקש מלחמות, אבל כשהן באות - אני מוכן להן.
זה לא מכוון כלפיך ספציפית ,והתגובות שלך בניחוח אישי כלפי אינם עיניניות ,
זה שאתה ערוך למלחמה זה יפה מאוד ,אבל אין כאן שום קרב ,זה שלדעתך אני זבל אלים ומורעל ,אינו קשור באיזה שהוא אופן למחירי מוצרים כאן בישראל ,אין שנה שאני לא מקבל כמה טלפונים מדילרים ויבואנים "למה ככה ואחרת " ,אבל אתה התגובות שלך הם עלי ישירות לגופו של אדם,ולא על מוצר ומחיר ,וזה לא מוצא חן בעיני ,להזכירך אני אזרח מן השורה וחובב בתחום ,נכון אולי תופס נפח שאינו מוצא חן בעינך כסוחר ממולח ,
אבל אל תשכח שאתה משתמש בחרב פיפיות (כלומר ששני הצדדים חדים ) ,ודאי לא תרצה להסביר כאן כל מיני דברים שאינם קשורים הדוקות למחיר של מגבר או מוצר אחר ,
ההבדל ביננו הוא שאתה משתלח -אתה אולי פוגע במחיר רמקול שאינני מעוניין למכור כלל (פרנקנשטיין ) או סתם מעליב אותי ,
ואני לעומת זאת מנוע מלפגוע בפרנסתך חלילה ( מן חינוך מהבית ) ,אז מציע לך לא לקפוץ כצרעה כל פעם שמוזכר איזה מוצר שלך עיי מישהו (מזכיר מאוד את חברך הירושלמי ),הרי הדברים שנמכרים במדינתנו הם נושא הפורום ,לא?
האם עלי להמנע מלהתקרב לסביבתך בגלל רגישותך כי רבה היא?
האם אני מנוע מלהתבדח על הזיפונים למשל ? הרי לא היתה כוונה מעבר לזה ,וזה ברור לכל אדם בר דעת שאינו סומא בזעמו כי רב ,
בהקשר לחברות עם עופר ,מה כואב לך ? אני אינני מונע בהתנהלותי כאן לצורך יצירת יתרון למענו ,ואם תחפש לא מזמן בפרסום השנאים שלו ,תמצא שם ביקורת שודאי שלא היית רוצה לקבל ממישהו (בעניין אחריות על מוצר) ,הוא חבר שלי כי מדובר באדם תרבותי ונעים והקשר ביננו הוא על הבסיס הזה ,הכתיבה שנראית לכאורה למענו נובעת פשוט מהעובדה שפה ושם מוצר מסוים נמצא כאן בישראל בגלל התעניות ראשונית שלי ,ויבוא פרטי שלי כאדם פרטי ,ואז הגיעה פניה של עופר לחברה לאחר התנסות עם המוצר שלי ( לדוגמה - ניאוטק -טאונשנד - שויקרט) ,אז נכון אני אוהב ,אני הבאתי ,הפך למוצר של עופר ,אז מה ? לכתוב אוביקטיבית ? הרי אני אוהב ,ואפילו לא קניתי ממנו ,קניתי לפניו .
יאללה , שיהיה לך בהצלחה ,רק הסברתי למה הדברים נראים כפי שהם נראים .