לאודיופיל הישראלי שאינו יכול להשקיע סכומים גדולים על טיפול בחשמל, היתה עד היום בעיה.
מפצלים בסכום סביר ובאיכות אודיופילית - פשוט אין. המחיר של מפצל טוב מחו"ל מסתובב מעל 2000 ש"ח.
פילטרים בתחומי מחיר הגיוניים - יש, אבל בדרך כלל השפעתם מעורבת - שיפור מסוים מצד אחד, נזק מסוים מצד שני.
עד היום הייתי ממליץ ללקוחות לבנות לעצמם מפצל משקעים של GEVIS (זכורה עד היום לטובה היוזמה של "סטראוטיפ" כבר לפני 15 שנה להציע מפצל כזה עם חיווט קשיח ובניה טובה) בתור ברירת מחדל.
מהיום - יש פתרון.
PROJECT AUDIO, יצרנית הפטיפונים המצליחה, ויצרנית מוצרי ה - BOX DESIGN, מוציאה כל הזמן מוצרים איכותיים במחירים סופר אטרקטיביים. המוצר האחרון שלהם הוא סידרת מפצלי אודיו איכותיים ברמה גבוהה ובמחיר ללא תקדים.
המפצלים מגיעים עם תקעים אירופאיים, אנגליים או אמריקאיים. קיים דגם של 4 שקעים ודגם של 6 שקעים. כמו כן, קיימות שתי רמות - סטנדרטית ולזרם גבוה.
במוצרים אלה הושקע מאמץ וחשיבה על כל פרט:
1) חיווט פנימי איכותי עבה.
2) שקעים באיכות מעולה, עם תפיסה חזקה וציפוי זהב על המגעים למניעת קורוזיה.
3) קופסה מתכת המבודדת משדות מגנטיים.
4) כבל חשמל ברמה טובה לחיבור לשקע הנמצא בקיר.
משלוח ראשון בדרך לארץ - ואני ממליץ להזמין מראש כי לדעתי הכל יימכר תוך כמה ימים.
תמונות בקרוב - עדיין אין בשום אתר רישמי.
מפצלים בסכום סביר ובאיכות אודיופילית - פשוט אין. המחיר של מפצל טוב מחו"ל מסתובב מעל 2000 ש"ח.
פילטרים בתחומי מחיר הגיוניים - יש, אבל בדרך כלל השפעתם מעורבת - שיפור מסוים מצד אחד, נזק מסוים מצד שני.
עד היום הייתי ממליץ ללקוחות לבנות לעצמם מפצל משקעים של GEVIS (זכורה עד היום לטובה היוזמה של "סטראוטיפ" כבר לפני 15 שנה להציע מפצל כזה עם חיווט קשיח ובניה טובה) בתור ברירת מחדל.
מהיום - יש פתרון.
PROJECT AUDIO, יצרנית הפטיפונים המצליחה, ויצרנית מוצרי ה - BOX DESIGN, מוציאה כל הזמן מוצרים איכותיים במחירים סופר אטרקטיביים. המוצר האחרון שלהם הוא סידרת מפצלי אודיו איכותיים ברמה גבוהה ובמחיר ללא תקדים.
המפצלים מגיעים עם תקעים אירופאיים, אנגליים או אמריקאיים. קיים דגם של 4 שקעים ודגם של 6 שקעים. כמו כן, קיימות שתי רמות - סטנדרטית ולזרם גבוה.
במוצרים אלה הושקע מאמץ וחשיבה על כל פרט:
1) חיווט פנימי איכותי עבה.
2) שקעים באיכות מעולה, עם תפיסה חזקה וציפוי זהב על המגעים למניעת קורוזיה.
3) קופסה מתכת המבודדת משדות מגנטיים.
4) כבל חשמל ברמה טובה לחיבור לשקע הנמצא בקיר.
משלוח ראשון בדרך לארץ - ואני ממליץ להזמין מראש כי לדעתי הכל יימכר תוך כמה ימים.
תמונות בקרוב - עדיין אין בשום אתר רישמי.