חבר חדש בפורום, מחפש עצה מקצועית..

roshim

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב,

אני חדש בפורום איך מזה זמן רב עוקב בשקדנות אחר האתר, סיקוריו והמלצותיו..

רציתי לציין כי הנני מעריץ נלהב של ליאור קורן, לדעתי איש מקצוע מומחה, מהטובים בארץ!

לענייני..
ברצוני לרכוש טלוויזיה, לא משנה לי אם LCD או פלסמה, בגודל 50", אך שתיתן חווית צבע מרשימה עם שחור עמוק וצבעים חיים, לרוב בזמני הפנוי (כאשר אישתי מאפשרת לי זמן חופשי, איייי חיי הנישואים) מתארחים חברים ואנחנו חובבי XBOX360, משחקים משחקי ספורט בעיקר, העניין הוא שאני מחפש גם טלוויזיה בעלת תקציב סביר, לא כמו הפייוניר 30K.. משהו יותרבסביבות ה15-18K, לדוגמא: הסקארלט 47" (כן אני יודע שזה לא 50").

למשל הפנסוניק החדשה, האם מגיעה ב50"? מה מחירה?

וכמובן האם יש המלצה מקצועית, מהי הטלוויזיה בעלת חווית הצבעים הטובה ביותר?

תודה רבה מראש!

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום וברוך הבא.

תודה על המחמאות, ישנה כאן קבוצה מכובדת ומקצועית של חברים ששמחים לעזור.
לשאלתך, הפנסוניק החדשה 50 PY800 עונה על דרישותיך, אך מחיר המחירון של הוא 23,900 ש"ח (מן הסתם אפשר להוריד משהו בחנויות, לא יודע להגיד כמה).

roshim

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום וברוך הבא.

תודה על המחמאות, ישנה כאן קבוצה מכובדת ומקצועית של חברים ששמחים לעזור.
לשאלתך, הפנסוניק החדשה 50 PY800 עונה על דרישותיך, אך מחיר המחירון של הוא 23,900 ש"ח (מן הסתם אפשר להוריד משהו בחנויות, לא יודע להגיד כמה).

קודם כל תודה רבה לך על העזרה, כמובן שאשמח להכיר את כולם!

השאלה עד כמה ההבדל בעומק השחור והצבעים החיים בין הפייוניר לפנסוניק משמעותי?

כמו כן, אני ממש לא מבין למה ה-5090 שהיא החדשה מבית פיוניר, עולה 29,000 ואילו ה-508, 5080 עולות קצת יותר מ- 40,000 ש"ח?
מה ההבדל בכלל בין 508 ל- 5080?

תודה לכולם.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
המחיר שאתה רואה ל- 508 / 5080 כנראה אינו מעודכן, אין מצב שהן יקרות יותר מ- 5090.

יש הבדל מסויים בעומק השחור, עד כמה הוא שווה בערכים של כסף עבורך, את זה רק אתה תוכל לומר.
בצבעים, הגישות של שני היצרנים מעט שונות, פיוניר מעדיפים צבעים עזים יותר מהחיים (למרות שניתן גם לשנות זאת הבגדרות הצבע), פנסוניק הולכים על גישה טבעית יותר, שתי הגישות יפות לעין, אבל יש כאן גם ענין של טעם אישי.

הייתי ממליץ לך לקפוץ לאולם תצוגה של פיוניר וגם פנסוניק, לראות את התמונה בעיניים ולהחליט האם שווה את ההפרשים.

roshim

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המחיר שאתה רואה ל- 508 / 5080 כנראה אינו מעודכן, אין מצב שהן יקרות יותר מ- 5090.

יש הבדל מסויים בעומק השחור, עד כמה הוא שווה בערכים של כסף עבורך, את זה רק אתה תוכל לומר.
בצבעים, הגישות של שני היצרנים מעט שונות, פיוניר מעדיפים צבעים עזים יותר מהחיים (למרות שניתן גם לשנות זאת הבגדרות הצבע), פנסוניק הולכים על גישה טבעית יותר, שתי הגישות יפות לעין, אבל יש כאן גם ענין של טעם אישי.

הייתי ממליץ לך לקפוץ לאולם תצוגה של פיוניר וגם פנסוניק, לראות את התמונה בעיניים ולהחליט האם שווה את ההפרשים.

הבנתי, אני מאמין שהצבע השחור ובכלל הצבעים העזים נותנים חווית צפייה מיוחדת בהרבה, אתה לא חושב?
אם היית צריך לבחור, על מה אתה היית הולך?
אילו טלוויזיות שאתה ראית נתנו את אפקט השחור בצורה הטובה ביותר אחרי הפיוניר?

נערך לאחרונה ב:

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני ממש מציע לך לראות את המסכים קודם בעיניים ואם תתלבט בין דגמים דומים תוכל להתייעץ פה, אבל אחרי שתראה את המסכים קודם...

כמובן שאני לא יכול לענות במקום ליאור אבל אני חושב שאם הוא היה צריך לבחור הוא היה קודם כל קופץ לכמה חנויות ומתחיל לראות דגמים(מכוילים) בחנויות מקצועית כמו big box ואניגמה(אם אני לא טועה זה השם) או שזה היה sound&vision, אני לא בטוח. לי המליצו עליהן אבל אין לי ניסיון אישי איתן.

נערך לאחרונה ב:

roshim

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מקווה שאני אמצא את שני הדגמים האלה בב"ש.. אני באמת צריך לראות את ההבדל. הבעיה היא גם תקציבית לכן נראה לי שבסוף אצטרך להתפשר וללכת על הפנסוניק 50" החדשה 50PY800.. ההבדל במחיר פשוט עצום!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
המילה "להתפשר" ו- 50PY800 לא כל כך מתחברים :) זה בהחלט מסך מצויין.
בסכום שאתה הולך להוציא, הייתי מתאמץ ומגיע לת"א (אם לא ניתן להתרשם בב"ש).

roshim

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חחח... אכן זה יצא לא טוב. התכוונתי פשוט שהעדיפות הראשונה שלי היא ללא ספק הפיוניר 5090, אך חס וחלילה שאומר כי PY800 זהו לא דגם איכותי, אם לא הכי איכותי אחרי ה- 5090 (למרות שבטח ניתן לומר שוב כי זה בעצם עניין של טעם וכי יש כאלה שיגידו כי לטעמם הפנסוניק טובה יותר מהפיוניר). עדיין kuro לא קיבל את שמו לשווא... ;)

AA71

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חבר יקר
ראשית אני יכול לייעץ לך הצעת יעול ....
תתפטר מהאישה ! (Y)
וכל שאר קושיות מקצועיות אני משאיר זאת למקצוענים
(lol)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור