חברת HIGH END חדשה באודיו פידליטי

מצב
הנושא נעול.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
היום, יום חמישי, מגיע לארץ המשלוח הראשון של רמקולים מדהימים.

שמעתי אותם לראשונה באופן מקרי בתערוכת CES בלאס ווגאס לפני 6-7 שנים.

עבורי, זו הסיבה ליסוע לתערוכות: אתה נכנס לחדר לא מוכר, שום דבר לא מכין אותך לתוצאה, אבל שתי דקות מספיקות כדי שתסנן בין השיניים קללה ועוד שתי דקות כדי לרצות את המוצר.

לפעמים לאחר עוד שעה אתה מבין שיש בעיות לא צפויות, לפעמים אתה מדבר עם היצרן ומבין שיש הרבה בעיות לא צפויות.
במקרה שלי הבעיה היתה המחיר. הבאת קו מוצרים זה דורש השקעה אדירה.

עברו עוד כמה שנים, וכל שנה נכנסתי לחדר הזה, של היצרן הזה, כל פעם דגם רמקול אחר והגברות שונות. וכל שנה יצאתי משם לאחר שיחה עם היצרן, רצון עז לייבא והחלטה שהשנה אעשה את זה - אבל חישוב העלויות הגבוה אילץ אותי כל פעם לדחות את העניין.

אז עכשיו זהו זה - משלוח ראשון בארץ, עם מגוון רמקולים גדול, במחירים של החל מסביבות 8000 ש"ח ועד כ - 150000 ש"ח.

מה שמציין מוצרים אלו הוא תכנון שכמוהו לא ראיתי מעולם, איכות בניה מדהימה, חלקים בלעדיים בטכנולוגיה מתקדמת, וסאונד שאין כמוהו. שום דבר לא משתווה לצלילות, למהירות, לדינמיות ולשקיפות של מוצרים אלה.

כבר ב - 8000 ש"ח התוצאה פשוט מטמטמת - כששמעתי לראשונה רמקולים אלה הם עמדו ליד רמקולים של 150000 דולר והייתי בטוח במשך כ - 10 דקות שהרמקולים הגדולים הם המנגנים. פתאום הוחלפו הרמקולים והבנתי שאני מתבלבל במי שמנגן ...

התוצאה מדהימה, אין עוד מוצר כזה, פשוט לא קיים.

ומי שמכיר אותי יודע שאני לא נותן מחמאות כאלה בקלות.

וכמה מהאוזניים הטובות ביותר בתחום ומהמאזינים הביקורתיים ביותר - הן בארץ והן בעולם חושבים בדיוק אותו דבר.

בקרוב הרצה, ואז הדגמות. כדאי להרשם לתור.

נערך לאחרונה ב:

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
בהצלחה.

יש סיבה שאתה לא מציין את שם המותג לאחר שסגרת את העסקה?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בקיצור אבולושיין אקוסטיק.
הוציאו סדרות חדשות לעם - לא פרסמו מחירים עדיין, זה ההימור שלי.

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור