- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/mozart-infinity
ראשית, שיהיה ברור - ככל הידוע לי יתכן והרמקולים מעולים, יחסית למחיר החבילה או בכלל. עם החברה הייתה לי התנסות מצויינת בעבר הדי רחוק.תודה על הכתבה.
פתרון מרשים ביותר, במחיר נגיש.
העולם מתקדם..
אם לחפש בנרות, אז אפשר לומר שהיעדרו של RC הוא סוג של חיסרון,
זה לא חסרון קריטי כיוון שאני מניח שאפשר לשלב לפני הכניסות הדיגיטליות.
האפשרות לשלוט בקרוס הדיגיטלי ובאקולייזר תאפשר שילוב סאב באלגנטיות.
ואם אחד פסיבי, איפה ואיך בדיוק שליטה על הקרוס?
הקרוס הוא פסיבי (וזהה בשני הרמקולים כמובן) וככזה אינו ניתן לקינפוג - בלי קשר לאסימטריה של איפה נמצאת האלקטרוניקה.אתה מניח שהרמקול הפאסיבי לא מושפע מהאפליקציה שמקנפגת את הקרוס.
אני לא יודע מדוע.
הרמקול השני הוא slave במובן שהוא מוגבר חהרמקול הראשון, אבל אין סיבה שהוא לא יכול לתקשר עם האפליקציה, ובשני הרמקולים מותקן אותו קרוס.
אין שום סיכוי ששני הרמקולים פועלים עם קרוס שונה. אף אחד לא יתכנן דבר שכזה, גם חברות פחות רציניות.
כמובן, יש יתרונות לגישה הזאת ובנקודת הזמן הזו יש (לדעתי) כבר ציפיה להגברה פר אלמנט...בלי קשר ידוע שיש יצרנים שהרמקולים שלהם אקטיבים במובן שהם מוגברים כל אחד בנפרד, ואז עם הגברה דיסקרטית פר אלמנט, לא צריך קרוס.
כן, זה מה שצד את עיני אבל זה לא תואם את התכנון (או המניואל).הכתבה כוללת את המשפט הבא "כיווני סאונד או משחק עם ערכי הקרוס-אובר השונים להתאמה אישית וקוסטומיזציה".
מכאן לקחתי שזה מתאפשר. מעבר לזה אין לי מידע.
ישנם בשוק רמקולים מוגברים מתקדמים שמגיעים ללא חיבור בין שני הרמקולים (TWS)כבר סיפרנו בכתבה שפיטר (המהנדס והמתכנן) חושב אחרת, ומנסה לתכנן אחרת את מוצריו בצורה אינטואיטיבית יותר למשתמשים.
אי לכך, הינה הסיבה המוצהרת המופיעה במניפסט החברה, ב-USER MANUAL ובאתר החברה גם כן, לרציונל מאחורי תיכנון המערכת ללא מודול הגברה ניפרד עבור כל רמקול, או לחליפין, ללא תלות נוספת בשקע חשמל (זמין או לא):
User Manual:
Page: 11, Paragraph - 1
LEFT/RIGHT speaker selection: Please make sure that the Speaker Selection L/R-switch on the rear plate of the active speaker is on the correct position! If you wish to place the active speaker on the right side (e.g. for more convenient access to electricity), please ensure that the switch is on R position, and if you wish to place the active speaker on the left side, please choose the L position
הריי ממילא צריך חיבור בין 2 הרמקולים, אז למה ליצר תלות נוספת במקור חשמל?
לאור הנ"ל, אני מניח שאתם מבינים שאין פה פשרות בתכנון כלל וכלל, אלא חשיבה מחוץ לקופסה, והאמת, לטעמי דווקא חשיבה הגיונית.
אני דווקא שמח שישנם יצרנים המאתגרים את התכנון הקונבנציונאלי ומביאים גם תובנות ללמה ואיך.
חשיבה מסוג זה היא חשיבה לאופטימזציה ופתרון בעייות שכולנו ניתקלים בהם פה ושם ועל כן , דווקא מביאה איתה משב רוח רענן.