היי,דן
ידע באודיופילה שנשאר בגדר התאוריה לא ממש עוזר. דומה הדבר לסנדלר שהולך יחף.
לדעת שהמקור שבו אתה עושה שימוש ישפיע בהתאם לאיכותו על התוצאה הסופית אינו שייך למקריות או נסיון אודיופילי יוצא דופן.
במילים אחרות מכשיר איכותי ככל שלא יהיה בנקודה זו לא יהיה לרועץ כמו שעלול להיווצר אולי במקרים אחרים. את איכות הסיגנל ניתן לשפר אבל עד גבול מסויים. כשהשמיים הם הגבול הבינוני לעולם לא יהפוך בנקודה זו למעולה.
לדוגמה תוצאה של ראש MM לא תתהפך בגלל ההתאמות שיגיעו אחריו והוא לעולם לא ישמע כמו MC יוקרתי. כנל בדיגיטל.
במילים אחרות בעיקר במיקום הנדון אין יש מאין וזה שייך ליידע אודיופילי בסיסי.
אני זוכר שנאמרו עוד דברים בהקשר לסיבה מדוע רמקולים נמכרים.כנראה דמיינתי .מהות הפוסט של שי הוא איך להמנע מלהחליף רמקולים, והקשר למקור.
במילים אחרות, לעצור שניה לפני שרצים להעלות אותם ללוחות.
בדיעבד שדרוג המקור (באנלוג לפחות מדובר רק בזרוע) גרמה לו למהפכה בתוצאת הסאונד, מה שהוביל אותו למסקנה מאד בסיסית.
הופעת רמקולים בלוחות עלולה לנבוע מחוסר התייחסות ראויה למקור וחשיבותו בשרשרת הסט אפ.
מהות הפוסט של שי הוא איך להמנע מלהחליף רמקולים, והקשר למקור.
במילים אחרות, לעצור שניה לפני שרצים להעלות אותם ללוחות.
בדיעבד שדרוג המקור (באנלוג לפחות מדובר רק בזרוע) גרמה לו למהפכה בתוצאת הסאונד, מה שהוביל אותו למסקנה מאד בסיסית.
הופעת רמקולים בלוחות עלולה לנבוע מחוסר התייחסות ראויה למקור וחשיבותו בשרשרת הסט אפ.
גם אני חושב,לא יודע על המקור , כל מיני כרטיסים דיגיטלים מפונפנים עם שעון אטומי נשמעים חרה ( USB ) נראה לי הממיר שלי לא ממש מעניין אותו המקור !
לא מומחה ולא מכיר את כל הרכיביםגם אני חושב,
לכן לא מבין את הטעם להשקיע ב jcat למינהם.
יואסבי אסינכרוני סוגר הסיפור.
לפטופ air של אפל ללא מאוורר, לא צריך ספק מפונפן (כי הלפטופ עובד על סוללה) או כבל רשת (כי עובד עם wifi) נשמע מעולה as is.
הפואנטה היא אחרת
רובינו בונים מערכת בשלבים
מזיזים פה מוסיפים שם
ולא קונים קומפלט
לחלקינו מגבלות תקציב וקונים כל שנה נניח רכיב אחר.
ברגע שמשהו לא יושב טוב במסע, יש נטיה להחליף רמקולים
ואני טוען שעד שהמקור לא טופ נוטש, קשה לדעת מה הרמקולים יודעים לעשות, ולכן להחליף זה טעות.
קל להגיד שזה בסיסי, אבל לדעתי הרבה לא מבינים את זה וטועים בנקודה הזו, ולראיה יש את הלוחות.