חברים- מה הטלוויזיה הכי טובה שקיימת היום בשוק ?

Batman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איזו טלוויזיה יש לה את המסך עם איכות התמונה הטובה ביותר ???
שחורים הכי טובים, צבעים מדהימים, חדות מדהימה ולבן ושחור שהכי קרובים למקור.
מי הטלוויזיה הכי טובה היום ????

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
שאלתך לא מובנת למה אתה חותר ?
למה השאלה ?

יש טלוויזיות שנמכרות במאות אלפי ש"ח בעולם
מה זה עוזר לנו ?
אמור להמכר OLED בקוריאה ב- 9000$ ושוב מה זה עוזר ?

גם טלוויזיות עם מסך איכותי ושחור אין סופי , לא עוזר כלום אם אין לך מכשיר וידאו או כרטיס מסך שיכול להקרין את טווח הצבעים או שחור אין סופי

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
ל RRRR1 אני חושב שהוא מתכוון למסך הכי טוב של הטלוזיות כיום מבחנית עלות תעלות כמו VT50
סמסונג ES8000 הדגמים של טושיבה כמו ZL1 ושאר מסכי הפרמיום אני לא חושב שהוא מתכוון למסכים שעולים מאות אלפי שקלים בדרך כלל מסכים עוצמים בגודלם בדרך עלל מעל .103 אנטיש( או מסכים מעוצבים מחברות יוקרה)

או מסכי QLED כמו שציניתה שימכרו ב9-10 אלף דולר ובארץ יעלו 75-80 אלף וכנראה לא היה להם ביקוש עד שירדו המחירים והיו לאדם " המומצע" וזה יקח לפחות כמה שנים לכן המסך של QLED כנראה לא ימכר בכמיות מסחריות כמו מסכים LED רגלים ופלזמות אפילו פרמיום כי המחיר פשוט גובה מאוד וזה יתופס נתח שוק לעשורון העליון
בלבד שוב זה רק דעתי

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
איזו טלוויזיה יש לה את המסך עם איכות התמונה הטובה ביותר ???
שחורים הכי טובים, צבעים מדהימים, חדות מדהימה ולבן ושחור שהכי קרובים למקור.
מי הטלוויזיה הכי טובה היום ????
http://loewe.co.il/page.php?oid=69&mid=25

אין דבר כזה הכי טוב... אם היה, כל העולם היה רוכש רק אותו...
יש מסכים שעונים לצרכים של המשתמש שבינהם גם המבנה (המסגרת והפאנל), היכולות (עיבוד תמונה ואפשרויות שונות כגון חיבור רשת, אפליקציות וכו',,, וכמובן אך אפשר בלי לומר -> המחיר.

לכן, לשאלה שלך יש המון תשובות, אך רק אתה יודע מה הכי טוב בשבילך, לכן, תצא מהמחשב לסיבוב חנויות, תתרשם מהמבחר ותחליט.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
+1 צודק בכול מילה
אין טוב ממראה ענין ומטעם אישי זה משתנה מאדם לאדם
קבל ח"ח על הסבר המופרט והקולע

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב אני גם מחכה לתשובה ב"ה עוד חצי שנה אני כבר קוסס ציפורניים !! יש מצב לפנסוניק אבל עוד לא החלטתי יש מישהו שחושב אחרת אשמח לשמוע ... הסכום לא יותר מ10K חבל לבזבז ב: לא מחפש מחשב אלא טלויזיה !!

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
בסכומים של עד 10K לא תקבל את דגמי הפרימיום
לדעתי הפלאזמה הכי טובה היא פנסוניק הLCD הכי טובה בשוק בגלל מעבד התמונה שלה שאין לו תחרות זה טושיבה עם מעבדי הCEVO למי שיש כסף ממולץ ללכת על 55ZL1 או 55YL863 לגבי סדרת הYL לפי מה שאני יודע היא כרגע אזלה נשארה עוד סדרה עם מעבד הCEVO סדרת 55WL863 ודרך אגב כל המלאי הראשוני לפי מה שידוע לי של 55ZL2 אזלה מהמלאי למרות המחיר המטורף שלה

pi0n66r

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי הפלאזמה הכי טובה היא פנסוניק הLCD הכי טובה בשוק בגלל מעבד התמונה שלה שאין לו תחרות זה טושיבה עם מעבדי הCEVO למי שיש כסף ממולץ ללכת על 55ZL1 או 55YL863 לגבי סדרת הYL לפי מה שאני יודע היא כרגע אזלה נשארה עוד סדרה עם מעבד הCEVO סדרת 55WL863 ודרך אגב כל המלאי הראשוני לפי מה שידוע לי של 55ZL2 אזלה מהמלאי למרות המחיר המטורף שלה

שמעתי דווקא הפוך
טושיבה השקיעו המון כסף בכניסה
ואף אחד לא היה מוכן לשלם כסף מטורף לטלוויזיה
אז נפטרו מהמלאי
ומאז לא הביאו את המסך לישראל

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
ניופאן כמעט ולא השקיעה כלום בסדרת הYL והWL לכן אתה לא יכול להגיד את זה על סדרת ה ZL1 ו ZL 800 כן השקיעו המון כסף ומאז נלקחו המון לקחים למי שלא יודע מוטי אלבז מנהל המותג טושיבה כבר לא שם וגם קובי בש
אני מוסיף פרסומת למי שזוכר והיה בהשקה עם מוטי אלבז וגרשון פטרושקה
[video=youtube;2jck6QNkDB4]http://www.youtube.com/watch?v=2jck6QNkDB4[/video]

נערך לאחרונה ב:

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
סליחה ידידי מה אתה אומר ?!

א: לגבי הסכום אם אני אקבל או לא זה עניין שלי ובתחום הזה לא חסר לי חברים מהשורה שיסדרו מחיר טוב !! ב: ב"ה הזמן עושה את שלו ומה שכתוב שיהיה שלך יהיה ולא אז לא הבנת אחי ;) ג: המחירים תמיד יורדים ויש מה לחכות !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור