חברה לחיים!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
קרה לכם שנישארתם בשבת לבד ,כי האישה לקחה הילדים ל״ טריפולי הקטנה בעיר רמלה ״ ,ואז נורא התבאסתם ,
סוף שבוע בורנה של האישה והילדים , איזו בדידות לחמם אורז לבד ולצפות בטלוויזיה.
זהו ,שלאודיופיל לא קורה דברים כאלו , מצידו שכולם ילכו לכמה זמן שרוצים,רק תנו שקט לשמוע את המוסיקה שלכם , להזמין חברים לשיחות המצריכות מנת משכל של רכיכה בחגווי הסלע , לשמוע כבלי חשמל ,להאזין לרסונטורים,לבדוק האקוסטיקה של תחתוני משי,
בקיצור - המערכת היא חברה שלכם , היא תמיד לרשותכם ,אתם לעולם לא לבד,והתחביבים הזה בכללותו מהווה תחליף לפסיכולוג ,ודרך נפלאה לשיחרור לחצים ולהגברת גלי אלפא במוח,
בנוסף התחביב מאפשר לכם להכיר מטומטמים כמוכם ומאפשר לכם בערב לשוחח שיחות כבלים בנסיעה מעפולה לתל אביב אחרי יום של כירורגיה כבדה( יום המכונה ״ יום נוטף דם״) ,
לסיכומו של עניין , אודיופיל יש לו פשוט ״ חיסון נגד בדידות ״ ,וזו ודאי אינה הבעיה שלו ,תחביב נהדר.....

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
הייתרון במערכת שהשידרוגים זה כסף קטן,
לשדרג אישה זה אופרה אחרת של כסף .

במערכת אנו משקיעים אנרגיה ,"אהבה" ויש לנו שקט.
שתשקיע באישה את אותן אנרגיות וכו , היא תאכל לך ת נשמה יותר.

במערכת, יש לך שליטה על הווליום.
בווליום של אישתך אין לך שליטה .

במערכת כל התוכן נמצא בנאס.
אצל האישה התוכן נמצא בנס.

במערכות אין איום.
אם אשתי קוראת את הכתוב. אני פשוט ...

אכן תחביב נהדר ומשונה.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מה אני אגיד. יש לי כנראה זהב בבית.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
מיכאל אתה צריך להקיש את העניין ההומוריסטי בכתוב, ולא לעשות ספירת מלאי.
אגב :לפעמים הזהב יכול להיות גם בתצורה של solid קור. :בכי:

בבית יש לי אישה.
זהב יש לי בטבעת.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
אהבתי את המשפט של שניצל,
התחביבים מהווים תחליף לפסיכולוג,
כמה שזה נכון,בכל אופן אצלי,

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
לי יש שתיים.
רעייתי והמערכת.
שתי חברות אמיתיות.
אחת יודעת גם לריב איתי ובדרך כלל היא הצודקת.
ואהבתה היא אהבת אמת.:אוהב:
השנייה מרגיעה אותי מלחצי היום.
ואני יכול לשבת מולה שעות רצופות והיא אינה חדלה מלהשמיע קול.
ולמרות זאת אינני עונה,רק לפעמים עוצם עיניים ומרחף איתה לעולמות אחרים.:מרחף:

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב
אנא ממך תנסה לנסח את משפטיך בבקשה ( אנחנו לא מטומטמים תודה )

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
בוקר טוב
אנא ממך תנסה לנסח את משפטיך בבקשה ( אנחנו לא מטומטמים תודה )
הסבר להדיוטות(לא אדיוטים)
1.החברה הראשונה זו רעייתי
2.החברה השנייה זו המערכת שלי.
קומפרנדה ?

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
קרה לכם שנישארתם בשבת לבד ,כי האישה לקחה הילדים ל״ טריפולי הקטנה בעיר רמלה ״ ,ואז נורא התבאסתם ,
סוף שבוע בורנה של האישה והילדים , איזו בדידות לחמם אורז לבד ולצפות בטלוויזיה.
זהו ,שלאודיופיל לא קורה דברים כאלו , מצידו שכולם ילכו לכמה זמן שרוצים,רק תנו שקט לשמוע את המוסיקה שלכם , להזמין חברים לשיחות המצריכות מנת משכל של רכיכה בחגווי הסלע , לשמוע כבלי חשמל ,להאזין לרסונטורים,לבדוק האקוסטיקה של תחתוני משי,
בקיצור - המערכת היא חברה שלכם , היא תמיד לרשותכם ,אתם לעולם לא לבד,והתחביבים הזה בכללותו מהווה תחליף לפסיכולוג ,ודרך נפלאה לשיחרור לחצים ולהגברת גלי אלפא במוח,
בנוסף התחביב מאפשר לכם להכיר מטומטמים כמוכם ומאפשר לכם בערב לשוחח שיחות כבלים בנסיעה מעפולה לתל אביב אחרי יום של כירורגיה כבדה( יום המכונה ״ יום נוטף דם״) ,
לסיכומו של עניין , אודיופיל יש לו פשוט ״ חיסון נגד בדידות ״ ,וזו ודאי אינה הבעיה שלו ,תחביב נהדר.....

וואלה כמה שאתה צודק...

זמן האיכות עם המערכת, הוא בעצם זמן איכות לעצמך עם עצמך ועם מה שאתה אוהב לשמוע ואיך שאתה אוהב לשמוע, בלי לדפוק חשבון לאף אחד - זה לרוב קורה לבד עם המערכת ופחות כשכולם בסביבה.

זה נכון גם לעוד תחביבים ולא רק לאודיו.

אם כי הכל במידה ומנסה שזה לרגע לא יבוא על חשבון זמן איכות עם הילדים/האישה שהוא כיף לכשעצמו.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
וואלה כמה שאתה צודק...
אם כי הכל במידה ומנסה שזה לרגע לא יבוא על חשבון זמן איכות עם הילדים/האישה שהוא כיף לכשעצמו.

חשבתי שאני היחיד...
גם אם האשה מסוגרת בחדר שלה ועוסקת בענייניה מבלי להפריע, אני עדין נהנה יותר לשמוע כשהיא לא בבית:
לא דופק חשבון לווליום, לא דופק חשבון לסוג המוסיקה, לא דופק חשבון ללשמוע את אותו שיר 20 פעם, והכי חשוב - לא צובר זמן איכות יחידני, שיתרגם אח"כ לעוד זמן איכות זוגי :).

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
מערכת עדיפה על אשה - לא צריך לחבק אותה אחרי שגמרת להתענג על מחמדיה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור