LCD חבור maxHD ל LCD של Sony

moshest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
יש לי lcd sony 40 ועתה עברתי לשימוש בYes maxHD. החיבור כמובן HDMI. ערוצי הHD נראה פנטסטי, אבל אני יכול לומר בודאות שערוצים שאינם HD קימת ירידה באיכות התמונה.
ניסיתי לחבר את ה SCART במקביל ולהגדיר אותו כINPUT בצפיה בערוצים אלה, אך קיבלתי תמונה בשחור לבן.
מה כדאי לעשות?

עתיד

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מי עושה אצלך את האפסייקל מתיחה וכו'.
תכנס לממיר בהגדרות > הגדרות מתקדמות > HD.
תנסה לשחק בין AUTO (מעביר בSD שידור SD נקי, והטלוויזיה עושה אפסייקל) לבין 1080I (מעביר 1080I כל הזמן והממיר מבצע בעצמו אפסייקל)

אצלי במצב AUTO התמונה יותר טובה. זאת אומרת שהמעבד וידאו שמבצע אפסייקל בסמסונג שלי. טוב (לטעמי) מאשר זה המצוי בממיר.

ה"באסה" היחידה, שכל פעם שעוברים בין ערוץ HD לערוץ SD אז יש כיבוי של התמונה והדלקות שלה וזה לוקח 2\3 שניות, כי הטלוויזיה מקבלת פתאום 1080I ולא SD ואז היא צריכה "להערך" אבל זה מחיר קטן אל מול איכות התמונה.

אגב עוד תופעה מוזרה שניתקלתי בה. ממיר הMAX HD מוציא סאונד לא נקי דרך קואקס (מעין רעש רקע "פיצפוצים" כאלו)
אבל דרך אופטי הבעיה לא קיימת. הוחלף כבל קואקס לכבל של חבר שעובד אצלו תקין (ועלה קרוב ל500 שקל (N)) ועדיין היה הרעש, חיבור מקור אחר למגבר מייצר סאונד נקי. אז אני מעריך שמדובר בבעיה בMAX HD או בעיה בMAX HD שלי ספציפית. בכל מקרה היותר ובאופטי הכל דבש. לא מעניין אותי יותר מידי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור