רסיבר זקוק לעזרתכם בבחירת רסיבר!

Omerunch

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מה קורה אנשים?
טוב, לכבוד היומולדת שלי, אישתי החליטה לקנות לי רסיבר. יש לי שני רמוקולים וינטאג' ענקיים עם 3 או 4 אלמנטים של פיוניר (150W כל אחד) בשלב הראשון, אחרי זה אשלים לסראונד כמובן. עשיתי חודש של חקר שוק ובסופו של דבר נשארתי עם שלושת האפשרויות הבאות (כולם בדרגת כניסה):
ימאהה rx-v375
סוני strdh520 או 720
אונקיו tx-nr509
אשמח לדעתכם בעניין הרסיברים.
כמו כן, כמה שאלות נוספות:
*האם ההספק שרסיבר בדרגת כניסה שולח אל כל ערוץ (70-135 וואט) יספיק לרמקולים הענקיים שציינתי?
* אם אני מזמין מארצות הברית את הרסיבר האם עליי לקנות מתאם מתח, או שאפשר להסתפק במתאם\שנאי?
*אשמח להמלצות לשלט אוניברסילי במחיר סביר.
* בנוסף, אשמח לתובנות, המלצות ורשמים שלכם בנוגע לייבוא אישי וחברות שילוח ישראליות (אני מתכנן להזמין את הרסיבר מאמזון דרך buy2usa (חברת שילוח מבית קשת שקיבלתי עליה הרבה המלצות) http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Shopping

תודה רבה לעונים, ושבוע מצויין לכולם!

Omerunch

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
בדקתי קצת בשרשורים אחרים, ונראה שחלק טוענים שהנתון של ההספק על הרמקולים רק נועד לציין מה הוא ההספק המקסימלי האפשרי, אבל נראה שיש כמה תשובות אחרות, אז אני אשמח אם תעשו לי סדר בעיניין הזה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מה דגם הרמקולים?
ההספק כרגע לא מעניין אותך. במיוחד לא במגברי סראונד.
סדרה 3 של ימאהה היא דרגת הכניסה. האם ברצונך דרגת כניסה?
הזמנה מחו"ל היא טעות. ההבדלים במחירים לא אקוטיים, בישראל מקובל לבקש הנחה בחנות ככה מקבלים מחיר טוב יותר.
אחריות היא דבר סופר חשוב במיוחד במגברי סראונד.
אפשר תשלומים בנוסף בישראל.
שנאי יעלה לך כמו ההפרש, כי תזדקק לוואחד שנאי.
כנראה שלעולם לא תוכל למכור אותו.
לא יהיה לך איפה לתקן.
ועוד...

Omerunch

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הי אורי, הדגם של הרמקולים הוא CS-R-570 (ממש ישן, היה אצל ההורים של אישתי הרבה זמן, אבל אני די אוהב את הסאונד שלו). ציינתי בפוסט ששלושת הרסיברים הם דגמי כניסה, זוהי החלטה מודעת משיקולים תקציביים, קראתי עליהם הרבה, שמעתי את הסוני ואהבתי, ואת כולם אני יכול להביא ב-1600-1700 כולל מיסים ושילוח, השנאי עולה באיזור ה-300 שח, אז כל הסיפור יוצא באיזור ה-2000. אם אקנה בארץ, המכשירים רק מתחילים ב-3000 אז הסיפור מתייקר ולא משתלם (כמו כן, כמה מהם לא ראיתי בארץ- נגיד את הימאהה). ואז אם זה 3000 אני מתחיל לחשוב על ייבוא אישי של רסיבר טוב יותר באותו סכום. למה אחריות היא דבר סופר חשוב במגברי סראונד? ומה עם אני מביא מגבר עם אחריות? (ואז שולח אותו בחינם במידה וקורה משהו).
תודה על התשובה!

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
ה375 במקרה זה סדרה חדשה דנדשה שיצאה בארה"ב לפני חודש חודשיים. היא כבר בדרך לארץ.
דווקא הייתי ממליץ לך לקנות באותו מחיר כבר מגבר שנה אחורה (אתה כנראה לא תשתמש במגוון הפונקציות שיש לחדש) ומדגם יותר גבוהה.

א. מה זה מגבר עם אחריות? אתה תתחיל לשלוח ולהחזיר? ומי מבטיח לך שזה בחינם? עוד לא שמעתי על זה מעולם. גם מה ששמענו פה לא פעם על כך שברגע שהוא חוזר מתיקון ונעצר במכס אתה תשלם עליו מחדש מכס.

ב. RXV375 עולה בארה"ב 300$ . שזה בלי משלוח לארץ (שלדעתי יעלה כמעט כמו המגבר) זה : 1600 ש"ח בלי משלוח. כי יש מכס. ואני לא בטוח אבל יש סיכוי שעל כל זה עוד תשלם 17% מע"מ אבל אני לא בטוח.
המקביל שלו שישנו בארץ : RXV373
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822405
עולה בארץ באחריות רשמית של היבואן הראשי לפני מיקוחים והנחות שעוד אפשר להשיג בחנויות עצמן , כולל 3 שנים אחריות 1665 ש"ח.
אז מאיפה הגענו ל 3000 ש"ח? ? ? ?

וזה דוגמא לרק אחד מהם.

היבוא מחו"ל מאוד קורץ אם לא יודעים לעשות את הבדיקות הנכונות.

אגב ההבדלים בין 373 ל 375 הם מינורים לגמריי. תוכל לראות פה:
http://usa.yamaha.com/products/audi...amps/rx/?selected=447957_372783_&mode=compare

Omerunch

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אוקי... אני מתחיל להיכנס לראש שלך. כמה שאלות אחרונות:
1. לפי החישוב של buy2usa, ה-375 עולה 1450 אחרי שילוח, מיסים והכל (אין מכס, כי המוצר עצמו לא עובר את ה-1200 שח). אז אתה בטוח שכדאי לי לקנות ב-200 שקל יותר, מכשיר מהדור הקודם רק בשביל האחריות? (אני שואל ברצינות, אולי אני צריך לעשות שינוי בקונספציה).
2. האם אתה ממליץ לי ללכת עליו בהשוואה לשניים האחרים?
תודה שוב

ronnyb

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
תמיד עדיף אחריות מקומית,ושמוש במכשיר שיוצר מראש ל 230volt ,מאשר שמוש בשנאים.....בנוסף ברסיבר יש ממיר דיגיטל/אנלוג,שעלול להיות מושפע בסאונד שלו מכך שהמכשיר לא מחובר למתח החשמל על פיו תוכנן המכשיר.
וכפי שאורי כבר כתב,כמעט תמיד משתלם יותר לקנות בארץ...ובמיוחד כשמדובר בציוד חדש.כי יש גם עניין של אחריות היבואן.
בחול אפשר לעתים להשיג מחירים נוחים יותר רק בציוד יד שנייה,כי יש בחול מגוון גדול יותר של חובבי אודיו ומוצרי אודיו.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
את השניים האחרים אני לא מכיר לצערי לעומק.
את הימאהה אני מכיר והוא לא רע.
אנא שים לב מדובר בדרגת כניסה לעולם המערכות.
וכמו כן האם אתה רואה מספיק סרטים (מספיק זה אומר ב DVD/מחשב פעם בשבוע) בשביל לשדרג לסראונד?
כי אם לא, הייתי ממליץ לך על מגבר סטריאו נורמלי.
כמובן אם אתה רוצה את האופציות האחרות שיש למגבר זה משהו אחר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור