LCD או פלזמה זקוק לעזרה ב"ערפל" ובחירת מסך מתאים

lironir

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מעוניין לקנות מסך שנע בין 50-55'. קצת בדקתי בחנויות והייתי מאוד מרוצה מגרסה 6900 של samsung 55 אבל אחר כך שהלכתי לחנות אחרת המליצו לי לקחת פלזמה של פנסוניק.

יש לי שתי שאלות למעשה -
1. האם פלזמה לא חלפה לה כבר מהעולם?
2. איזה מסך בגדלים האלו מומלץ לקנות כשהחשיבות העיקרית במסך היא שידורי ספורט, סרטים ו-PS3. (עדיין לא החלטתי עם לקנות מסך שמשדר גם ב-3D, אבל המחירים שלהם בינתיים, של הדגמים הגדולים, בשמיים).

תודה על העזרה

matan123654

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
1.פלזמה לא חלפה לא מעולם היא רק מתחזקת ומשתבחת עם הזמן פנסוניק סמסונג וLG הם אלו ששולטות בתחום הפלזמות פנסוניק מתכוונת להוציא השנה את סדרת VT30
G30 ועוד וגם סמסונג וLG הפלזמה מתאימה לאנשים שאוהבים יותר צבעים טבעים ונעמים לעין שאין להם כוח להסתבך עם זווית צפייה לא מושלמת זליגות אור זמן תגובה איטי ועוד יש לה גם כמה בעיות שאלהם יפרט כעת:
1.יש לה השתקפיות בגלל הזכוכית שעוטפת אותה יש טלוזיות עם פחות ויש טלוזיות עם יותר זה כבר קשור לדגם
2.יש לה צריבות עם תסם תמונה סטיסטית יותר מדי זמן המסך יכול להצרב
3.הצבעים שלא לא בהירים ולא יכולים להגיע לרמת התאורה והביהרות של מסכי הLED ולכן יש לה תמונה הרבה יותר טבעית ונעימה לעין
2.אני ממליץ שלדרישות שלך תקנה מסך פלזמה אכותי כמו פנסוניק V20 בעל פאנל נהדר שככתי את שמוע יש לה שחורים מרשמים ועיבוד תמונה יותר טוב משל הפיונור קורו האגדתית יש לה חיבור לאיטרנט יחס נקדיות 5 מליון
ויש גם בקורת עליה באתר הבינה קח
יש לה גגם יכולת להתקנת מצלמת סקייפ אבל ללא עברית
יש לו יכלות כוויול מתקדמות יותר מאחותו הקטנה הV10
קיצור דגם חלום והינה הבוקרת זה רק תמצית מהיכלות של הטלוזיה המדהימה הזאות שעולה רק 11 אלף שח גודל 50 איטיש
יש לו איכות בSD מעולה
הינה הבוקורת http://www.dtown.co.il/articles/1296.html

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור