זקוק לעזרה בבחירת מסך 50 אינטש'

dvirko

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
תכנים: 80% תכני HD ו- 20% שידורי טלוויזיה SD. תקציב: עד 15,000 עדיפות לפלסמה וחובה FHD. צופה בעיקר בשעות הערב. הייתי נעול על ה-PY800 של פנסוניק אבל לא ניתן להשיג אותו יותר בארץ, הפיוניר מחוץ לתקציב. פלסמה סמסונג לא בא בחשבון כך שנשאר רק היטאצ'י או דגמי ה-X החדשים של פנסוניק שלא עומדים באותה שורה עם ה-PY800. בלית ברירה מוכן גם לשקול LCD אך העניין הוא שבתקציב הזה נכנסים רק דגמים ישנים של סמסונג וסוני שכבר לא נמכרים. אנא עזרו לקונה המבולבל למצוא את דרכו במבוך הטכנולוגיות והמחירים :) בתודה מראש

tomato

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תבדוק את הפנסוניק 50PF10 מסך מצויין,
לא ציינת מרחק צפייה אם המרחק הוא מעל 3.5 מטר
אולי כדאי לקנות HDR.
אני צפיתי בדגמים החדשים X10 רואים מצויין .

dvirko

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
מרחק צפייה 2-2.5 מטר, אחרת לא הייתי הולך על FHD.
חשבתי באמת על האופציה של ה- 50PF10, הבעיה שאין לו רמקולים והמסגרת די מכוערת (ויסלח לי היצרן). כנראה שלא סתם אזלו כל ה-PY800 אבל נשארו הרבה יחידות מה-50PF10. אם לא תהיה ברירה אולי נלך עליו בסוף.
האם תוכל להמליץ על מסכים אחרים מתוצרת אחרת? LCD טוב הוא גם אופציה אם כי עדיף פחות.

tomato

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה לא לחוץ תמתין לסדרות החדשות של פנסוניק
G-V לגבי LCD הייתי בודק את סוני סדרת ה-W.

dvirko

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
טיפה לחוץ, אין לי כרגע טלוויזיה בכלל (היתה עד לא מזמן). מה שכן, למיטב ידיעתי סדרות G-V יתומחרו מעבר לתקציב שלי כיאה לכל דגם חדש ברמה הזו.
באשר לסוני מסדרת ה-W, זו בהחלט אופציה אבל בגודל 52" נראה לי שגם הן מחוץ לתקציב, אלא אם מדובר בסדרות הישנות יותר שאני לא יודע אם הן עדיין זמינות.
אם מישהו יכול לכוון אותי לחנויות שמוכרות סוני במחיר שפוי אני אשמח.

deep

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731290
המסך החדש של היטאצי
מאוד איכותי
המסך כולל טכנולוגיית FRC ((Frame Rate Conversion, המעלה את מספר התמונות לשנייה מ-24 ל-60, ומגיע עם סטנד חשמלי,

dvirko

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731290
המסך החדש של היטאצי
מאוד איכותי
המסך כולל טכנולוגיית FRC ((Frame Rate Conversion, המעלה את מספר התמונות לשנייה מ-24 ל-60, ומגיע עם סטנד חשמלי,
תודה באמת נשמע מעניין, ננסה לחפש חנויות שמחזיקות אותו בתצוגה.

tomato

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ל PF10 יש רמקולים שמתחברים בצידי המסך לדעתי זה יתרון
אם יש לך רסיבר ורמקולים,
יש לך אפשרות להגיע לאולם התצוגה של יורוקום ולצפות במסכים.
PF10 מיוצר ביפן .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור