זקוק להמלצה: מערכת 5.1/7.1 תקציב-3500ש"ח

bashash911

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דבר ראשון, ממה שהבנתי, במחיר הזה, ה-GigaWorks S750 של Creative יתנו את התמורה הטובה ביותר אבל אני לא יודע אם אפשר עוד לקנות אותם בכלל... אז... אפשר? ומה לגבי המקודד שאפשר לקנות בנפרד? חשבתי לקנות אותם יחד איתו.

אולי לא הבנתי הכי טוב ואולי יש חידושים, אז אני אשאל שוב - מה יתן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה? כמובן שחשבתי גם על ה-Z5500...

שימושים - חיבור למחשב... משחקים סרטים ואוהב מאוד להנות ממוזיקה איכותית, עם דגש על באס איכותי (לא "בומים") ובעל נפח.

כמו שאמרתי, תקציב - 3500 שקל, ובעיקרון אם זה באמת שווה אפשר גם להגיע ל4000 אבל אני לא חושב שזה נחוץ.

תודה רבה לכולם!!!

נערך לאחרונה ב:

skitz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה מתכוון לחבר את המערכת לרסיבר ואז למחשב? או מערכת ייעודית למחשב

bashash911

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אחד מהשניים... או רמקולים ורסיבר, או מערכת ייעודית למחשב עם מגבר מובנה. מה שיתן יותר ביצועים

skitz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לך רסיבר או שאתה מתכוון לכלול קנייה של אחד תחת התקציב הנ"ל?

bashash911

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם אני אבחר רמקולים ורסיבר, אז שניהם יצטרכו להיכנס בתקציב הזה. אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח.
ומה לגבי ה-S750?... אפשר לקנות אותם עוד?

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
עם כמה רמקולים אתה מתכוון לשמוע?

bashash911

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כתבתי, 5.1 או 7.1. למרות ש7.1 יהיה אפשרי רק אם אני אקח את ה-S750...

skitz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ב 4500 עדיף לך לקחת רסיבר כמו שלי jvc rx5062 , הוא עולה 1000 שקל והוא מדהים ביחס למחיר שלו, לא נופל מרסיברים אחרים של 500 שקל יותר...נשאר לך 3500 לסאטלייטים מצויינים אפשר של בוז,מורל,קנטון ועוד,
אני בעצמי בדילמה כרגע אם לקנות סאטלייטים או רצפתיים אבל לך אין את ההתלבטות אז פשוט תבחר חברה, מהמלצות שאני קיבלתי המורל ממש טובים.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני רוצה להבין, מה זה "ביצועים"?

bashash911

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
סאונד חלק, באס עמוק והדוק, גבוהים בלה בלה בלה.... באמת הייתי צריך לומר את זה?... בעיקרון זה קצת בעייתי לומר את זה כי כל אוזן מעדיפה משהו אחר, אבל אתה הבנת למה התכוונתי.

מישהו מכיר מקום בסביבות רחובות שאני יכול לשמוע בו את הסטים של מורל? וד"א, מה ההבדלים בניהם? כולם נראים אותו הדבר חוץ מאלו עם הסאב שניתן לתליה. יש הבדלים ניכרים בין הגירסאות? כי יש כאלו ב-2000 ויש כאלו ב-3000 אבל ההבדל היחיד הוא צורת הסאב (אפילו הקוטר אותו הדבר - 8").

שוב, תודה רבה לכולם! אתה עוזרים לי מאוד!

נערך לאחרונה ב:

tomato

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
חנות התצוגה של מורל נמצאת בנס ציונה.

bashash911

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שיניתי כיוון, חלטתי לא ללכת על סטאלייטים, אלא על מדפיים לא ענקיים. ז"א כאלו שבאמת אפשר לשים אותם על מדף. כמובן שאני מדבר על מדף עבה במיוחד מעץ מלא.

התקציב הוא 4500 שקל לרמקולים ורסיבר. אני לא יודע למה, אבל בתחום הזה אני כמעט ולא מוצא עזרה... ואני ממש צריך אותה... :)

תודה רבה לכולם!!

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
השאלה היא למה אתה מתכוון בסאונד איכותי . הפירוש מאוד סובייקטיבי וקשה למקד את התשובה אולם קח בחשבון שדבר אחד בטוח - בתקציב הזה מראש אל תצפה לניסים ונפלאות . מקסימום הסאונד שיתקבל יהיה "הגון" , אם אפשר לומר כך , מה גם שאם הבנתי נכון אתה מתכוון לדחוק 5 או 7 רמקולים , סאב ורסיבר למסגרת של 4500 שקל .
לומר לך מה לבחור יהיה קשה מכיוון שהצירופים הם אינסופיים . אולם אני הייתי פועל לפי העקרון של חלוקת התקציב לפי 40 אחוז למגבר והשאר רמקולים כולל סאב. כנראה גם תצטרך לקנות סט רמקולים כולל כי לא יהיה תקציב לרמקוים נפרדים .

bashash911

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם לומר את האמת, מזה חששתי גם...

בגלל שאני לא רואה הרבה סרטים באיכות גבוהה מאוד, ומשחקים אני משחק עם אוזניות, חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע בזוג סטריאו, סאב ורסיבר, כי השימוש העיקרי שלי הוא באמת מוזיקה.

אם ככה, מה אני יכול להביא ב-4500 שקל? רסיבר, קדמיים וסאב. אני ימקד אותך קצת ויגיד שאני מאוד אוהב באס טוב. עדין אבל מאוד עמוק.

אני באמת מצטער על הבילבולי מוח! כל שניה אני משנה את דעתי כי אני פשוט לא מכיר את התחום הזה בכלל. מצטער, ותודה ענקית לך!

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
קודם - והכי חשוב מבחינתך - מקד את עצמך . דהיינו קבל החלטה מושכלת על סמך דרישותיך והעדפותיך והיה שלם עם עצמך .

אפשר ליהנות מק"ב גם עם מערכת נחותה . האפקטים המלאכותיים הנוצרים באולפן הסרטים אינם מצריכים מערכת היי אנד או אפילו ממוצעת , בכדי לשחזר אותם באופן שיסבר את אוזנו של המאזין הממוצע . כמובן , תמיד רסיבר על ורמקולים יקרים יותר יתנו חווייה יותר ריאליסטית ואיכותית , אך אפשר עדיין ליהנות בהרבה פחות. אחי קנה לחדר שלו סט של מגבר דנון , 5 רמקולים וסאב מהדיוטי פרי . זה עלה לו בערך אם אני זוכר נכון 2500 שקל , אולי מחיר רגיל יהיה טיפה יותר, הוא משתמש בסט בחדר המחשב שלו ונהנה. אני לא נפלתי מהתוצאה אבל זה היה יותר טוב ממערכת רמקולים למחשב .

אך אם אתה רוצה סטריאו בלבד וליהנות ממנו ההתאמה בין הרכיבים ואיכותם יותר חיונית . במקרה זה תצטרך לגשת לחנויות ולהתרשם במו אוזניך משילובים שונים . לתת לך דגמים ספציפיים איני יכול מכיוון שאיני מכיר את השוק , אני מאזין רגיל בדיוק כמוך , אבל מה שכן אני יכול זה לתת לך הנחיות כלליות .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור