זקוק להמלצה לטלויזיה לחדר שינה בין 1500-2200 שח' LCD/LED/פלזמה

mottiba

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב,
לאחר בחירת טלויזיה לסלון שלי (51D550) אני רוצה לבחור TV לחדר השינה שלי גם כן.

התקציב בין 1500-2200שח',
שיהיה FULLHD.
לא אכפת לי LED/LCD/פלזמה..
מרחק צפיה בין 2-2.5 מ' תלוי על הקיר (בערך גובה של 2 מ' ).

צפייה עיקרית של סדרות, חסכוני בחשמל ובעיקר שיעמוד בעומס רב של שעות פעילות (אני בד"כ משאיר דלוק כל הלילה... )

תודה מראש!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ שתעלה תתקציב ל3 אלף שמה יש כבר יותר טלוזיות טובות אתה צריך למרחק הזה לפחות 37 והיתי שם אפילו 42 ואין בתציב הזה טלוזיות מתאימיות עם אתה עדין מתעקש על 32 אני ימליץ על כמה:

1. סמסונג C530 היא טלווזיה מבית סמסונג של שנה שעברה היא בא בפאנל די נחות שולא בפאנל IPS וזה בעיה בעיקר ברמת השחורים וזווית הצפייה אבל חוץ מזה מדובר במסך מציון המסך מתפקד מציון בHD התמונה בהירה וחדה הצבעים נוטעים לגוון כחלחל סגלגל שמתי לב לבעית גרעניות וזרחניות יתר חוץ מזה הוא מציון בHD
בSD התמונה די נחותה מאוד התאכזבתי השחור הוא לא שחור הוא נהיפך לסגלגל כחלחל אין מספיק פ]ירוט והשחור נשאר בגוון אפרפר כחלחל ולא שחור מספיק עמוק מעבד התמונה לא מצליח להחליק בעיות כמו פלקציב זמוזמים פיקוסליומים מריחות ועיוותים הוא מחדד תתמונה והיא נראית מחוספפת וחדה במצב כזה כול הפגמים של השידור אני לא ממליץ לצפות בC530 בSD כי הוא נעוד לHD שמה הוא מתפקד מציון
פקצרים: למסך יש שני כנסיות USB HD שתומך בDTS הסטרימיטר הפינמי פועל היטיב שמתי סרט של 30 גיגה ופעל חלק+כתביות בדגם מהיובאן הרישמי סמליין
זליגות אור ועננות: המסך סובל מזליגות אור בארבע פיניות המסך וי כתמי עננות במרכז המסך בעיקר ברקע שחור כוויול נכון מוריד תתועה כמעת לגמרי השחור נהיה ברקע שחור כחלחל והוא לא אחיד אבל במצב רגיל של צפייה זה לא ניתין לראות את זה
השתקפות: המסך מתממודד עם השתקפיות לא שמתי לב להשתקפיות נוראיות מתאים לראות באור יום
סיכום: מדובר במסך אכותי מאוד בHD ובנוני בSD עם רוב הצפייה הוא SD היתי מוותר עליו והולךף על דגם אחר עם הצפייה הוא HD זה המסך בשבילך השחור שלו לא הכי אכותי אבל וא בסדר הוא סובל קצת מזליגות אור ועעננות לא שמים לב בצפייה בסרט בלי שולים שחורים או על מסך ברקע שחור הוא נוטה קצת לגרעניות וזרחנות אבל זה בסדר עם כוויול נכון זה יורד כמעת לגמרי

2.LG LD460 הוא מסך LG משנה שעברה שהחליף אותו LK460 שמציע איכות מאוד דומה ולכן לא חושב שכדי להשקיע עוד כסף בשבילו המסך מתממוד מציון עם HD הוא נוטעה לצבעים טבעים בגוון צהוב לבן ולא כחלחיל וסגלגל או ורדרד
התמונה מציוניות יש נקדיות טובה יש פרירוט בתמונה קיוצר מציון בHD
בSD המסך מתממוד הטיטיב מעבד הואדיו מחליק בעיות כמו פקסלוים מריחות עוויותים זימזומים טיטוטשים תמונה דחוסה ועוד המנגנון מתיחה חכמה מוצלח מאוד והוא משפר את בעית העיוויות והשמנת יתר בדמיות הפנים בצבעים טבעים ולא בגוונים לא רוצים כמו אדום כתום סגול אלהה לבן וצהוב
פקצרים: המסך מגיע עם כנסית USB HD ללא DTS אבל עם כתביות ביביוא רישמי כמובן חוץ מזה יש לה טנניור דגיטלי 5 ערוצי עידן מוצלח מאוד
זליגות אור ועננות: המסך סובל קצת מזליגות אור ועננות אבל לא חמרות יותר מידי השחוחר נשאר די טאחיד אבל מזוויות נהיה כחלחל סגלגלל
השתקפות: המסך מתאים לצפייה בתנאי תאורה של יום אין יותר מדי השתקפיות
סיכום: מדובר במסך מציון במחיר של עד 2200 שקל הוא מצטיין בHD הוא מציון בSD אין לו בעית השתפות חמורה אין לו הרבה זליגות אור ועננות השחור אחיד רק מזוויות נהיה כחלחל קיוצר מסך מציון

זה הטלוזיות שיש בגודל 32 בתקציב הזה בהצלחה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
זה מסך מציון לSD אני לא מתחבר לתמונה שלו בHD היא די טבעית אבל קצת חיוורת לטעמי וחסרת סגניניות כמו LG LD460
או C530

mottiba

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה, נראה שאני גם מתחיל לגבש דעה על טלויזיה לחדר שלי,
אני חושב שאני אראה את הדגמים הללו קודם כל, אבל ממש אהבתי את הפנסוניק :)

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
עם אהבתה אז תיקנה אין מה לסחוב את זה אני אישית לא אוהב תתמונה של U20 בHD
אבל בSD היא מעולה

mottiba

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לחדר שינה חשוב לדעתי הSD לא פחות מHD, אם לחשוב בצורה ריאלית אין מנוס בזמן הקרוב משידורי SD...
פקטור חשוב מאוד לדעתי שכולם צריכים לקחת בחשבון . המון מסונוורים מהעובדה שהTV תומכת בHD, ובפועל אפילו לא מחברים ממיר שהוא HD... (כן כן, יצא לי לראות המון כאלו!!)

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
כן אני גם מכיר כאלו עם חשוב לך הSD אז U20 הוא פתרון מציון הוא מצטיין בSD בHD לא התחברתי לתמונה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור