זקוק להמלצה... כמה מפתיע....

idans

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם, שמי עידן ואני זקוק להמלצה בבחירת טלוויזיה. הדרישות:
גודל - 46-47
סוג - LCD/LED
יצרן - כל היצרנים הגדולים.
שימושים - כבלים/סרטים (HD) וסדרות מהמחשב/משחקים.
תקציב - 5.5K
הלכתי לחנויות וראיתי 2 דגמים שמצאו חן בעיניי:
Philips 46PFL5605H LED
Samsung LA46C650 LCD
אם לאחד הדגמים יש יתרון אשמח לשמוע מדוע ואם יש בחירה אחרת מושכלת יותר שתואמת את הדרישות שציינתי אשמח לשמוע!

תודה מראש וחג שמח!

Joha132

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עין חדה מזהה דברים טובים.

בדיוק על אותו הגל כמוני.
לבסוף החלטתי ללכת על c650.
נראה לדעתי יותר חד ומציאותי.
אבל את האמת - באמת באמת שאין ביניהן שום הבדל. האחת מראה תמונה חדה יותר והשניה מראה תמונה "חיה" יותר.
הכל שיקול שלך - ולמטרות של הטלוויזיה.
מכיוון שאצלי זה 65% על שידורים של כבלים רגילים - ולא HD אז בחרתי בסמסונג שמראה יותר טוב בSD בשידורים הרגילים - וזהו היתרון היחיד שלה על השניה לדעתי.. חוץ מזה שתיהן המובילות בשבילי.

(לא משנה מה יציעו לך, תלך לבחון בעין ותבקש תמיד לראות גם HD, וגם רגיל..)

idanpc

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה על התגובה...

את האמת שאני אעדיף טלוויזיה שמרשימה יותר בשידורי HD מאשר שמרשימה יותר בשידורי SD. כי למען האמת אף שידור SD, טוב ככל שיהיה, לא מותיר רושם כמו שידורי HD. אז לקנות טלוויזיה עם דרישות כאלה שבסופו של דבר מספספסת בלהעביר את החוויה בשידורי HD זה חבל. (בקיצור אני מוכן להקריב באיכות ה SD כדי לקבל איכות HD טובה יותר).
האם היית בוחר - PHILIPS אם היית מסכים עם הדברים שהעלתי עכשיו?

Joha132

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
על תגובה כזו אני פשוט צוחק.
הלוקשים שמאכילים המוכרים..

הרי בינינו איזו טלוויזיה לא תרשים ב-HD?
כל היופי זה לבדוק היכן הטלוויזיה לא רק מרשימה בטכנולוגיה הזו אלא גם בשידורים הרגילים.
שם נמדד הערך האמיתי שלה.
היה סמוך ובטוח כי ב-HD גם אם תיקח טלוויזיה שהיא לא LCD LED או פלזמה האיכות תהיה יפה (לפני שמתנפלים עליי - אני לא משווה בשום מקרה, רק בכדי להמחיש כי ב-HD הכל ייראה יפה)

שורה תחתונה,
שני המסכים מעולים מאוד מעולים והם (לעניות דעתי) הכי טובים לקטגוריה הזו.
ההבדלים כפי שאמרתי מינוריים וזו רק החלטה של העין שלך, אני אוהב חדות אתה אוהב צבע, ואחר יאהב את הצבע השחור דווקא.. כל אחד וטעמו.
(אבל שוב, אנחנו מדברים פה על דברים, שמן הסתם לא ישפיעו כלל וכלל על האיכות.. ככה שבאמת אין לך שום ברירה אלא לראות לבד ולהחליט כי גם כשתראה בחנות אתה פשוט תבין שזה לא משנה כי שניהן מראות טוב)

הפיליפס היא לד, אבל תרשה לי רק לומר כי הסמסונג הזו לוקחת הרבה לדים שראיתי לידה (ושוב לצורך השוואה בין 2 המסכים האלו האחת מראה תמונה חדה יותר והשניה חיה יותר..)

idanpc

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
טוב בכל אופן...

יצא לי לראות לא מעט טלוויזיות שפשוט לא מצליחות להרשים בחווית ה HD...
אבל בוא נסגור את הדיון כי למעשה כבר קיבלתי את האשרור שרציתי לגבי 2 הדגמים הללו ומעכשיו זו רק החלטה שלי...
תודה רבה על התגובות!

idanpc

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
נאלץ לפתוח את הדיון מחדש...

מאחר והחלטתי ללכת על ה- SAMSUNG LA46C650 נתקלתי ב-2 סוגיות שגורמות לי לחשוש מבחירה.
1. ייבוא - מה הקטע הזה של ייבוא מקבילי מול ייבוא רשמי ואיך זה משפיע על אחריות?
2. פאנל - הבנתי שישנם שלושה סוגים של פאנלים שמגיעים עם הטלווזיה הזאת. איך זה משפיע איכות הטלוויזיה ולמה לעזאזל יש התנהלות כזאת שכונתית שזה נוגע לטלוויזיה במחירים כאלה?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
פרללי=שווה יבוא מגביל של מסכים שלא תמיד זהים למה שהיבואן הרשמי מביא. (יבוא ממלזיה לדוגמה עקב מתח רווחים גבוה יותר)
שווה? שיקול שלך -אני למשל מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקבל אחריות מיבואן רשמי/מוכר וכד'.

לגבי פאנלים,אני אישית הייתי פותר את הדילמה הזו ברכישת מסכים ממותגים אחרים
למה לי לקחת סיכון באי ידיעה איזה סוג פאנל מכניסים לי למסך. (בשביל זה יש את מפעל הפיס)

idanpc

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מתסכל...

למה לפני כל קנייה בארץ צריך לשכור חוקר פרטי בשביל לגלות את כל השטיקים הקטנים האלה.... למה אי אפשר ללכת לחנות, לראות טלוויזיה שמוצאת חן בעינייך ולקנות מבלי לחשוש האם הייבוא הוא מפארק היורה הוא ששמו לך פאנל של מיקרוגל... פשוט מעצבן הזילזול הזה בצרכן!

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אכן

הזילזול שיש כאן בלקוחות גובל באנדרלמוסיה -דפוק כמה שאתה יכול... ולא חשוב כמה
"שבויים" תשאיר בדרך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור