זקוקה לעזרתכם, מחפשת המלצה לפלזמה 42 עד 3000 ש"ח

lenka

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי,
אני יושבת בערך 2 מטרים מהמסך (לכן 42), אמרו לי שבגלל שאני צופה בעיקר בערוץ 2 אז עדיף לי פלזמה והייתי מעדיפה לשלם מקסימום 3000 ש"ח (גמישה מעט..).
אה, ותלת מימד מיותר עבורי.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על טלוויזיה מתאימה.

תודה לכם!

:-)

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
P50X50 תעלה בסביבות 3 אלף עם אחריות מקורית- ראיתי בשידור YES לדעתי אחלה מסך בכלל כל הסדרה החדשה מגניבה למרות שגם בפלזמה מ2 מטר תראי קצת גרעון במסך אבל זה כבר עניין של טעם נראה לי

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
P50X50 תעלה בסביבות 3 אלף עם אחריות מקורית- ראיתי בשידור YES לדעתי אחלה מסך בכלל כל הסדרה החדשה מגניבה למרות שגם בפלזמה מ2 מטר תראי קצת גרעון במסך אבל זה כבר עניין של טעם נראה לי

לצערי ראיתי את המסך בפעולה
איכות מסכי פנסוניק ברמה הנמוכה , לא טוב

פנסוניק חברה שמשקיעים רק ברמה הגבוהה
גם התקציב שלך מאוד נמוך בשביל איכות

מציע לך לנסוע לחנות המפעל בכ"ס שלLG ולראות בעינייך

דרך הגב כמה שעות את צופה בטלוויזיה ביום ?

:-)

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קטילה מיותרת במיוחד שאתה מדבר פה על מסך פלזמה ברמה יחסית נמוכה ולפי מה שראיתי מהקישור זאת סדרה של יבוא מקבלי כלומר מגיע מאירופה או מהמזרח לא קוריאני ותגיד לי איפה ראית אותו אני אשמח ללכת להעיף מבט אני גם ככה מסתובב כל היום

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
קטילה מיותרת במיוחד שאתה מדבר פה על מסך פלזמה ברמה יחסית נמוכה ולפי מה שראיתי מהקישור זאת סדרה של יבוא מקבלי כלומר מגיע מאירופה או מהמזרח לא קוריאני ותגיד לי איפה ראית אותו אני אשמח ללכת להעיף מבט

זאת דעתי על
הסדרה הזאת ואני עדין ( אין כאן משהו נגדך אישי :) ואל תקח אישית )
כל מסך LG +סמסונג פלזמה שמים את הדגם הזה בכיס הקטן
כל הסדרה X30 X50 מאוד לא מוצלחת , עודף כרומה , צבע,שחור וצל גרועים שוב לעומת סמסונג ו- GT50
את הפלזמה תוכל לראות בר"ג שקם אלקטריק
אני ראיתי אותה בעוד חנות .

אין הבדל אם המסך מיוצר מגיע מקוריאה או אירופה או יבוא מקביל
אותו דגם מיוצר בתנאים אחידים
בסדרה יש גם לוחות מדגמים שונים אז נכנס גם לכאן ?

רזולוציה:
1024X768 של המסך מיושנת ובטח לא מתאימה למרחק 2 מטר

אני דרך הגב מאוד אוהב את הסדרה פנסוניק GT50 ,מסך מדהים
אבל לא למחשב ( נצרב מהר )

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור