יפה מאוד.
באיקאה ובחנויות החשמל יש גם צינורות פלסטיק נוחים לתפיסת כבלים (נראים כמו קפיצים גדולים).
בנוסף אפשר לקנות בחנויות המתמחות בציוד התקנה לרכב צינורות שחורים עם חיתוך בצד, שפשוט מתלבשים יפה מאוד על הכבלים.
תודה, אכן אפשרי לצבוע גם את הכבלים, אבל אם תקח למשל את הדוגמא בבית של מישל, אז עדיין מדובר באגד מכובד של 7 כבלים (אם אני זוכר נכון), שתופסים מקום בולט (לך תצמיד אותם לקיר...).
אפשר לרכוש צינור בצבע לפי הצורך - אני רכשתי בזמנו 4 צינורות (רגלי שולחן) באיקה ב 95 ש"ח.
הצמדת הצינור לקיר זה מאוד פשוט עושים בסמוך לשני הקצוות של הצינור שני חורים צמודים האחד גדול והשני קטן.
מכניסים את ראש דרך החור הגדול בורג שמחובר לקיר (צריך להיות גדול מראש הבורג) ומהזזים לכיוון החור הקטן (צריך להיות קצת יותר קטן מראש הבורג) כך הבורג מחזיק את הצינור - כאמור שני ברגים אחד מחלק העליון והשני בחלק השני.
רונן המגן המומלץ בכתבה הומלץ למסך - הוא הרס לך את הצליל במסך?
בהקשר של הסאונד יש כעת כמה אשכולות בנושא החשמל בפורומים - אתה מוזמן לקרוא ולהגיב.
היות ואצלי כבר יש פתרון כמו בכתבה כבר כמה שנים טובות, הגישה שלי ממש שונה - מה שקשה להסתיר לא מעבירים צינור בצבע הקיר (לדעתי זה ממש לא מסתיר ולא יפה), מדגישים זאת כרגל שמחזיקה את המסך והופכים זאת לפריט עיצובי
מחזק, זו אכן גישה נרחבת בעיצוב פנים, למשל אם יש עמוד "תקוע" באמצע הבית (שמתגלה לאחר שבירת קירות ושיפוץ), אז במקום לנסות להסתיר אותו, הופכים אותו לאביזר עיצובי בולט בפני עצמו.
אבל על טעם וריח, כידוע, אפשר להתווכח...
סליחה על ההקפצה , אבל משהו יכול להגיע לי מה הדגם של המדפים השחורים שרואים בחנות בתחילת הכתבה?
אני מחפש מדפסים כאלה בנרות ובנתיים מתקשה למצוא משהו מתאים( צריך לתלות על הקיר מגבר + פס3 + אקסבוקס 360 + עוד אקסבוקס 360 + ממיר )