ווינטאג'

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
...תקציר הפרקים הקודמים:
סחבק תיחזק ערימת צעצועים בבית המשפוחה בחו"ל, עד שהמשפוחה איימה בצעדים וסנקציות קשים וכך שינע הח"מ את הערימה לארץ המובטחת.

השבוע הגיעה העת להתארגן על פינת העבודה בבית. סחבק עובד די הרבה מהבית, ונשבר לו להסתפק ברמקולים של המחשב. בין הצעצועים שהגיעו, מגבר משולב kenwood ka-3500 וטיונר תואם, עם ידיות הנשיאה לשניהם. אלוהים יודע כמה חרשתי עד שמצאתי את הידיות האלה למגבר מ 1977.

ריענון קל אצל הטכנאי שהחליף את הנורות וניקה את המגעים, חיבור מהיר של הדאק הפושט אך לגמרי בסדר, usb ללפטופ, הרמקולים הגמדיים והכל כך טובים של castle, ועכשיו אפשר לעבוד בראש טוב.

DSC_0022.jpg

ממש לא היי אנד, אבל איזה צליל מתוק יש למשולב הזה, וכמה אופי שיש במתגי המתכת.

'DSC_0024.jpg

תמונות מצורפות

• DSC_0024.jpg
    DSC_0024.jpg
    KB 151.7 · צפיות: 432
  • DSC_0022.jpg
    DSC_0022.jpg
    KB 155.6 · צפיות: 493

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
ה
kenwood האלו ניראים מצויין אני אוהב מאוד לראות ציוד כזה:בעד:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
חומוס, אתה כבר מאה שנה בציוד וינטאז' הזה, לא?
זה לא משהו שיוצאים ממנו? מין "פייז" כזה, כמו להיות "פריקים" או "ערסים" בתיכון? או שזה חיבה ארוכת טווח ויציבה?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לא. זו אהבה אמיתית. מערכת יחסים יציבה ומספקת.

Kosh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
איזה סט יפה. יש לי את אותו הטיונר,הוא אומנם לא תואם לסידרה של המגבר שלי (KA-6100) אבל למרות שהוא אחד מהדגמים הפשוטים של קנווד,הוא עדיין נשמע טוב ובעל קליטה ורגישות FM טובה.קנווד הרי היו מומחים בטיונרים.ושלא לדבר על המגברים שהיו להם..

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
הא, ידעתי שזה יקפיץ אותך קוש.
אני כל כך מצטער שמכרתי את ה ka-8150 לפני כמה שנים...בצבע ברונזה מדהים עם ידיות כסופות. והצליל...אלוהים עדי, שהוא גרם למלאכים לשיר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור