ווידוי בקשר ל DOORS

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
במשך עשרות שנים לא היתחברתי ללהקה הזאת . לא יודע למה, הסיבה שהכי נראת לי פשוט מצב רוח לא מתאים ,או עייפות משהוא, תמיד כשכנראה ניסיתי לשמוע משהוא שלהם.

אמהמה כמו שידידי אייל העיקש ,הודה לפני שנים מספר בקשר לאיזה עניין מסויים.
רק חמור לא משנה דעתו .

אז לפני כחודשיים שלוש ,באחד הביקורים בתו השמיני בירושליים ( חנות מעולה שעברה שידרוג יפה ומכובד ), ראיתי בין היתר את כל האלבומים של ה DOORS בהוצאה מחודשת ( 20 ש"ח דיסק ). מה יש להפסיד לקחתי את "מוריסון הוטל" ,
ובבית ישבתי והאזנתי ומה לומר לכם , תפסתי את הראש והרגשתי כמו חמור, וואלה איפה הייתה כל השנים. פשוט כיף להאזין להם מילים, נגינה והסאונד מיוחד וסוחף.

חודש אחרי זה בביקור החודשי שלי בתו השמיני , כמובן כל אלבומי ה DOORS לשקית. ווייאאללללה הביתה לשמוע.

היום אחרי כחודש נוסף אני " מומחה " לDOORS ,מה שבטוח מעריץ נלהב.

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
When the music's over אחד השירים הגדולים מאז ומעולם!!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש להם כמה קטעים ארוכים ויצירתיים.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אחת הלהקות החשובות והמשפיעות ביותר
בשנות ה-60,70 .ג'ים מוריסון סולן הלהקה
גאון מטורף,מנגנון הרס עצמי בילתי נישלט.
להקה מדהימה.חבל שסופו של מוריסון הוכרע
ע"י סמים.http://he.wikipedia.org/wiki/הדלתות

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
מאוד מעניין: אלבום הבכורה שלהם שוחרר במיקס 3.5% איטי מדי! הדבר תוקן רק במהדורה המחודשת של ה-CD. אז כדאי לקנות....
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Doors_(album)
The 40th Anniversary Mix presents the first album in speed-corrected form for the first time. The speed discrepancy (being about 3½% slow) was brought to Bruce Botnick's attention by a Brigham Young University professor who stated that all the video and audio live performances of The Doors performing "Light My Fire", as well as the sheet music show the song being in a key almost a full half step higher than the LP release. Only the 45 RPM single of "Light My Fire", issued in 1967, was produced at the correct speed.

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
עכשיו נפל האסימון. ה -3.5% . האלה היו חסרים לי בשביל להנות מהם לפני עשרות שנים. כמו כל ישראלי טוב אותי לא ידפקו ב 3.5% .

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
עכשיו נפל האסימון. ה -3.5% . האלה היו חסרים לי בשביל להנות מהם לפני עשרות שנים. כמו כל ישראלי טוב אותי לא ידפקו ב 3.5% .
האמת בתור ישראלי הרווחת, כי קיבלת אלבום ארוך ממה שהיה אמור להיות :)
הפראיירים הם מי שקונים את החדש, קצר יותר?
עכשיו ברצינות - צריך לקנות ולהשוות. אגב, מה המשמעות של ג'יטר על אלבום דפוק כמו המקורי.....

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
מצד אחד, הפסדת כי לא שמעת עד היום. מצד שני, הרווחת כי כעת אתה רק מתחיל את ההיכרות.

בנוסף להוצאה המחודשת בתקליטורים, קיימת הוצאה כזאת בתקליטים (180 גרם וכו'): http://store.acousticsounds.com/d/38472/The_Doors-Vinyl_Box_Set-Vinyl_Box_Sets

ניתן לרכוש תקליטים מאז - גם במצב מצוין ובתוצרת חוץ - ב"חור בשחור" (שלמה המלך 7 ת"א, ליד פינת המלך ג'ורג').

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור