nizans
חבר משקיען
- מעורבות
- 10
- נקודות
- 18
במשך עשרות שנים לא היתחברתי ללהקה הזאת . לא יודע למה, הסיבה שהכי נראת לי פשוט מצב רוח לא מתאים ,או עייפות משהוא, תמיד כשכנראה ניסיתי לשמוע משהוא שלהם.
אמהמה כמו שידידי אייל העיקש ,הודה לפני שנים מספר בקשר לאיזה עניין מסויים.
רק חמור לא משנה דעתו .
אז לפני כחודשיים שלוש ,באחד הביקורים בתו השמיני בירושליים ( חנות מעולה שעברה שידרוג יפה ומכובד ), ראיתי בין היתר את כל האלבומים של ה DOORS בהוצאה מחודשת ( 20 ש"ח דיסק ). מה יש להפסיד לקחתי את "מוריסון הוטל" ,
ובבית ישבתי והאזנתי ומה לומר לכם , תפסתי את הראש והרגשתי כמו חמור, וואלה איפה הייתה כל השנים. פשוט כיף להאזין להם מילים, נגינה והסאונד מיוחד וסוחף.
חודש אחרי זה בביקור החודשי שלי בתו השמיני , כמובן כל אלבומי ה DOORS לשקית. ווייאאללללה הביתה לשמוע.
היום אחרי כחודש נוסף אני " מומחה " לDOORS ,מה שבטוח מעריץ נלהב.
אמהמה כמו שידידי אייל העיקש ,הודה לפני שנים מספר בקשר לאיזה עניין מסויים.
רק חמור לא משנה דעתו .
אז לפני כחודשיים שלוש ,באחד הביקורים בתו השמיני בירושליים ( חנות מעולה שעברה שידרוג יפה ומכובד ), ראיתי בין היתר את כל האלבומים של ה DOORS בהוצאה מחודשת ( 20 ש"ח דיסק ). מה יש להפסיד לקחתי את "מוריסון הוטל" ,
ובבית ישבתי והאזנתי ומה לומר לכם , תפסתי את הראש והרגשתי כמו חמור, וואלה איפה הייתה כל השנים. פשוט כיף להאזין להם מילים, נגינה והסאונד מיוחד וסוחף.
חודש אחרי זה בביקור החודשי שלי בתו השמיני , כמובן כל אלבומי ה DOORS לשקית. ווייאאללללה הביתה לשמוע.
היום אחרי כחודש נוסף אני " מומחה " לDOORS ,מה שבטוח מעריץ נלהב.