באופן כללי נראה טוב, כניסות ויציאות למכביר כפי שמופיע במפרט שבאתר ישפאר.
וכעת לכמה הערות על דברים תמוהים שגורמים לי לא להמליץ על מכשיר זה, ואולי אף על יתר מכשירי SONY :
-. אין תמיכה בעברית, והתכתבויות עם נציגי SONY העלו שאין תחזית מתי יהיה.
(המשמעות היא שגישה לספריות וקבצים במחשב דרך הרשת הביתית מציגה שמות כריבועים קטנים)
-. לא כל מדיה מוצגת, תמונות שירים וסרטים, אין תמיכה ב-AVI/MKV ועוד...
-. אני משתמש באופציית PIP בטלויזיה ישנה יותר בביתי, התאכזבתי לראות שב-SONY זה לא אפשרי ברוב המקרים, יש להם PIP ו-PAP אבל שניהם מוגבלים מבחינת הזוגות האפשריים להצגה.
-. ספרות דלה בעברית ובאנגלית, גם אפשרות ה-I-MENU לא מספיק טובה.
לדעתי רצוי ללכת על טלויזיה ללא אפשרויות רשת ואינטרנט, ובמקום זה להוסיף סטרימר/מחשב סלוני קטן שיעשה את המטלות הללו ושבו ניתן יהיה להגדיר פונטים ואפשרויות הצגה בצורה טובה יותר.
אשמח לענות על כל שאלה עניינית, אערוך את ההודעה עם תשובות לשאלות שיועלו.
יואל.
וכעת לכמה הערות על דברים תמוהים שגורמים לי לא להמליץ על מכשיר זה, ואולי אף על יתר מכשירי SONY :
-. אין תמיכה בעברית, והתכתבויות עם נציגי SONY העלו שאין תחזית מתי יהיה.
(המשמעות היא שגישה לספריות וקבצים במחשב דרך הרשת הביתית מציגה שמות כריבועים קטנים)
-. לא כל מדיה מוצגת, תמונות שירים וסרטים, אין תמיכה ב-AVI/MKV ועוד...
-. אני משתמש באופציית PIP בטלויזיה ישנה יותר בביתי, התאכזבתי לראות שב-SONY זה לא אפשרי ברוב המקרים, יש להם PIP ו-PAP אבל שניהם מוגבלים מבחינת הזוגות האפשריים להצגה.
-. ספרות דלה בעברית ובאנגלית, גם אפשרות ה-I-MENU לא מספיק טובה.
לדעתי רצוי ללכת על טלויזיה ללא אפשרויות רשת ואינטרנט, ובמקום זה להוסיף סטרימר/מחשב סלוני קטן שיעשה את המטלות הללו ושבו ניתן יהיה להגדיר פונטים ואפשרויות הצגה בצורה טובה יותר.
אשמח לענות על כל שאלה עניינית, אערוך את ההודעה עם תשובות לשאלות שיועלו.
יואל.