שלום לכולם.
כהרגלי אני נוהג לשמוע חזק מאוד, אתמול אני מרגיש במשהו מוזר.. העוצמה לא גבוהה, ובנוסף יש גלים של ווליום.. פעם גבוה יותר פעם נמוך יותר.
התקשרתי לחנות ממנה קניתי את הרמקולים והתייעצתי. לפי מה שהבנתי, או שהרסיבר עשה את זה, או שזה מהמחשב ?
המחשב חדש כמעט לחלוטין ומאוד שמור, לכן אין סיבה שדבר כזה יקרה.
הרסיבר בן 14 שנים, סוף סוף התקלקל ?
המחשב בן 4 חודשים, והרמקולים בני חודשיים וחצי-שלוש.
אני משתמש ברסיבר yamaha rx-v670
וברמקולים cabasse eole 2.1
במידה והבעיה היא ברסיבר, אני רוצה למכור אותו ולהביא מגבר (הפעם לא רסיבר) חדש לזוג הרמקולים האלו, כשאני מחבר את המגבר למחשב.
אני מאזין המון לאינפקטד, מייקל ג'קסון, ראפ וכ'ו..
הרמקולים עולים 7.5 אלף, איזה מגבר חזק ואיכותי שמתאים לרמקולים איכותיים שכאלו, ומסוגל לעמוד בעוצמות גבוהות לאורך זמן יתאים פה ? (דרך אגב, סאטליטים 2.1 70W)
המלצות שיתאימו לי, יד ראשונה, או שנייה כחדשים יתקבלו בברכה.
תודה ושבת שלום!
נ.ב.
הבנתי לג'ולידה יש מכשיר שעולה כ-120 דולר, ומתחבר ישירות למחשב על מנת לשפר את איכות המוזיקה, מישהו מכיר ?
כהרגלי אני נוהג לשמוע חזק מאוד, אתמול אני מרגיש במשהו מוזר.. העוצמה לא גבוהה, ובנוסף יש גלים של ווליום.. פעם גבוה יותר פעם נמוך יותר.
התקשרתי לחנות ממנה קניתי את הרמקולים והתייעצתי. לפי מה שהבנתי, או שהרסיבר עשה את זה, או שזה מהמחשב ?
המחשב חדש כמעט לחלוטין ומאוד שמור, לכן אין סיבה שדבר כזה יקרה.
הרסיבר בן 14 שנים, סוף סוף התקלקל ?
המחשב בן 4 חודשים, והרמקולים בני חודשיים וחצי-שלוש.
אני משתמש ברסיבר yamaha rx-v670
וברמקולים cabasse eole 2.1
במידה והבעיה היא ברסיבר, אני רוצה למכור אותו ולהביא מגבר (הפעם לא רסיבר) חדש לזוג הרמקולים האלו, כשאני מחבר את המגבר למחשב.
אני מאזין המון לאינפקטד, מייקל ג'קסון, ראפ וכ'ו..
הרמקולים עולים 7.5 אלף, איזה מגבר חזק ואיכותי שמתאים לרמקולים איכותיים שכאלו, ומסוגל לעמוד בעוצמות גבוהות לאורך זמן יתאים פה ? (דרך אגב, סאטליטים 2.1 70W)
המלצות שיתאימו לי, יד ראשונה, או שנייה כחדשים יתקבלו בברכה.
תודה ושבת שלום!
נ.ב.
הבנתי לג'ולידה יש מכשיר שעולה כ-120 דולר, ומתחבר ישירות למחשב על מנת לשפר את איכות המוזיקה, מישהו מכיר ?
נערך לאחרונה ב: