התקינו לי את הממיר הוט HD יש לי שאלה

rosomer100

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
התקינו לי את הממיר הוט HD ורואים מעולה ב HD אבל שאני רואה ספורט 5 HD הנורית של HD בצבע כחול לא מופיעה ושאני מעביר לשאר ערוצי ה HD הנורית של HD מופיעה, זה אומר שספורט 5 HD בכלל לא משודר ב HD למרות שאני חושב שכן? מה זה אומר שהנורית של ה HD לא מופיעה בזמן שאני צופה ב ספורט HD ובשאר הערוצים היא כן מופיעה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה לא מופיע בשום תוכנית בערוץ? אולי חלק מהתוכניות הן ב- UPSCALE

rosomer100

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום ליאור

שמתי לב שהממיר מוריד את האיכות של השידורים הרגילים בצורה משמעותית ואני מסתכל על הספורט 5 HD רואים מעולה אבל עדיין אני לא מצליח להבין למה הנורית של ה HD דלוקה בכל ערוצי ה HD ובספורט HD היא לא דלוקה יכול להיות שבכלל זה לא משדר ב HD הספורט 5 ? ולמה רואים כל כך גרוע ב SD ניסתי לשנות את כל האפשריות בהגדרות HD זה עדיין לא עוזר אז למה האיכות ירדה לי כל כך ב HD ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני מניח שאתה מחובר דרך HDMI ?
איזו רזולוציה הגדרת בממיר?

rosomer100

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום ליאור,
כן אני מחובר דרך HDMI ברזולוציה AUTO ניסתי לשנות לכל מני מצבים 720P 1080i ועדיין רואים ב SD גרוע מאוד בממיר הרגיל ראו בהרבה יותר טוב מה אני יכול לעשות?
ועדיין לא ענית לי על השאלה למה ב sport5hd לא מופיעה לי הנורית הכחולה של HD ובשאר הערוצי HD הנורית הכחולה מופיעה?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לפי מה שנראה לי ליאור לא יכול לענות על מה שהוא עוד לא יודע - הוא שואל כדי להבין (קצת סבלנות).
האם אתה מחבר את הממיר ישירות למסך (איזה מסך?) או שאתה מחבר בדרך איזה שהוא רסיבר?

rosomer100

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
carmi אני מחבר את הממיר HD עם כבל HDMI וגם לרסיבר
כרמי ולמה הנורה של HD לא מופיעה בזמן שאני צופה ב sport5hd ובשאר הערוצי ה HD היא כן מופיעה?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תרשה לי לא לענות לך לשאלה על הנורית - אולי בגלל שאין לי תשובה :)

אני לא מבין המסך מחובר לרסיבר או לממיר של הוט ישירות?

rosomer100

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום כרמי ,

המסך מחובר ישירות לממיר הוט HD בכבל HDMI והממיר מחובר לרסיבר אולי תוכל למצוא לי פתרון איך איכות ה SD ירדה באופן משמעותית שלפני קבלת הממיר HD ראו הרבה יותר טוב?
המסך שלי הוא TH50PH10 חשבתי שממיר HD אמור לעשות UPSCALE לשידורים הרגילים ולשפר אותם במקום זה הוא הוריד לי אותם למה זה?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש לך מסך מוצלח, אני לא בקי בממיר של HOT אבל כדי לבדוק את ההמרה במסך ולא בממיר (מסך עולה פי כמה יותר ממיר וסביר להניח שיעשה עובדה טובה יותר), אין לי מושג איך ההגרות בממיר של HOT HD עובדים.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
דרך אגב תמונה גרוע של המרה אני קיבלתי שהשתמשי בהמרה של הרסיבר ולכן שאלתי אם זה מה שאתה עושה.

rosomer100

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כרמי איך אני מגדיר בהגדרות שהפלזמה תעשה את ההמרה ולא הממיר?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש לך מסך מוצלח, אני לא בקי בממיר של HOT אבל כדי לבדוק את ההמרה במסך ולא בממיר (מסך עולה פי כמה יותר ממיר וסביר להניח שיעשה עובדה טובה יותר), אין לי מושג איך ההגרות בממיר של HOT HD עובדים.

כמו שרשמתי אין לי מושג - המסך עושה זאת אוטמטית

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
על מנת להגדיר שהטלויזיה תעשה המרה, הממיר צריך להוציא רזולוציית 576 לערוצים הרגילים דרך HDMI.

rosomer100

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום ליאור,
אבל מה שאתה אומר כאילו אם אני יעשה המרה אני לא יראה טוב ב HD לא ?
רגע 576i או 576P?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור