התעייצות ובחירה בין שני דגמים- 46 אינץ'

shiranaway

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אני מעוניינת לקנות טלווזיה בגודל 46 אינץ לחדר (2.8 מ') אבל מתוך חשיבה לעתיד ושאעבור דירה עוד שנה מעדיפה הלשקיע קצת בגדול יותר :D
השימושים שלי הם בעיקר שידורי הוט, ערוצי 10, 22 :) אולי בעתיד ממיר HD.
לפעמים סרטים, אבל זה לא שיקולי המשמעותי. חשוב לי צבעים יפים, חדות תמונה, ללא מריחות וריצודים. (אגב, הבנתי שפלזמה אוכלת חשמל?)
אני די נעולה על שני דגמים ולכן אודה לי אם תמליצו לי על אחד מהבאים (אלא אם כן מישהו יקנה לי את השני :) ראיתי אותם בחנות ושניהם נתנו תמונה מאוד יפה ואיכותית, בפנסוניק היה השתקפות מעצבנת אבל אני מניחה שהתנאי תאורה של המקום לא היו טובים.
SONY KDL46EX402 - אל סי די - מחיר הכי זול שראיתי 4,490 ש"ח
PANASONIC THP46X20M - פלזמה 4,300 ש"ח

דווקא קראתי הרבה דברים חיוביים על הפלזמות אבל כל מוכר אומר לי לרדת מפלזמות וללכת רק על LCD/LED.
אם יש לכם הצעה לדגם אחר - בכיף.

shiranaway

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
התקציב עלה מכיוון שהטלוויזיה תהיה בסלון. לאזור ה-10,000.
הבחירה הצטמצמה לשני דגמים:
סמסונג C7000
פנסוניק V20

אין ספק שה3D זו תוספת נחמדה, ואם אפשר להתקדם עתיד למה לא (הטלוויזיה תהיה איתנו בלפחות 6 שנים הקרובות מינימום).
השאלה איך רואים מבחינת איכות גם ממרחקים קצרים (2.7) וגם ממרחקים גדולים יותר (3.5) בממיר רגיל הוט SD והאם יש הבדל בחיבור HD (ללא חבילה, פשוט ממיר HD עם שידורי ערוץ 10 22 וכו').

אודה לכם על ההמלצה.
כרגע השיקול המשמעותי זה שיראו טוב גם ממרחק קצר (שלא יראו מלא פקסלים ולא תמונה חדה)

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
באופן כללי פלזמות מתאימות יותר לצרכים שלך (SD) , כי הן מתמודדות יותר טוב עם תוכן כזה . מצד שני עד כמה שידוע לי , צריכת החשמל שלהן אכן גבוהה משמעותית. מעבר לכך כמובן זה עניין של התרשמות אישית .

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בפלזמות החדשות, צריכת החשמל ירדה בהשוואה לעבר.
ה- V20 תהיה טובה יותר בשידורי SD, כאשר ב- HD שני המסכים יהיו מרשימים ולסמסונג יש גם יתרון בכל נושא ניגון מולטימדיה מובנה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור