שלום רב,
לאחרונה הצטרפתי לפורום עקב חיפושיי אחרי טלויזיה 42 אינץ'.
למרות שכמעט שננעלתי על דגם 42C3500PG או בלי PG ,
קראתי לא מעט חומר באינטרנט בפורומים השונים ובחוות דעת של רוכשים,
אני מאוד מתקשה לקבל הכרעה בסוגיה החשובה : פלזמה או LCD (וקראתי את השרשור הגדול כאן)
אני צופה בהמון משחקי ספורט, כדורגל, כדורסל , בעיקר תוכן של YES (יתכן שאקח ממיר YES HD לאחר רכישת הטלויזיה), וחשוב לי מאוד נושא המריחות.
האם בHD המריחות יהיו פחותות מאשר בSD במסך LCD או שאין קשר?
האם הטכנולוגיה מספיק בשלה ? כי אני רוצה לקנות טלויזיה ל10 שנים לפחות ולא להחליף אותה עוד שנתיים.
אני גם צופה כיום בעיקר בסרטי DIVX מהמחשב , אך ארצה בעתיד לצפות בסרטי HD ואולי לחבר קונסולה כלשהי (כרגע אין)
ברור לי לפחות נושא אחד : אני לא זקוק ל FULL HD כרגע.
לאחר שביקרתי בחנות בה עובד מישהו שאני מכיר, הוא המליץ לי בכלל לא לקנות מותגים ,במיוחד לא בפלזמה כי זה להוציא כסף מיותר. המליץ לי על FUJICOM כשברור לי לחלוטין שלא מדובר במוצר מוביל.
כמו כן הומלץ לי לא פעם שלשימושים שלי פלזמה היא אידיאלית.
האם יהיה אסון כ"כ גדול לקנות פלזמה? בהנחה שאני לא עומד להחליף טלויזיה בשנים הקרובות, ולא רוצה להישאר מאחור בעוד מספר שנים.
אשמח גם לשמוע על דגמים איכותיים ומומלצים לשימושים שלי,
התקציב הוא עד 8000 ש"ח.
תודה
לאחרונה הצטרפתי לפורום עקב חיפושיי אחרי טלויזיה 42 אינץ'.
למרות שכמעט שננעלתי על דגם 42C3500PG או בלי PG ,
קראתי לא מעט חומר באינטרנט בפורומים השונים ובחוות דעת של רוכשים,
אני מאוד מתקשה לקבל הכרעה בסוגיה החשובה : פלזמה או LCD (וקראתי את השרשור הגדול כאן)
אני צופה בהמון משחקי ספורט, כדורגל, כדורסל , בעיקר תוכן של YES (יתכן שאקח ממיר YES HD לאחר רכישת הטלויזיה), וחשוב לי מאוד נושא המריחות.
האם בHD המריחות יהיו פחותות מאשר בSD במסך LCD או שאין קשר?
האם הטכנולוגיה מספיק בשלה ? כי אני רוצה לקנות טלויזיה ל10 שנים לפחות ולא להחליף אותה עוד שנתיים.
אני גם צופה כיום בעיקר בסרטי DIVX מהמחשב , אך ארצה בעתיד לצפות בסרטי HD ואולי לחבר קונסולה כלשהי (כרגע אין)
ברור לי לפחות נושא אחד : אני לא זקוק ל FULL HD כרגע.
לאחר שביקרתי בחנות בה עובד מישהו שאני מכיר, הוא המליץ לי בכלל לא לקנות מותגים ,במיוחד לא בפלזמה כי זה להוציא כסף מיותר. המליץ לי על FUJICOM כשברור לי לחלוטין שלא מדובר במוצר מוביל.
כמו כן הומלץ לי לא פעם שלשימושים שלי פלזמה היא אידיאלית.
האם יהיה אסון כ"כ גדול לקנות פלזמה? בהנחה שאני לא עומד להחליף טלויזיה בשנים הקרובות, ולא רוצה להישאר מאחור בעוד מספר שנים.
אשמח גם לשמוע על דגמים איכותיים ומומלצים לשימושים שלי,
התקציב הוא עד 8000 ש"ח.
תודה