התלבטות קשה בבחירת טלויזיה לפני רכישה

Carmona

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,
קודם כל אני אצטער מראש על כך שאני לא הכי מבין בנושא. חפרתי באינטרנט לאחרונה לגבי המון דגמים של טלויזיות מכל החברות וכמובן שעל כל טלויזיה מצאתי דברים טובים וגם הרבה פאקים אבל בסופו של דבר הבנתי שזה הכל קשור לעיני המתבונן.
התקציב שלי לטלויזיה היה בסביבות ה-5000 ש"ח, גודל 40" לחדר שלי.
אחרי שנמאס לי לחפש באינטרנט פשוט הלכתי לחנות בשביל לראות מה הכי מתאים בשבילי ו"בטעות" נדלקתי על טלויזיה של סמסונג מדגם C7000. לא חשבתי לעצמי שאני אשים לב להבדלים בין טלויזית 100 הרץ ל-200 הרץ, והתמונה בטלויזיה הזו הייתה כ"כ מדהימה והיא עשתה לי סוג של חווית צפייה ורק אחרי שהתרשמתי מהיכולות שלה הבנתי שהיא גם תומכת תלת מימד. המחיר שהצלחתי להשיג עבורה כולל ערכת התלת מימד (נגן בלו ריי וזוג משקפי תלת מימד) הוא 8,700 ש"ח ובלי הערכה 7,200 ש"ח והמליצו לי לקחת את הערכה כי זה מחיר אטרקטיבי שני המחירים הם עם אחריות של סמליין 3 שנים.

עכשיו לעניין המרכזי. בעקרון הבנתי שיש גם דגם C6200 שהוא LED אבל אין אותו במלאי של החנויות והבנתי שבגלל שמגיעה סדרת D בקרוב אז גם לא יביאו אותו.
השאלות שלי הן:
1. האם כדאי לחכות לסדרת D או לדגם D7000? והאם המחירים של סדרת C אמורים לרדת בעקבות כך?
2. האם יש הבדלים משמעותיים בין ה-C7000 ל-D7000 הן בטכנולוגיה והן במחיר?
3. לגבי התלת מימד, הבנתי שהטכנולוגיה עדיין בחיתולים יחסית ואין הרבה תכנים, לפחות בשידורים בישראל. האם כדאי להשקיע בטכנולוגיה הזאת כעת? (למרות שנדלקתי על ה-C7000 בלי שום קשר לתלת מימד).
4. האם כדאי להשקיע על טלויזית תלת מימד בגודל 40" או שזה מבוזבז?
5. האם אני צריך לרכוש סטרימר מיוחד שיודע לנגן תוכן של תלת מימד או שרק נגן בלו-ריי יודע לעשות זאת?

ובלי שום קשר לדגם הספציפי הזה של סמסונג (C7000), אם למישהו יש דגמים אחרים מומלצים לגודל 40" ו-100 הרץ לפחות, שאוכל ללכת לחנויות ולראות, אשמח לדעת.

מקווה ששאלתי שאלות רלוונטיות ותודה מראש לכל העונים.
יוני.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
1. האם כדאי לחכות לסדרת D או לדגם D7000? והאם המחירים של סדרת C אמורים לרדת בעקבות כך?
תשובה: כדי לחכות לD7000 היא הרבה יותר מולחצת ועם תשאול אותי תרכוש כבר את D8000 יש בDVD סנטר גודל 46 ב13.5 אלף במקום 20 אלחלף גודל 46
היא טלוזיה מדהימה יותר טובה מג7000D הן באי אחדות ועננות
הן בSD ובHD רמת השחורים ויכולת הכוויול ואני משער שהמחרים של הC7000 ירדו בכ 5-10 אחוז לא יותר שתגיע סדרה D החדשה
2. האם יש הבדלים משמעותיים בין ה-C7000 ל-D7000 הן בטכנולוגיה והן במחיר?
תשובה: יש הבדלים גדולים ומשמעותיחם הD7000 מציע תאורה חדשה שבו הנרות למטה ולמעלה ולא בצדדים כמו התאורה הרגילה בC7000 וזה נולתן עומק פירוט חדות ויכולת שחורים גבוה יותר יש לה עוד טכנלגיות חדשות כמו מקלט לוויני מ'קלט גרעני והקלטה עיצוב הרבה יותר יפה אבל שוב עם תרוצה להנות מהטוב ביותר קח כבר את D8000 שבאיכות תמונה עדיפה במקצת על D7000
3. לגבי התלת מימד, הבנתי שהטכנולוגיה עדיין בחיתולים יחסית ואין הרבה תכנים, לפחות בשידורים בישראל. האם כדאי להשקיע בטכנולוגיה הזאת כעת? (למרות שנדלקתי על ה-C7000 בלי שום קשר לתלת מימד).
תשובה: כדי וכדשי כיום יס תתחיל להפציצץ בערוצי תלת מימיד ועם תמעונין בסרטים תתמיד יכול להוריד מהרשת או לקנות סרטי בבלורי שנעים ב150-300 שקל או להוריד ולנן בסטריימיר או דרך מחשב נייח תכמובן צריך כרטיסי מסך מסדרה GTX 560/460/590 ועוד או מסדרה של רדון 6950-6970-6990-6850-6870 וןועוד היום המסכי תלת מימיד לא רק מצעים איכות תלת מימיד מרשימה על עיבוד תמונה עיבוד ודאיו פקצרים ואיכות ב2D מעולה ולכן גם עם תלא מתכוון לצפות בתלת מימיד כדי לך לקחת את D8000 הC7000 הואא דגם די נחות שסובל מאי אאחדות ועננות וזליגות אור ולכן עם תממש רוצה תקח אותו ותבטוח תהנה אבל הוא לא ברמה של סדרה D החדשה

4. האם כדאי להשקיע על טלויזית תלת מימד בגודל 40" או שזה מבוזבז?
תשובה:לא כדי בתלת מימיד כדי לפחות על 46 ו7יותר כדי להנות בשביל להנ ות מתוכון תלת מימיד תצתרך לשבת ממרחק של חצי מטר כדי להבדיל
5. האם אני צריך לרכוש סטרימר מיוחד שיודע לנגן תוכן של תלת מימד או שרק נגן בלו-ריי יודע לעשות זאת?
לפי מה שאני יודע יש ססטרימרי שיודעים לנגן תכני 3D אבל אני לא מתממצא בזה עדיף כבר :
1.או להוריד מאיטרנט
2.או לקנות סרטי בלוקרי ולנגן
ככה לפחות אני חושב
עם יש לך עוד שאלות יוני שאל בבקשה ואני גם יכוון אותך למסכים מתאימים
בהצלחה ושבוע טוב ומוברך

טלוזיות ממולוצות:

1.LG LX6500 היא טלוזיה מעולה בעלת 4 כנסיות HDMI
זמן תגובה 2.2 MS
בעלת טניור דגיטלי 5 ערוצי עידין שני כנסיות USB
בעל תאורת LED רגילה שנרות מסודרות בצדדים וזה מתנה עמוק ושחורים עמוקים
יש לה פאנל מט אכותי שמתמודד עם כול תנאי התאורה יכולת כוויול רחבות
שחורים עמוקים מאוד תמונה נהדרת ב2D
ובתלת מימיד הוא קצת סובל כנראה שLG לא השקעו בזה המשקפים לא נחות וכבדות
ואין יכולת המרה של תוכן 2D
ל3D
עולה 6000 אלף שקל גודל 42

2.פליפיס 8705 היא טלוZיה דשיקיקה וקלה בעיצוב מוברש שחור בעיצוב סטנדרטי יש לה את כול מגוון החיבורים 4 כנסיות HDMI
שני כנסיות USB HD
העיבוד תמונה שלה דומהמה לסדרה הקודמת ולא כול כך השתפר האיכות של ה2D
מעולה בSD קצת פחות כנראה שהם לא שפרו תאיכות מהסדרה הקודמת
איכות שחורים טובה למדי והוא לא מתאים להיות בחדר מאור סבגלל הפאנל המבריק שגורם להשתקפיות
ולכן כדי לסים אותו בחדר חשוכך יש לו סבעית זליגות אור מארבע פינות המסך מתי שהתורה די עמועמוה
יש לו יכולת תלת מימיד בין הטבות שיש כיום והוא עולה 6200 שקל בגודל 40

עם תמעונין בעוד דגמי תצתרך לעלות תתקציב לסביביות ה10 אלף ויותר זה הדגמים שעולים בתקציב שלך
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

Carmona

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על התגובה מתן.

בעקרון ממש אהבתי את ה-C7000 ולפי מה שאמרו לי חוץ ממך, עדיף בהרבה ללכת על ה-D7000 או D8000.
הבעיות העיקריות הן שהמרחק צפייה שלי הוא 2-2.5 מטר ואני מפחד ש-46" יהיה יותר מדי גדול + כששיחקתי ב-XBOX על 42" זה היה נראה לי מוזר אבל אולי צריך להתרגל. בנוסף אני לא רוצה לחרוג מתקציב ה-9000 ש"ח כי גם ככה התקציב שלי היה בערך 5000 והקפצתי אותו כמעט בפי 2 אז אני מניח שה-40" תהיה יותר זולה. מישהו אמר לי שהמחיר המשוער של ה-D7000 בארץ יהיה 8000 ש"ח, מה שאני באמת מקווה שיקרה.

לגבי הטלויזיות האחרות שהמלצת, ראיתי את הפיליפס והיא באמת משתקפת הרבה ואת ה-LG אני אנסה לראות בהזדמנות. בעקרון ממש אהבתי את כל הטלויזיות של סמסונג אז נראה לי שאני אקח את אחד הדגמים שלהם.

אם המחיר של ה-D8000 יהיה אטרקטיבי אני אלך עליו אבל אם זה ישאר בסביבות ה-10,000-14,000 נראה לי שאני אסתדר גם עם ה-D7000 שאני מקווה שהמחירים שלו יהיו נמוכים יותר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
זה לא בעיה המרחק צפייה בכלל אני עם 42 ממרחק צפייה מטר וחצי ואני קונה 50 לגודל תמיד מתרגלים אני לא חושב שהD8000 בגודל 40 תעלה 8 אלף אלה בסביבסיות ה11 אלף שתגיע...
הפלפיס אכן כמו מראה הLG יש לו פאנל מט ומסתדר עם תנאי תאורה קשים אני ממליץ שתחכה לסדרה D החדשה
ותבחון תמסכים ה אמורים לבוא חודש הבא אני משער

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור