התלבטות- פנסוניק U30 או LG LD460 ?

• פותח הנושא bijo
  • פורסם בתאריך

bijo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מחפש טלויזיה עד 3500 שח (ולא קמצוץ יותר..). 42 אינץ בעיקר לספורט ב HD והשאר SD. סלון מואר- LCD בלבד.

המליצו לי אחת מהשתיים:

פנסוניק U30, גודל - 42 אינץ. מחיר 3190 כולל הובלה כולל אחריות לחמש שנים של יורוקום

או לחילופין:
LG LD460 גודל 42 אינץ. מחיר 3100 אחריות VIP של ח.י. לשלוש שנים.

מה אתם אומרים? מי מהשתיים עדיפה?
האם יש טלויזיות אחרות במחירים אלו שהמחיר בעבורן טוב יותר?

תודה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
מה יותר מענין אותך איכות הSD או הHD?
הSD בU30 יותר טוב הוא יותר סלחני לאיכות השידור בSD המנגנוטן מתיחה חכמה שלו יותר מוצלח ועם אני לא טועה גם יש לו כנסיות סקרט מה שעוד יותר עוזר לצפייה טובה בSD בHD הוא מציע תמונה טבעית ונעימה לעין לעומת תמונה בהוקת בLG LD460 שמציע תמונה פחות טבעית ממנו אבל יותר חדה וצבעים יותר בהירים ועמוקים תחושה יותר תתלת מימדית ונקדיות ברמה גבוה יותר עם תמעונין במסך עבור SD הU30 תתאים יותרא עם תמעונין במסך לHD אני מעדיף את LG LD460
שגם בה אין תלאג מוד כמו בU30 והיא מאאימה בשביל משחקים

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תבדוק בשקם אלקטריק אם עדיין יש את ה LD550 LG באותו מחיר. אם כן היא עדיפה שכן היא כוללת מנגנון 100 הרץ שבכיוונון נכון יעזור לך בצפיה בשידורי ספורט

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני חושב שכבר אין את LD550 בשקם אלקטריק ואפשר להשיג אותו רק ביביוא פרללי יכול להיות שאני טועה?

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
באתר שלהם כתוב שיש עוד 2 יחידות ייבוא רשמי ח.י. ב 3190. אם זה נכון או לא אני לא יודע ובשביל זה הצעתי לו שיבדוק.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור