התלבטות - מסך 50 אינצ'

jcarlos

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הי, צריך את עזרתכם:
כיום יש לי LCD של סוני 40 אינצ' W5740. הטלוויזיה היא 100 הרץ ואני מאוד מרוצה ממנה, חדר 330 ס"מ, מרחק צפייה 280 ס"מ. תכנים - HD ו- SD, בעיקר HD. התלת מימד לא משחק כרגע תפקיד משמעותי.
אני עובר לסלון גדול יותר (400 ס"מ, מרחק צפיה 350 ס"מ) וקונה טלוויזיה חדשה לסלון.
רציתי את ה- LED של סוני (46HX800) אבל אני מפחד שהיא תהיה לי קטנה מידי, אני לא רוצה יחס צפייה קטן יותר ממה שיש לי היום, והגודל הבא של סוני הוא 55 אינצ'.
כמו שאני רואה (תקנו אותי אם אני טועה), נשארתי עם שתי אופציות במחיר של עד 9,000 ש"ח:
Philips 52PFL5605, טלוויזית LED עם 100 הרץ.
Panasonic THP50VT20, פלזמה, תלת מימד.

כאחד שהתרגל ואוהב את ה- LCD של סוני (עם ה- 100 הרץ):
1. מה ההבדלים המשמעותיים בין פלזמה ל-LED
2. מבין שני הדגמים האלה, על מה אתם ממליצים ולמה?
3. האם יש דגמים אחרים שפיספסתי?

תודה רבה!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36

כאחד שהתרגל ואוהב את ה- LCD של סוני (עם ה- 100 הרץ):
1. מה ההבדלים המשמעותיים בין פלזמה ל-LED
2. מבין שני הדגמים האלה, על מה אתם ממליצים ולמה?
3. האם יש דגמים אחרים שפיספסתי?

אני יעזור לך מה היתרונות והחסרונות של שני הטכנלוגיות

פלזמה:
יתרונות:
1.זווית צפייה רחבה
2. זמן תגובה מהיר
3. תמונה יותר טובה בSD
4.קונסטרט טבעי גבוה יותר
5. תמונה יותר רכה ועדינה עם צבעים יותר קרובסים למקור
6. דיוק צבעים
7. איכות שחור טובה בדרך כלל מLED צדדי הLED מלא כיום עבר כבר תפלזמה בשחורים שלו דגמאות הם טושיבה Z1
סוני HX929 LG LX9500 פלפיס 9705 ועוד..

חסרונות:
1. צריביות
2. השתקפיות
3. לא נוח לחבר למחשב התמונה לעתים פחות חדה מLED
4.אין עוצמת הארה וחדות כמו בLED יש כאלו שאוהבים ויש שלא סובלים אני אוהב ולכן רכשתי LED ולא פלזמה

LED:
1.עיצוב דק
2. יכולת הארה גבוה
3. מתאים לחדר מאור
4. חדות גבוה
5. קונסטרט גבוה( בדגמים הגובהים של החברות)
6. אין צריביות

חסרונות:
1. זווית צפייה צרה
2. מן תגובה איטי
3. צבעים לא טבעים וקרים
4. שחור לא אכותי כמו פלזמה
( קשור דגם לדגם אבל בכללי פלזמות בתווך מחרים דומה מצאים שחור יותר טוב לפי מה שראיתי)

2. אני לא מכיר את הסוני הזאות כול כך אני רק יודע שהיא יותר אכותית ב3D מאשר LG LX6500
ודם בSD בקשר לHD אני לא ראיתי אותה בפעולה אבל אני ראיתי את LG LX6500 והתמונה מציוניות

3. יש הרבה דגמים טובים יותר טובים פחות שאני ישמח להמליץ על כול אחת מהם אבל תומר לי מה התקציב

בברכה מתן ובהצלחה בקניה

jcarlos

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התשובה המקיפה, מתן.

הלכתי אתמול לראות איך נראית פלזמה לעומת LED, ואני חייב לומר שבגלל שהתרגלתי, אני אוהב את ה- LED הרבה יותר. הבעייה היא שבאיזור ה- 50-52 הרץ המבחר מאוד מצומצם.

התקציב הוא כ- 10,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות למסכים. אני יודע שיש פיליפס (5605), שארפ (705/835), סוני (LX904, אבל נראה לי שהיא קצת יקרה).

תודה,
שי

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
מה המרחק צפייה שלך?
מה התכנים?
מה תנאי התאורה?
אני גם מעדיף LED התמונה יותר חיה חדה בהירה וסגסגונית לא יכול לחיות עם התמונה הכול כך טבעית של הפלזמה
הסוני HX904 נמכר בסביביות לפי מה שאני זוכר 15-20 אלף אני ממליץ שתראה את הטלוזיה D6400 גודל 55
מחיר 11 אלף שקל היא טלוזיה מציוניות עם איכות תמונה נהדרת צבעים חדים ובהירים עומק תחושה תלת מימדית וכול זה ב11-13 אלף שקל ותמקבל גם תSMERT TV
עם התקציב קצת עולה למעלה יש לך גם את LG LW651Y
שהיא טלוזיה מציוניות ועולה כ 14 אלף שקל עם תמעונין בטלוזיה משנה שעברה ויותר זולה והרבה יותר טובה מ651
אז זה LG LX9500 טלוזיה מציוניות עם קונזטרט טבעי ענק זווית צפייה רחבה פאנל IPS
אין זליגות אור ועננות האחדות מושלמת השחורים מושלמים התמונה ב2D הטובה ביותר שראיתי בסביביות המחרים האלו של 12-15 אלף שקל ממש מסך נפלא אני הכי ממלץ עליו מהמסכים עם אתה מעונין במסך של סוני וזול עם מנגנון שליטה דנמית בצדדי המסך אז הדגם שלך הוא סוני EX720 מסך מציון אבל שסובל קצת מבעית גרעניות זליגות אור ועננות השחור מציון
בהצלחה כול שאלה בפרטי או באשכול

jcarlos

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מרחק צפייה - החדר הוא 4 מ', מרחק צפייה 3.5 מטר. היום החדר הוא 3.3 מ' עם מרחק צפייה של 2.8 על מסך של 40 אינצ' (יחס של 1:14.3), ואני לא רוצה לרדת מהיחס הזה. זה אומר, שלהישאר באותו יחס בדיוק אני צריך 50 אינצ'. נראה לי ש- 52 עוד יהיה בסדר אבל 55 יהיה כבר גדול מידי.
תכנים - הרוב HD (סדרות של yes, ספורט HD), וקצת ערוץ 2 ו- 10.
תאורה - בסלון יש ויטרינה גדולה שאם יושבים מול הטלוויזיה נמצאת משמאלך. הויטרינה פונה לכיוון צפון.
אם אני כן עובר ל- 55 אינצ', יש תלת מימד בפחות מ- 10,000 ש"ח?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
יש ויש יש את סמסונג C750 שהוא מסך מציון בעל תאורת פלרוסנט בעל שחורים מרשמים במיוחד איכות מציוניות ב2D
ואיכות מציוניות ס3D הוא עולה כיום 9500 אלף שקל לגודל 55 בהצלחה
וואין בו לפי מה שראיתי הרבה השתקפיות הוא חסין מבחינה זאות בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור