אני מתכנן את המערכת בסלון של הורי, לאמא כמובן יש דרישה שלא יראו את הרמקולים, גודל הסלון הוא 5X9, הספה תהייה בערך 4-5 מטר מהטלוויזיה ולפעמים יותר, השאלות שלי הם ככה, אני קורא בפורומים בחו״ל על החשיבות של כיווניות הרמקולים, האם אפשרי לקנות רמקולים זולים יחסית כמו JBL L228C בערך 100$ באמזון ולהתקין אותם בזווית הרצוייה למרות שאין להם הטייה מובנית? דבר שני הוא שלרמקולים הללו יש זווית פיזור די רחבה של 110 מעלות, זה לא מספיק כדי לתת כיסוי גם בלי להתקין אותם בזווית?
עכשיו לעניין הסאב, האם יש בעייתיות להשתמש בסאבים של רכב כמו JL Audio או רוקפורד עם מגבר של אודיו מקצועי כמו Crown XTI 4002 חוץ מעניין הרמות של הסיגנל שנפתרות די בקלות?
יש לי די הרבה נסיון עם מערכות סטריאו לרכב ועם סאונד מקצועי אבל סאונד ביתי לא יצא לי להתעסק ברמה כזו לכן כל השאלות
תודה לכולם
עכשיו לעניין הסאב, האם יש בעייתיות להשתמש בסאבים של רכב כמו JL Audio או רוקפורד עם מגבר של אודיו מקצועי כמו Crown XTI 4002 חוץ מעניין הרמות של הסיגנל שנפתרות די בקלות?
יש לי די הרבה נסיון עם מערכות סטריאו לרכב ועם סאונד מקצועי אבל סאונד ביתי לא יצא לי להתעסק ברמה כזו לכן כל השאלות
תודה לכולם