התלבטות לפניי קנייה LCD32 TOSHIBA

idanuziel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי שיש כמה דגמים של טושיבה מה ההבדל בין AV600 לAV605 ולמה AV600 לא מופיע באתר של ניופאן?.
האם ההבדל כלכך משמעותי בשביל תוספת של 200 שקל?
האם טושיבה יותר טובה מפנאסוניק או מסמסונג B450

תודה לעוזריים...

XVS

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי שיש כמה דגמים של טושיבה מה ההבדל בין AV600 לAV605 ולמה AV600 לא מופיע באתר של ניופאן?.
האם ההבדל כלכך משמעותי בשביל תוספת של 200 שקל?
האם טושיבה יותר טובה מפנאסוניק או מסמסונג B450

תודה לעוזריים...

היי.
במקרה לפני כמה חודשים אני נכנסתי לחנות כדי לקנות טלויזיה .
ראיתי על הקיר את הAV605 שמאוד משכה את עיניי . את האמת זו הייתה כיתובית TOSHIBA מוארת מתחת למסך שניתנת לכיבוי לפי הצורך .
אחרי כמה דיבורים עם המוכר התישבנו לחתום על ההזמנה .
בהמשך הדיבור נכנס נציג ניופאן לחנות שבו אגע מאוחר יותר .
אז המוכר התחיל לעשות טלפונים למחסן כדי לברר מתי אפשר לקחת את הטלויזיה . התברר שאין את הדגם בארץ ויגיע בעוד כחודש , אבל יש את ה-AV600 שלטענתם זו אותה הטלויזיה רק מיוצרת במלאזיה(אם אנני טועה) לעומת ה-AV605 שמיוצרת בפולין .
התחלתי להתווכח איתו וברגע זה לשיחתינו נכנס נציג ניופאן שנשבע בכל היקר לו שאלו שני דגמים זהים לחלוטין ונקראים אחרת רק בגלל מוצאם . גם המחיר היה זהה לשני הדגמים ... אז הם שיכנעו אותי במיוחד הנציג ולקחתי את ה-AV600 .
אחרי שהגעתי הביתה ישר התחלתי לחפש את אופציית הכיתובית המוארת , לא הייתה !!! אז חשבתי לעצמי : " טוב למה להיות קטנוני , בכל מקרה לא הייתי מפעיל אותה כל הזמן " .
הקטנוניות נגמרה מתי שהתחלתי לחפור את הטלויזיה לעומק . MENU מכוער ולא כמו ב-605 שראיתי בחנות . שלט זול בצבע אפור כמו של DVD ב-99 ש"ח .
חסר המון אופציות בתפריט בהשוואה ל-605 . בשביל זה הורדתי ספר משתמש .
זה לא הכל ... כשסובבתי את הטלויזיה פעם שניה, כאן מגיע כל הפאן . אין יציאות SCART .
2 יציאות HDMI ונראה לי 3 RGB .אין אפילו יציאות בצד . ברגע זה הבנתי הכל ... ארזתי את הטלויזיה בחזרה והתקשרתי לחנות . (shocked)
לא עשיתי יותר מדיי רעש בחנות , הם צודקים , כמעט יצאתי פראייר . לדעתי הם בעצמם לא ידעו על השוני בגלל שהדגם היה חדש ומכרו אותם במחיר זהה . לא יודע . :מבולבל:
ה-AV605 שהגיעה בעוד חודש הייתה ליגה אחרת .
MADE IN POLAND על האריזה עשה את שלו . הכל מסודר לא כמו הדגם המלאזי ששם הכל דחוף לשקיות שזרוקות בקופסא . אריזה באמת עשתה רושם של מוצר איכותי עם ניילונים נצמדים בכל מקום שלא יסרט חלילה . (כן כן... אני קטנוני עוד הפעם)
605 בעל מעמד שונה מזה של 600 . זה לא סתם פלאסטיק אלא עם בסיס מתכת מכובדת .
אחרי ההרכבה ישר הלכתי לחיבורים מאחורה : 2 יציאות SCART שלא היו ב-600 . 3 HDMI (לעומת 2) , RGB בודד מהצד , PC-OUT 15 פינים וכו וכו ...
שלט - שחור מכובד שלא נראה זול .
תפריט - ידידותית ומעוצבת .
כיתובית מוארת - :p
אופציית Stable Sound ועוד כמה דברים חיוניים שפשוט אין בדגם ה-600 .
נראה גי גם שהטלויזיה מראה יותר טוב אבל את זה אין לי איך לבדוק .
זהו ... קצת חפרתי אבל תשמע לי שני הדגמים שונים לא בקצת וזה שווה תוספת של 200 ש"ח לדגם אירופאי .
תתחדש .

idanuziel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה אחי.. עזרת לי מאד.. ד"א איך היא ה605 רואים טוב או שעדיף איזשהי סמסונג או אלג'י?

XVS

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה אחי.. עזרת לי מאד.. ד"א איך היא ה605 רואים טוב או שעדיף איזשהי סמסונג או אלג'י?

אין לי שמץ מה זה הדגמים האלה .
אני סה"כ לקוח שלומד על הניסיון שלו .
אבל מה ... בשבילי , יותר חד מטושיבה לא ראיתי עדין . אני מחובר ל-YES שבלי שידורי HD רואים מצויין . בחיבור BLU RAY זה ממש הופך לעולם תלת מימד .
אני ממליץ לך לעשות סיבוב בחנויות ולראות על מה מדובר . ברב החנויות יש נגן BLU RAY המחובר למסכים . תראה , מה יושב לך טוב בעין .

נערך לאחרונה ב:

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אפשר לשאול מה גודל מהסך וכמה זה עלה לך ?

XVS

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
32 אינץ'
2600 ש"ח
7 שנים אחריות

נערך לאחרונה ב:

idanuziel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה ז"א כיתובית מוארת.. שאיפה שכתוב TOSHIBA זה מואר זאת הכוונה?

ואתה בטוח שיש לך AV605 ולא AV635 כי לפי מה שההבנתי יש הבדלל גדול..

ואיפה קנית את זה במחיר כזה? אני קניתי AV605 ב2400 עם 4 שנים אחריות

XVS

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה ז"א כיתובית מוארת.. שאיפה שכתוב TOSHIBA זה מואר זאת הכוונה?

ואתה בטוח שיש לך AV605 ולא AV635 כי לפי מה שההבנתי יש הבדלל גדול..

ואיפה קנית את זה במחיר כזה? אני קניתי AV605 ב2400 עם 4 שנים אחריות

:rolleyes:
כן . הכיתובית הזו מוארת .
גרמת לי לקום ולסובב את מסך . טוב , אז רשום שם AV605PG .
הייתי מאוד שמח אם היה מתברר שזה AV635
קניתי בירושלים .

למה ? אצלך ה- TOSHIBA לא זוהרת ? או שעוד לא קיבלת את הטלויזיה ?
זה ניתן לכיבוי דרך התפריט .

idanuziel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עדיין לא קיבלתי.. אבל הייתי בעוד מקום וראיית שכתבו שם דגם AV605 והכיתובית טושיבה לא הייתה מוארת.. מעניין מה ייפול על המזל שלי.. או מואר או לא מואר.. בכל מקרה זה הדגם בלי כניסת הUSB שאני יוכל להיות רגוע?

XVS

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אל דאגה חבר !!!
כמו שאמרתי : אפשר לכבות את הלוגו (ע"מ 28) .

ציטוט מההוראות הפעלה :
נורת הלוגו
תוכלו לקבוע שנורת הלוגו שבתחתית הפנל הקדמי של הטלוויזיה שלכם תהיה דלוקה או כבויה.

את הספר תוכל להוריד פה .

לגבי ה-USB , יש כניסה אבל היא לצורך SERVICE ולא לניגון סרטים וכו.

idanuziel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן קיבלתי אותה היום.. צודק.. כיתובית מוארת תפריט נחמד מייד אין פולין ..

למרות שמבחינת תמונה אותו דבר גם ב600.. לך תדע אם לא דפקו אותי ב200 שקל :)..בכל מקרה תודה על הכל אחי עזרת לי מאד..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור