התלבטות לגבי שדרוג מקור

• פותח הנושא Amoss
  • פורסם בתאריך

Amoss

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
ברשותי dac מסוג orb jade ישן יחסית. הוא מקבל חיבור usb דרך כבל פשוט (120 שח) למחשב מק מיני שמריץ roon/tidal.
ההתלבטות שלי היא בין הוספת טרנספורט עם roon ready לבין נגן עם dac מובנה. התקציב הוא כמה אלפים, לא הרבה :)
תובנות?

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
כנראה שדאק, אבל חובה לשמוע בבית לפני שאתה רוכש.

Amoss

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
כנראה שדאק, אבל חובה לשמוע בבית לפני שאתה רוכש.
כלומר, ככלל אצבע עדיף dac משולב בנגן מודרני מאשר dac ישן נפרד?
כמובן שאני אצטרך לשמוע בבית לפני קניה, ההתלבטות שלי היא באיזה מכשירים להתמקד בהנחה שאני לא הולך לבדוק יותר מכמה דגמים בודדים.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
לא, אין לטעמי כללי אצבע, לכן חובה לשמוע אצליך לפני שאתה מחליט.
לא הובנתי נכון, התכוונתי שלטעמי הייתי בתקציב בודק לשדררג רק את רכיב הדאק ונשאר עם מק מיני כטרנספורט. ככה אתה קונה ״יותר דאק״ בסכום נתון.
אבל אם אתה אוהב את הדאק שלך, אז אין מה לשדרג אותו

Amoss

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לא, אין לטעמי כללי אצבע, לכן חובה לשמוע אצליך לפני שאתה מחליט.
לא הובנתי נכון, התכוונתי שלטעמי הייתי בתקציב בודק לשדררג רק את רכיב הדאק ונשאר עם מק מיני כטרנספורט. ככה אתה קונה ״יותר דאק״ בסכום נתון.
אכן הבנתי לא נכון. תודה רבה.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
אם השאלה הייתה ממוקדת שידרוג טרנספורט, אז לטעמי לא יהיה לך קל לעקוף את המק מיני. הייתי כבר שוקל להוסיף ספק לינארי, איזה hdplex המזין את המק מיני, לדעתי ישפר בפחות כסף.

Amoss

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אם השאלה הייתה ממוקדת שידרוג טרנספורט, אז לטעמי לא יהיה לך קל לעקוף את המק מיני. הייתי כבר שוקל להוסיף ספק לינארי, איזה hdplex המזין את המק מיני, לדעתי ישפר בפחות כסף.
במק מיני יש כמה חסרונות שחשבתי עליהם.
1. נושא השנאי שציינת. 2 צרות שקשורות לחיבור יואסבי. 3. הביטרייט הנמוך יחסית (96 אם אני זוכר נכון).
יש לך המלצות על ספק לניארי?

Amoss

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
עדכון: המק מיני מחובר לac... אין שנאי בדרך.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113

לדעתי ה 300 מספיק. שאל את עופר מאסטרו אודיו, אולי יש לו

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
אבל אם לא מתאים לכניסה של המק, קטונתי ;(

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור