לפני כשלושה חודשים, קניתי טלויזית LCD 47 של פיליפס 7404 . כל זאת לאחר בדיקות באינטרנט וצפיה בחנות ומאחר שהטלויזיה התאימה לצרכי. קניתי את הטלויזיה ברשת שקם אלקטריק, מתוך כוונה לרכוש מכשיר מתוצרת חברה ידועה, מרשת גדולה וממפיץ גדול. לאכזבתי הרבה, לאחר חודשיים, החל להופיע פס אדום דק על המסך מלמעלה למטה.
טכנאי של אלקטרה שבדק את המכשיר אמר שיש להחליף את ה- LCD . פניתי לשקם ולאלקטרה וטענתי שמאחר שהמכשיר הוא חדש (בן חודשיים) אני מצפה שיתנו לי מכשיר חדש ולא יסתפקו בהחלפת ה- LCD בלבד. אני מודע לכך שכתב האחריות לא מחייב החלפה של כל המכשיר אלא רק את תיקונו.
לאחר דין ודברים ומאחר שלא ניתן לקנות יותר את ה- 7404 הוצעו לי שתי אפשרויות:
1. להחליף רק את ה- LCD ולא את כל המכשיר
2. לקבל מכשיר חדש 5605 בגודל 46 (זוהי טלויזית LED ) בתוספת של 1000 ש"ח
אני לא שבע רצון מהפתרונות שהוצעו לי, אך הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם, איזה אפשרות עדיפה לי והאם אתם חושבים שקיבלתי שירות טוב ?
טכנאי של אלקטרה שבדק את המכשיר אמר שיש להחליף את ה- LCD . פניתי לשקם ולאלקטרה וטענתי שמאחר שהמכשיר הוא חדש (בן חודשיים) אני מצפה שיתנו לי מכשיר חדש ולא יסתפקו בהחלפת ה- LCD בלבד. אני מודע לכך שכתב האחריות לא מחייב החלפה של כל המכשיר אלא רק את תיקונו.
לאחר דין ודברים ומאחר שלא ניתן לקנות יותר את ה- 7404 הוצעו לי שתי אפשרויות:
1. להחליף רק את ה- LCD ולא את כל המכשיר
2. לקבל מכשיר חדש 5605 בגודל 46 (זוהי טלויזית LED ) בתוספת של 1000 ש"ח
אני לא שבע רצון מהפתרונות שהוצעו לי, אך הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם, איזה אפשרות עדיפה לי והאם אתם חושבים שקיבלתי שירות טוב ?