התלבטות - טלויזיה 46 אינצ' 3D

כליף

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עומד לרכוש טלויזיה LED , 46, 3D,
מתלבט בין:
Sony LED KDL-46HX900
LG LED 47LX9500/6500
SAMSUNG LED 46 C7700 3D
TOSHIBA LED 46WL768
מבקש המלצות

כליף

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
כול הטלוזיות פה מציוניות אבל משנה שעברה אני ממליץ על טלוזיה עדכנית יותר:

1.TOSHIBA LED 46WL700 טלוזיה מעולה בעיצובס מנמנלי של 3 סנטימטר
יש לה שני כנסיות סקרט ו4 כנסיות HDMI
יש לה שני כנסיות USB שפעולת בהרצה HD אבל בלי DTS
יש לה איכות מציונית בHD עם תמונה מפורטת וחדה
יש לה איכות מציונית בSD עם פירוט חדות ואיכות שחור טובה יש לה יכולת כוויול מתקדמות ורחבות
יש לה איכות מציונית בתלת מימיד עם זווית רחבה מאוד שגם עם טטעה אתץ ראשוך תכול להנות מהאפקט האיכות מפ]ורטת להפליא וחדה יש לה משקפים נחות וקטנות
חסרונת: אין המרה מדו מימיד לתלת מימיד ואין תמיכה בכתביות

2.LG LX9500 היא טלוזיה מציונית שפועלת על תאורה אחורית FULL LED
שכול הנרות מסדרות על רוחב המסך כ1000 נרות וזה נותן לה שליטה על כול הנרות בודדת וזה נותן עוק בתמונה פירוט ואכות שחורים מגוברת. יש לה איכות מציונית בHD עם חדות מציוניות ומגוון צעקני(אני אשית לא מסתדר עם המרקם שלה) יש לה איכות שחורים מציוניות אבל עם נטייה לזליגות אור יש לה יכולת כוויול מתקדות יש לה עיצוב מדהים ודק שמתאים לסלון. האיכות תלת מימיד חיבית שיפור וככה גם הSD
חסרונות:
1.זליגות אור
2.מרקם צעקני
3.אי אחדות
4.עננות
5.תלת מימיד חייב שיפור
היתרנות:
1.איכות מציוניות בHD
2.איכות שחורים מציוניות
3.עיצוב מדהים
סיכום: אני אישית לא ממליץ על המסך הזה הוא ובל מהרבה מחלות ילדות אבל יש לו מסך מט שמתמתמודד היטיב עם כול תנאי התאורה ולכן זה יתרון בחדר מאור

3.
פנסוניק VT 30 היא מסך פלזמה בעלת יתרנות בורירים יש לה עמוק ודיוק צבעים וצבעים טבעים יש לה 4 כנסיות HDMI יש לה כניסה לאיטרנט לצפייה בסרטים ואתרים מובנים יש לה יכולת כוויול רחבות יש לה פילטר שמתמווד מול השתקפיות יש לה יכולת שחורים גבהות מאוד ויש לה אחדות גבוה ואין תופעת ענננות אבל היא לא מועצבת דק כמו D8000 לא מציגה איכות בהירות וחדות כמו D8000 היא לא חסכנית כמו D8000 ואין לה תפקצצרים הרבים של D8000 מבחינית איכות שחורים הם דמות אך יש היתרון לפנסוניק באחדות ובעננות אבל שנהם מצידים שחור נהדר וכמעת אותו דבר
לvt 30 יש עיבוד ודיו טוב שמתמודד היטיב עם SD
יש לה איכות מעולה בhd
המנגנון 100 הרץ מתמודד היטיב עם תכנים מהירים.
איכות תמונה: D2:
4.ססונג D8000 היא טלוזיה מציונית בעיצוב מפיל לסתות ודק 2 סנטימטר בלבד
יש לו 4 כנסיות HDMI מה שמתנה לך יתרון בחיבור כמה מכשרים דשגיטלים יחידיו יש לו שני כנסיות USB HD
שמתממודת כמו סטריימיר אמתי כמעת יש לו יכולת כוויול רחבות יש לו איכות מציונית בHD חדה עם עומק צבעים מטורף ותאורה עוצמתית יש לו איכות מציונית בSD אחד הטובות במסכי הLED יש לו איכות מציוניות בתלת מימיד עם עומק חדות ותאורה חזקה במיוחד יש לו יכולת שחורים גבהות במיוחד שחורים מציוניונים ועעמוקים
יש לו פקצרים רבים כמו מקלט גרעני מקלט לווני(מקלט עם אני לא טועה HD מחול תברר את זה)יש לו הקלטה
ובדם המאקראי יש תמיקרו + שזה מעבד איכותי בהחלט אבל למסך יש גם חסרונות:
1.מסך מחזיר המון אור
2.זליגות אור
3. אי אחדות

יתרונות:
1.עיצוב מ מפיל לסתות
2. יכולת אנטירנט גבהות בהחלט
3. מגוון כנסיות רחב
4. איכות מציוניות בHD עם עומק וחדות מטורפת
5. איכות מציוניות בSD
6.יכולת כוויול רחבות
סיכום: זה טלוזיה מעולה שאני הכי ממליץ עליה פה תשווה אותה לVT30 ותחליט הVT מצגיה תמונה הרבה יותר טבעית עם איכות שוחורים טיפה יותר טובה
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

כליף

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כול הטלוזיות פה מציוניות אבל משנה שעברה אני ממליץ על טלוזיה עדכנית יותר:

1.TOSHIBA LED 46WL700 טלוזיה מעולה בעיצובס מנמנלי של 3 סנטימטר
יש לה שני כנסיות סקרט ו4 כנסיות HDMI
יש לה שני כנסיות USB שפעולת בהרצה HD אבל בלי DTS
יש לה איכות מציונית בHD עם תמונה מפורטת וחדה
יש לה איכות מציונית בSD עם פירוט חדות ואיכות שחור טובה יש לה יכולת כוויול מתקדמות ורחבות
יש לה איכות מציונית בתלת מימיד עם זווית רחבה מאוד שגם עם טטעה אתץ ראשוך תכול להנות מהאפקט האיכות מפ]ורטת להפליא וחדה יש לה משקפים נחות וקטנות
חסרונת: אין המרה מדו מימיד לתלת מימיד ואין תמיכה בכתביות

2.LG LX9500 היא טלוזיה מציונית שפועלת על תאורה אחורית FULL LED
שכול הנרות מסדרות על רוחב המסך כ1000 נרות וזה נותן לה שליטה על כול הנרות בודדת וזה נותן עוק בתמונה פירוט ואכות שחורים מגוברת. יש לה איכות מציונית בHD עם חדות מציוניות ומגוון צעקני(אני אשית לא מסתדר עם המרקם שלה) יש לה איכות שחורים מציוניות אבל עם נטייה לזליגות אור יש לה יכולת כוויול מתקדות יש לה עיצוב מדהים ודק שמתאים לסלון. האיכות תלת מימיד חיבית שיפור וככה גם הSD
חסרונות:
1.זליגות אור
2.מרקם צעקני
3.אי אחדות
4.עננות
5.תלת מימיד חייב שיפור
היתרנות:
1.איכות מציוניות בHD
2.איכות שחורים מציוניות
3.עיצוב מדהים
סיכום: אני אישית לא ממליץ על המסך הזה הוא ובל מהרבה מחלות ילדות אבל יש לו מסך מט שמתמתמודד היטיב עם כול תנאי התאורה ולכן זה יתרון בחדר מאור

3.
פנסוניק VT 30 היא מסך פלזמה בעלת יתרנות בורירים יש לה עמוק ודיוק צבעים וצבעים טבעים יש לה 4 כנסיות HDMI יש לה כניסה לאיטרנט לצפייה בסרטים ואתרים מובנים יש לה יכולת כוויול רחבות יש לה פילטר שמתמווד מול השתקפיות יש לה יכולת שחורים גבהות מאוד ויש לה אחדות גבוה ואין תופעת ענננות אבל היא לא מועצבת דק כמו D8000 לא מציגה איכות בהירות וחדות כמו D8000 היא לא חסכנית כמו D8000 ואין לה תפקצצרים הרבים של D8000 מבחינית איכות שחורים הם דמות אך יש היתרון לפנסוניק באחדות ובעננות אבל שנהם מצידים שחור נהדר וכמעת אותו דבר
לvt 30 יש עיבוד ודיו טוב שמתמודד היטיב עם SD
יש לה איכות מעולה בhd
המנגנון 100 הרץ מתמודד היטיב עם תכנים מהירים.
איכות תמונה: D2:
4.ססונג D8000 היא טלוזיה מציונית בעיצוב מפיל לסתות ודק 2 סנטימטר בלבד
יש לו 4 כנסיות HDMI מה שמתנה לך יתרון בחיבור כמה מכשרים דשגיטלים יחידיו יש לו שני כנסיות USB HD
שמתממודת כמו סטריימיר אמתי כמעת יש לו יכולת כוויול רחבות יש לו איכות מציונית בHD חדה עם עומק צבעים מטורף ותאורה עוצמתית יש לו איכות מציונית בSD אחד הטובות במסכי הLED יש לו איכות מציוניות בתלת מימיד עם עומק חדות ותאורה חזקה במיוחד יש לו יכולת שחורים גבהות במיוחד שחורים מציוניונים ועעמוקים
יש לו פקצרים רבים כמו מקלט גרעני מקלט לווני(מקלט עם אני לא טועה HD מחול תברר את זה)יש לו הקלטה
ובדם המאקראי יש תמיקרו + שזה מעבד איכותי בהחלט אבל למסך יש גם חסרונות:
1.מסך מחזיר המון אור
2.זליגות אור
3. אי אחדות

יתרונות:
1.עיצוב מ מפיל לסתות
2. יכולת אנטירנט גבהות בהחלט
3. מגוון כנסיות רחב
4. איכות מציוניות בHD עם עומק וחדות מטורפת
5. איכות מציוניות בSD
6.יכולת כוויול רחבות
סיכום: זה טלוזיה מעולה שאני הכי ממליץ עליה פה תשווה אותה לVT30 ותחליט הVT מצגיה תמונה הרבה יותר טבעית עם איכות שוחורים טיפה יותר טובה
בהצלחה
ל - matan 148
א. ממש תודה על התייחסותך המפורטת.
ב. לא התייחסת ל - Sony LED KDL-46HX900
כמו כן לא התייחסת ל - SAMSUNG LED 46 C7700 3D,
מה זה אומר?

כליף

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מתנצל,

בעניין SONY התכוונתי ל- Sony LED KDL-46HX800

כליף

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
HX900 הוא טלוזיה מעולה אבל שוב אני לא רוצה להתיחס עליו היות והוא דגם ישן משנת 2010 ואני מעדיף לדבר רק על דגמים חדשים מסוף 2010 או ממ2011
אני חושב שהם טלוזיות טובות אבל הטלוזיות שנתתי ביפרוט עולת אלהם באיכות תמונה עם תכבר מלוקח פלזמה תקח את D8000 גודל 59 עולה 18 אלף שקל ומציע איכות מציוניות אבל הC7700 הי טלוזיה טובה אבל לא ברמת שחורים של הD
בפקצרים בעיצוב ובאיכות תמונה

כליף

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בעניין SONY התכוונתי ל- Sony LED KDL-46HX800
המיושנת יותר מה - 900, אם כך, אתה ממליץ לרדת מסוני?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ שתרד מEX900
ותחשוב על כיוון D8000
הLED 46 עולה כ13 אלף שקל במקום 20 בDVD סנטר
או על הפלזמה VT30
גודל 50 תעלה בערך כ14-16 אלף שקל
זה הטלוזיות שאני ממליץ אלהם לא על מסך ישין מ2010

כליף

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם ידוע מי היבואן ונותן האחריות ל D8000 SAMSUNG?
היבואן הרשמי לא מייבא הדגם הזה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
מי שמביא תדגם הזה הוא DVD סנטר שהיא חנות מעולה +שלוש שנים אחראיות ואיפי
כנראה שהמוצר יתמכור בארץ ביביוא רשימי בכ 30 אלף לגודל 55
וביביוא מקביל ב20-22

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור