אהלן
אני מזה חודש מתלבט איזה LCD טלויזיה לקנות (לחדר ולא לסלון)
מרוב מבחר ודגמים התבלבלתי על כל הראש
אני אשמח אם תעזרו לי להתמקד קצת
מרחק צפיה כ 3 מטר, תקציב עד 7 אלף שח
תנאי תאורה בחדר משתנים , יותר צפיה בשידורי SD
בעוד אני לא מוותר על HD , מחובר ליס ממיר HD
1.התלבטתי אם לקנות 40B650 של סמסונג , כי שמעתי על המסך הזה דיעות חיוביות , תקנו אותי אם אני טועה, כמעט רכשתי את המסך הזה רק יום לפני שמעתי שמגיע דגם יותר חדיש שנקרא כבר C650 ואז החלטתי לחכות בעוד במיניליין אמרו שבמהלך יוני יושק .. אבל אני חייב טלויזיה בחדר הזה , עברו שבועיים , חזרתי לקנות B650 אמרו לי איננו יותר יצא מגיוון ,לא נמכר יותר !!
האם ההחלטה לחכות היתה נכונה או שהייתי צריך כבר לקנות את B650 ?!
2.חיפשתי דגם מוצלח של סוני 40W5500 או המחליף שלו W5820 שנכחדו מהשוק
סדרת EX המלחיפה יש בה מה שאמור להחליף את הדגם המוצלח מסדרת W רק אין אותו ב 40 אינץ .. יש רק 37EX505 עם 100 הרץ ומעבד בראויה דור 3
מישפאר נמסר שאמור להגיע לארץ 40EX505 אבל אין צפי מתי
מה שכן יש לסוני מהחדשות בגודל 40 BX400 וגם EX402 שזאת אותה טלויזיה במחיר יחסית סביר רק יש הבדל בפאנל או במסגרת ,מעבד בראוויה 2 בלי 100HZ תקנו אותי אם אני טועה ..
אני גם אשמח לקבל חוות דעת אם למישהו יש אחד מהדגמים האלה של סוני
שיספר לי על איכות התמונה בשידורי SD
אני אשמח לתמיכה בנושא
שבוע טוב
אני מזה חודש מתלבט איזה LCD טלויזיה לקנות (לחדר ולא לסלון)
מרוב מבחר ודגמים התבלבלתי על כל הראש
אני אשמח אם תעזרו לי להתמקד קצת
מרחק צפיה כ 3 מטר, תקציב עד 7 אלף שח
תנאי תאורה בחדר משתנים , יותר צפיה בשידורי SD
בעוד אני לא מוותר על HD , מחובר ליס ממיר HD
1.התלבטתי אם לקנות 40B650 של סמסונג , כי שמעתי על המסך הזה דיעות חיוביות , תקנו אותי אם אני טועה, כמעט רכשתי את המסך הזה רק יום לפני שמעתי שמגיע דגם יותר חדיש שנקרא כבר C650 ואז החלטתי לחכות בעוד במיניליין אמרו שבמהלך יוני יושק .. אבל אני חייב טלויזיה בחדר הזה , עברו שבועיים , חזרתי לקנות B650 אמרו לי איננו יותר יצא מגיוון ,לא נמכר יותר !!
האם ההחלטה לחכות היתה נכונה או שהייתי צריך כבר לקנות את B650 ?!
2.חיפשתי דגם מוצלח של סוני 40W5500 או המחליף שלו W5820 שנכחדו מהשוק
סדרת EX המלחיפה יש בה מה שאמור להחליף את הדגם המוצלח מסדרת W רק אין אותו ב 40 אינץ .. יש רק 37EX505 עם 100 הרץ ומעבד בראויה דור 3
מישפאר נמסר שאמור להגיע לארץ 40EX505 אבל אין צפי מתי
מה שכן יש לסוני מהחדשות בגודל 40 BX400 וגם EX402 שזאת אותה טלויזיה במחיר יחסית סביר רק יש הבדל בפאנל או במסגרת ,מעבד בראוויה 2 בלי 100HZ תקנו אותי אם אני טועה ..
אני גם אשמח לקבל חוות דעת אם למישהו יש אחד מהדגמים האלה של סוני
שיספר לי על איכות התמונה בשידורי SD
אני אשמח לתמיכה בנושא
שבוע טוב
נערך לאחרונה ב: