התלבטות ברכישת LCD 32 אינץ'..

• פותח הנושא AC1
  • פורסם בתאריך

AC1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
טוב אז ככה..קודם כל אני רוצה להגיד שכבר חודש בערך אני מתכנן לקנות טלויזיה 32 אינץ' והאתר הזה עזר לי המון, אז תודה..
השימוש היחידי שלי בטלויזיה הוא צפיה בכבלים דרך הוט. ואני רוצה LCD שתיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר לצפיה בכבלים ( הממיר שלי- HOT MAGIC אם זה משנה משהו ) עכשיו אחרי כל הביקורות ששמעתי וקראתי אני מתלבט בין: samsung LA32A450 לבין (sony KDL32L4000E (bravia לפי מה שהבנתי הסמסונג טובה מאוד ומומלצת אבל אין לה יציאת סקארט..( אני לא מתכוון לרכוש ממיר מיוחד לקומפוננט ) ולי זה הדבר הכי חשוב כי השימוש שלי הוא צפיה בכבלים דרך הוט..עוד יציאה שדווקא יש בסמסונג- S-VIDEO לפי מה שהבנתי לא נתמכת בשירותים של הוט.. מה שמשאיר אותי עם הקומפוזיט שהוא הכי פחות איכותי.. לסוני מצד שני, יש יציאת סקארט שזה היתרון הגדול שלה אבל אם אני לא טועה הניגודיות שלה נמוכות יותר וגם שאלתי משהו שלא המליץ לי עליה..המחיר זה לא בעיה ( כל עוד הטלויזיה 32 אינץ'- פשוט אין לי מקום בחדר ליותר.. ) ולכן אם יש דגם יותר טוב לדרישות שלי , אני אודה לכם אם תגידו לי מהו..

סליחה על החפירה..ואני אודה לכם אם תוכלו לענות לי מהר כי זה די דחוף לי..( אני צריך לקנות מחר.. ) שוב תודה, אשר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום,

לדעתי, אתה צריך לראות את שני המסכים בעיניים - בחנות כשהם מחוברים אל ממיר הוט או יס.
אכן סקארט מהווה יתרון מסויים, ההבדלים בשאר הנתונים במקרה של שני המסכים הללו לא אמורים להוות שיקול מכריע בפני עצמו.

AC1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,

לדעתי, אתה צריך לראות את שני המסכים בעיניים - בחנות כשהם מחוברים אל ממיר הוט או יס.

זה אפשרי?! כי הייתי בכמה חנויות ולפי מה שהבנתי כל הטלוויזיות מחוברות למפצל מסויים..לא ראיתי באף מקום שיש ממיר למשל.. ( רוב הסיכויים שאני קונה בBIG BOX אתה חושב שיש שם?.. )

שמעתי שמסכי בראוויה לא ממולצים ( פורום אחר ) ו32 בראויה בפרט מכיוון שסוני בד"כ מייצרת מסכים גדולים ו32 זה קטן..זה נכון?.. כי אני די בכיוון של הסוני..מה אתה היית לוקח?.. ( לשידורי כבלים של הוט )

ודבר אחרון, מה לגבי LA32A550 היא FHD, היא מומלצת?..ועדיפה מהסמסונג A450 ( כי אני בהתחלה לא אתחבר לשירותי הHD ושמעתי שFHD זה אפילו חיסרון.. )

אם אתה/ מישהו אחר יכול להגיב לי עוד היום אני אודה לך מאוד. אני פשוט צריך ללכת היום..

תודה, אשר.

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני מעביר לך את דעתי האישית בלבד ואני לא הסוכן של סוני כמובן
טלויזה סוני kdl-32l4000e מצויה ברשותי כבר חודש והתמונה בשידורי הוט פשוט נהדרת.
וזאת לאחר שינוי ה-sharpness ל-מינימום.ושינוי ה-britness ל-15.
לסוני יש פטנט ייחודי שנקרא smart שמותח את התמונה מ-4:3 ל16:9 בלי לעוות את התמונה.
ובלי שהפנים יוצאות שמנות.
ה-scart הוא דבר חשוב שמקל מאוד בהתחברות לממיר הוט בלי כבל אודיו נוסף מיותר.
לשאלתך בנושא 32 FHD חבל על הכסף תצטרך לשבת כמטר או פחות מול הטלויזיה כדי לראות
שידורי HD במלא הדרם.
לעניין הניגודיות בין 15000:1 ל-50000:1 לא בטוח שתראה הבדל בעיין רגילה אולי בעזרת מכשיר אלקטרונ שבודק ניגודיות.י

AC1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה..אם יש לעוד מישהו את הסמסונג/סוני אני אשמח לשמוע חוות דעת נוספת..אני די בכיוון של הסוני כרגע..

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אאל"ט ראיתי באחד הפורומים מישהו שיש לו את שניהם והוא אמר שהסוני יותר טובה. אני זוכר שהוא אמר משהו על מתיחת התמונה שהסוני עושה את זה יותר טוב ואיכות התמונה הטיפה יותר טובה.

לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי הוא במנגנון המתיחה..חבל שלא מצאתי את השרשור...

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תקון טעות .
את בהירות התמונה הורדתי ל-35 מ50 שזו ברירת המחדל של סוני ולא כפי שציינתי.

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
גם לי יש SONY BRAVIA למרות שבהתחלה רציתי את הסקאלרט ושלחתי את אבא שלי לחנות והוא חזר עם BRAVIA אז לכן לא הייתי ממש מבסוט מהטלויזיה ועכשיו אחרי שהשלמתי עם העובדה אני אובייקטיבי ורואה שהתמונה בשידורי הוט פשוט מצוינת! דרך אגב לJJWZ אם תוכל לפרט יותר מה עשית אני נורא אשמח

AC1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
קניתי בסוף את הסוני! יציאת הסקארט הכריעה.. jjwz אני אשמח אם תפרט לי איך כיוונת את המסך ( על מצב- SMART/WIDE/AUTO ) מבחינת הניגודיות, הבהירות, החדות וכו'..

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אז אלו השנויים לפי מצב התאורה בסלון שהוא די מואר:
1.ב-briightness הורדתי מ-50 ל-35 .
2.הורדתי את ה-sharpness מ-50 ל-מינימום כדי להעלים איכות לא טובה בשידור התחנות הישראליות.
3.ב-colour tone שיניתי למצב warm .
4 .כיוון המסך שלי הוא במצב smart 1 כדי לראות את מבזקי החדשות בערוץ 2 שנימצאים בתחתית המסך ושלא יהיו חתוכים. למותר לציין ששידור וידאו שהוא במקור עם רעשים שום lcd גם היקר ביותר לא ישנה את איכותו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור