התלבטות בקניית אוזניות לשימוש מוזיקה בסמארטפון עד 700 ש''ח

omer the fox

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
מעוניין באוזניות סגורות לסגנונות מוסיקה מגוונים כמו שנות ה-80 מזרחית ויוונית ולסרטי אקשן.
אוזניות גראדו עלו לי בחיפוש. האם כדאי להשקיע את הסכום הזה או להכפיל אותו לדגם grado sr325e אם זה לא אובר לשימוש הנוכחי

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
אני מניח שדגמי הגרדו שעלו לך בחיפוש הם ה SR60 ו/או ה SR80.

לא ציינת לאיזה טלפון חכם האוזניות יחוברו - לכן אתייחס לדברים בכלליותם.

הגרדו,כולן,הן לא אוזניות סגורות. זה אומר שאם תרצה להקשיב להן בסביבה רועשת (כביש,אוטובוס וכדומה) רעשי החוץ יזלגו פנימה.

אם נניח שמבחינתך גרדו הוא היצרן היחידי הבא בחשבון (ולא בלשון מזלזלת זה יצרן מעולה עם מוצרים מצויינים) אז הייתי מכוון לכיוןן ה SR60 או ה SR80.

הסיבה להמלצה הזו נעוצה בעובדה שמטלפון חכם לא קל להפיק איכות אודיו גבוהה/גבוהה מאוד תוסיף לזה את העובדה שכל דגמי גרדו (שמדובר עליהם פה) הם אוזניות פתוחות ומזה יוצא (והמשוואה הזו היא סובייקטיבית שלי בלבד) שה SR325 הן ממש יותר מידי ועלולים לחשוף פגמים שנובעים מהמקור ומהטיפולוגיה של האוזניות והתמורה לכסף תהייה שלילית.

לדעתי,ולדעתי בלבד,עם ה SR60 או ה 80 תקבל תמורה טובה יותר לכסף - וגם...לאוזן.

אין טוב ממשמע אוזניים: כמדומני בחנות פיוז שברמת גן ניתן להאזין לגרדו. הטלפון הנייד,מן הסתם איתך,ממליץ לקפוץ לשם ולהעביר את הנושא במבחן האוזן הפרטית שלך.

מנחם

omer the fox

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה על התגובה המהירה, האזנה לאוזניות אך ורק בבית, המכשיר המדובר זה htc butterfly 2 משנת 2014
ובנוסף htc 10 משנת 2016 אם זה משנה משהו,

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
תודה על התגובה המהירה, האזנה לאוזניות אך ורק בבית, המכשיר המדובר זה htc butterfly 2 משנת 2014
ובנוסף htc 10 משנת 2016 אם זה משנה משהו,

כן.

לגבי ה SR60/80 ובלי לחרוג מהתקציב - הייתי הולך על זה בלב שלם.

לגבי ה SR325 אין טוב ממשמע אוזניים - ואין ממכר ממנו.

מנחם

omer the fox

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
יש אופציות אחרות לאוזניות סגורות?

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
הsr325e ישמעו כמעט אותו הדבר כמו הSR80 בלי הגברה יעודית ולכן הם עדיפות, השאלה היא האם הם יהיו טובות לך, יש להם במה רחבה ויש פירוט אבל הבאס טעון שיפור וזו בעיה לסגנון המוזיקה שאתה שומע. הBose around ear 2 הם אולראונדרים יותר טובים לצרכים שלך (אטימות, באס לסרטים ומוזיקה קיצבית) גם אם זה יבוא בחשבון על הבמה והפירוט בהשוואה לגראדו.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם זה להאזנה רק בבית, אז תבדוק גם סנהייזר HD558, הן פתוחות - מה שאומר שהסאונד גם זולג החוצה, אבל איכות הצליל טובה מאוד.

omer the fox

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
כרגע אני בהתלבטות בין Bose around ear 2 לבין Grado sr80e

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גראדו בלי ספק.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
כרגע אני בהתלבטות בין Bose around ear 2 לבין Grado sr80e
מה, אתה רציני? בוז היה קקה, נשאר קקה ואין שום סיבה שלא יהיה קקה בעתיד.
נכנסתי לחנות שלהם בוינה לפני שנתיים, אמרתי, ניתן צ'אנס - אולי שחקנים רציניים בשוק האוזניות. בכל זאת, חברת אודיו. פח אשפה. לא יודע מה יותר גרוע, הם או beats.

Grado SR80, לעומת זאת, היא אוזניה מתוקה להפליא. אין מה לחשוב בכלל.

omer the fox

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה על התגובות, אתמול הזמנתי את sr80e ומחר אני אמור לקבל אותה במשלוח

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור