exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,126
- נקודות
- 113
לאחרונה רעננתי את כול המערכת שברשותי מלבד המקור הדיגיטאלי (קומפאק xindak muse deluxe 1.0 ) שנרכש אי שם ב 2008.
לאור החלפת כלל הציוד שברשותי (רמקולים, מגבר) ולאור ההתפתחות הטכנולוגית של כמעט עשור האם לדעתכם יש טעם בהחלפת המקור הנוכחי למקור חדיש יותר שיכלול DAC מובנה דוגמאת: MOON Neo 260D, Unison Research - Unico UNO DSD ומכשירים דומים או שאולי כדאי לי בכלל לרכוש DAC יעודי כמו Hegel HD25 או DAC אחר באותו סדר גודל של מחיר ?
מערכת הסטריאו הנוכחית מורכבת ממגבר Unison Research ורמקולים Opera Quinta SE.
1. אני מאזין ורוכש דיסקים באופן קבוע, ברשותי אוסף של כ 500 דיסקים שאני לא מתכוון לוותר עליו בקרוב
2. תמיכה ב DSD ייתרון ב DAC אבל לא קריטית ב CD, מכיוון שיש לי נגן SACD וסטירמר אודיו שתוממכים ב DSD
3. איני מחבר מחשב על מנת לשמוע מוזיקה היות ויש לי סטרימר אודיו יעודי לכך (Pioneer N50A)
4. תקציב, כ +/- 12K ש"ח.
הערה: אופציית סטרימינג פחות מעניינת אותי היות היות וכבר יש ברשותי סטירמר יעודי
העדיפות בראש ובראשונה היא לניגון CD באיכות גבוהה מזו האפשרית בידי כיום.
אשמח לקבל את המלצות בנושא.
תודה
לאור החלפת כלל הציוד שברשותי (רמקולים, מגבר) ולאור ההתפתחות הטכנולוגית של כמעט עשור האם לדעתכם יש טעם בהחלפת המקור הנוכחי למקור חדיש יותר שיכלול DAC מובנה דוגמאת: MOON Neo 260D, Unison Research - Unico UNO DSD ומכשירים דומים או שאולי כדאי לי בכלל לרכוש DAC יעודי כמו Hegel HD25 או DAC אחר באותו סדר גודל של מחיר ?
מערכת הסטריאו הנוכחית מורכבת ממגבר Unison Research ורמקולים Opera Quinta SE.
1. אני מאזין ורוכש דיסקים באופן קבוע, ברשותי אוסף של כ 500 דיסקים שאני לא מתכוון לוותר עליו בקרוב
2. תמיכה ב DSD ייתרון ב DAC אבל לא קריטית ב CD, מכיוון שיש לי נגן SACD וסטירמר אודיו שתוממכים ב DSD
3. איני מחבר מחשב על מנת לשמוע מוזיקה היות ויש לי סטרימר אודיו יעודי לכך (Pioneer N50A)
4. תקציב, כ +/- 12K ש"ח.
הערה: אופציית סטרימינג פחות מעניינת אותי היות היות וכבר יש ברשותי סטירמר יעודי
העדיפות בראש ובראשונה היא לניגון CD באיכות גבוהה מזו האפשרית בידי כיום.
אשמח לקבל את המלצות בנושא.
תודה