אהלן,
אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה ועלות רמה מעל הקומפקטית הנוכחית שיש לי.
מחפש מצלמה יותר רצינית, כדי להתחיל להיכנס לצילום בתור תחביב +, להעמיק בנושא, להבין יותר מונחים.
פעם הסתפקתי באיכות של הקומפקטית, אבל לאחרונה אני מרגיש שזה פשוט לא זה.
התקציב הוא בערך 6.5 גג 7 אש"ח.
התקציב אמור לכלול הכל, גוף, עדשה/ות, ציוד נלווה וכו'
בהתחלה התכווננתי על ה 70D שנשמעת ממש מעולה, אבל אז זה אומר שצריך להתפשר על העדשה ולהיות לחוץ על שאר הציוד.
לכן המחשבה שלי בהתייעצות עם כמה חברים, הייתה דווקא ללכת על גוף פשוט יותר, כדי להשקיע בעדשה איכותית ובציוד נלווה כמו שצריך.
אז ננעלתי על שתי מצלמות ה 700D ו ה 60D
ממה שראיתי ה 700D מעט פשוטה יותר, קצת יותר נוחה לתפעול, עם קצת פחות פיצ'רים
בנוסף קטנה יותר וחדשה יותר.
ה 60D קצת יותר מקצועית, אבל גם קצת יותר מסורבלת ויותר ישנה.
הדילמה היא בגדול בין שתיהן בשביל לקנות את העדשה הזאת:
http://www.cameramia.co.il/מוצר-1773,1558-Canon-EF-S-15-85mm-f-3-5-5-6-IS-USM.aspx
מכל מה שקראתי באינטרנט לא מצאתי מנצחת ברורה, נראה שה 60D מעט טובה יותר, אבל אולי זה מבחינת פיצ'רים ודברים שגם ככה לא אנצל בתור צלם מתחיל למדי
ודווקא ה 700D קצת יותר חדישה וקלילה ואולי יותר מתאימה לצלם המתחיל..
אשמח לעזרה שלכם, ואולי בכלל דווקא ההחלטה של ללכת על עדשה איכותית יותר זה לא צעד חכם, ועדיף דווקא להשקיע את רב התקציב בגוף.
אני נעול על קנון כי יצא לי להתנסות בקנון הרבה פעמים, מכיר כבר באופן יחסי את הממשק ומעוניין להישאר איתם.
תודה רבה
יואב
אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה ועלות רמה מעל הקומפקטית הנוכחית שיש לי.
מחפש מצלמה יותר רצינית, כדי להתחיל להיכנס לצילום בתור תחביב +, להעמיק בנושא, להבין יותר מונחים.
פעם הסתפקתי באיכות של הקומפקטית, אבל לאחרונה אני מרגיש שזה פשוט לא זה.
התקציב הוא בערך 6.5 גג 7 אש"ח.
התקציב אמור לכלול הכל, גוף, עדשה/ות, ציוד נלווה וכו'
בהתחלה התכווננתי על ה 70D שנשמעת ממש מעולה, אבל אז זה אומר שצריך להתפשר על העדשה ולהיות לחוץ על שאר הציוד.
לכן המחשבה שלי בהתייעצות עם כמה חברים, הייתה דווקא ללכת על גוף פשוט יותר, כדי להשקיע בעדשה איכותית ובציוד נלווה כמו שצריך.
אז ננעלתי על שתי מצלמות ה 700D ו ה 60D
ממה שראיתי ה 700D מעט פשוטה יותר, קצת יותר נוחה לתפעול, עם קצת פחות פיצ'רים
בנוסף קטנה יותר וחדשה יותר.
ה 60D קצת יותר מקצועית, אבל גם קצת יותר מסורבלת ויותר ישנה.
הדילמה היא בגדול בין שתיהן בשביל לקנות את העדשה הזאת:
http://www.cameramia.co.il/מוצר-1773,1558-Canon-EF-S-15-85mm-f-3-5-5-6-IS-USM.aspx
מכל מה שקראתי באינטרנט לא מצאתי מנצחת ברורה, נראה שה 60D מעט טובה יותר, אבל אולי זה מבחינת פיצ'רים ודברים שגם ככה לא אנצל בתור צלם מתחיל למדי
ודווקא ה 700D קצת יותר חדישה וקלילה ואולי יותר מתאימה לצלם המתחיל..
אשמח לעזרה שלכם, ואולי בכלל דווקא ההחלטה של ללכת על עדשה איכותית יותר זה לא צעד חכם, ועדיף דווקא להשקיע את רב התקציב בגוף.
אני נעול על קנון כי יצא לי להתנסות בקנון הרבה פעמים, מכיר כבר באופן יחסי את הממשק ומעוניין להישאר איתם.
תודה רבה
יואב