התלבטות בין 2 טלוויזיות

BRIGHI1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
LG 550
32PFL5405
(שאלה: לאחד מהם יש פאנל IPS?)

בעיקרון, מה שטוב לי בטלוויזיות האלה זה ה100HZ וה2MS (בLG זה 2.4, זה הבדל מהותי?), ההפרש במחירים הוא די גדול ובגלל זה ההתלבטות.
השימושים שלי יהיו בעיקר שידורי SD ומשחקים וסרטי HD דרך הM11X,
השוותי בין הטלוויזיות בחנות, הPHILIPS נראה לי קצת יותר טוב, אבל אני לא יודע איך המשחקים יראו דרכו (זאת פרוצדורה קשה לקחת את המחשב לשם ולחבר) והאם ההבדל במחיר שווה את ההבדלים בין הטלוויזיות.

בקיצור, אני אשמח לקצת עזרה ויותר מאשמח אם יהיו עוד טלוויזיות שיענו על הנתונים האלה.

תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אל תקח ברצינות יתרה את זמני התגובה במסך, כל יצרן מציג או מודד בדרך שונה ורק הביצועים בפועל קובעים.
שני הדגמים הינם ממותגים מוכרים, האם השוות בשידורי SD וגם HD ?

BRIGHI1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן, הSD בפיליפס היה יותר טוב בקצת, בHD לא ראיתי הרבה הבדל (ראיתי בעיקר ספורט בHD ולא הרבה, ככה שאני לא מומחה גדול).

יש לי דרך אחרת למדוד את המהירות תגובה חוץ מלבדוק בעצמי (אולי יש פה אנשים שיש להם ניסיון עם 2 הטלוויזיות האלה?)

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
לי יש את הLG (מסך LCD מדגם LD550) . אני לא צופה בשידורי טלויזיה רגילים כך שקשה לי לחוות דיעה בתחום זה , אך בתור מסך מחשב ולמשחקים היא די בסדר . מנגנון 100 הרץ פועל נחמד סך הכל ומוסיף לחווייה , אך הוא לא מושלם וזה בא לידי ביטוי במצבים בהם יש עודף פרטים ותזוזה מהירה , ואז יש קפיצות בתמונה . הוא מצויין בעיקר בסרטים ישנים ומשפר את חוויית הצפייה שם פי כמה וכמה - באופן כללי הוא מתפקד במיטבו בסרטים ישנים , תוכן לא תובעני וכל זמן שאין עומס ותזוזתיות יתר. עם זאת הוא מוסיף "הילה" מסביב לדמויות ועצמים על המסך .
מבחינת איכות התמונה בסרטים , חוויית הצפייה ב-HD היא כמובן מצויינת וסך הכל הצבעים נראים לי אחלה (בתור מישהו שלא מתעסק ומתמצא עם כיולים יותר מדי). אבל רמת השחורים לא טובה וחסר פירוט בגוונים הכהים . בכלל הטלוויזיה ממש מאירה את החדר בחושך מוחלט , כאשר התמונה כולה שחורה . באסה.
סך הכל טלויזיה בסדר פלוס . אצלי היא מחוברת למחשב בלבד . קניתי אותה לפני רבע שנה ב-4400 שקל עם אחריות מקורית .
האמת ? בדיעבד אני מצטער שלא המתנתי קצת , היום אפשר להשיג LED במחיר דומה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור