LCD התלבטות בין שתי טלוויזיות

aridari

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אחרי שעברתי על הרבה טלוויזיות הגעתי לשתיים: SONY KDL-40EX700 או SAMSUNG UA40B7000. אין לי ממש כיוון באיזו טלוויזיה כדאי לי לבחור, אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.

עוד שאלה שיש לי זה בנושא של כבלי HDMI. שמעתי על כבלים מצופי זהב ורציתי לשאול אם באמת שווה להשקיע בכבלים כאלה או פשוט להשתמש במה שבא עם הטלוויזיה.

shimi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
גם לי הייתה התלבטות דומה בדיוק לגבי שני דגמים אלה ולאחר שבדקתי בעיני את שני הדגמים האלה מספר רב של פעמים קראתי מאמרים וכד' הגעתי למסקנה שטוב מראה עיניים בלבד!!! ורק טעמך האישי בצבעים קונטרס בהירות וכד' זה שמחליט.לטעמי האישי בחרתי ורכשתי את סוני 40EX700 קבלתי אותה לפני מספר ימים חיברתי דרך ממיר 3100S של YES ,תמונה מעולה לאחר כיול לא מסובך כלל .היום בצהרים אני אתחבר לממיר YESMAX HD ואוכל במשך השבוע לכתוב חוות דעת.את המכשיר רכשתי במחיר מצוין כולל הובלה והרכבה על קיר ע"י טכנאי של ישפאר אשמח לתת לך פרטים היכן וכוׁ

aridari

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על העזרה! בסוף החלטתי לקנות את הסמסונג כי לטעמי האישי היא נראתה יותר טוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור